Huzurum bozuluyor.....

Evet gerçekten öyle kendi anne babamın gelmediği kadar iyi geldiler bana biryandan seviniyorum biryandan da en yakın zannettiklerimin yaptıklarına üzülüyorum
Aile seçilmiyor yapacak bir şey yok. Ne güzel ama eşinizin ailesi kendi aileniz gibi olmuş, onlarla yakın olun. Kendi ailenize de mesafeli davranın en doğrusu bu olacaktır.

Kendı huzurunu kendın bozuyorsun, annenle babanın nasıl insanlar olduklarını bile bile neden davet ettin oraya?
Kocan babana ikinciye para vermemekte haklı
Kendime ençok bu konuda kızıyorum belki diyorum pişman olmuşlardır biraz utanırlar ama yok yine zarar gören ben ve evliligim oldu bu son darbeydi

Kendime ençok bu konuda kızıyorum belki diyorum pişman olmuşlardır biraz utanırlar ama yok yine zarar gören ben ve evliligim oldu bu son darbeydi
İnsanlar yedisinde neyse yetmısınde de odur atasozu gercek bir sozdur.
Degısmez.
Fıtratları oyle onların, fıtrattan pısmanlık duyulmaz.
Onlara gore mukemmel bile olabilirler kendileri, neyı neden degıstırıp pısman olsunlar ki.
Kocanla gecınmeye hayatına bak, annenle babanın tatili kusur kalsın.
Kaynananın hazırladıklarını yiyip sotede evı barkı yemegı kotuleyen tipler
Evlerden ırak.

Evet gerçekten öyle kendi anne babamın gelmediği kadar iyi geldiler bana biryandan seviniyorum biryandan da en yakın zannettiklerimin yaptıklarına üzülüyorum
Uzulme yapacak birsey yok insanlar degismiyor bu kendi ailemiz olsa bile sadece sana ve evliligine zarar vermelerine izin verme herseyini anlatma cok sukur ki iyi bir aileye denk gelmissin bende oyle binlerce kez sukrediyorum Allah razi olsun esimin ailesinden hicbir zaman bana gelinmisim gibi hissettirmediler babam benden para istedi vermedim esime de soylemedim para istedigini birdaha da isteyemedi zaten

Hayret ediyrm gercekden boyle ailelere ...
Ne guzel kiziniz mutlu ne istersiniz baska ya.
Esine yansitma . Ailenide aricaksa kisa konus kapat isim var felan de. Cok fazla muhattap olma. Yuvanin huzurunu bozuyolarsa ailede olsa uzak durulmali bence

Etkilemeye etkilemiyor ama söylerkenki niyetleri sinirlerimi bozuyor artık
Ters psikoloji yap o zaman. Ama eşinin de haberi olsun. Siz çok haklıymışsınız. Biz kaynana ile kavga ettik, eşimle boşanıyoruz, eve geri dönüyorum de. O zaman susarlar. 😈😈

Çalışırken evin büyük yükü benim üzerimdeydi maddi anlamda nişanlılık ev kurma diyince evime masraf yaptım bana buyüzden cok sorun yaşattılar kendimi ezdirmisim boşu boşuna ( babam eli ayagi yerinde keyfi çalışmıyor)
Himmm sorun buymuş demek ki çalışmayan erkek çok itici...

Himmm sorun buymuş demek ki çalışmayan erkek çok itici...
Bu konudan dolayı midem bulanmış durumda gerçekten. Herkes onun dedigini yapsın ezilsin çalışsın parayıda eline saysın istiyor. Biz afedersin essek gibi çalışmaya mecburuz ama o parada hak sahibi olamayız. Bu düşüncede bir insan çocukları birer kuklaları sanki

Ailenize karsi net bir cizginiz olmasi lazim. Aileniz toksik. Heleki babaniz. Esinizi elestirmelerine böyle izin vermeyin. Oracikta kesin laflarini. Ortami zehirlemelerine izin vermeyin. Esiniz bozulmakta son derece hakli
Evet eşime hak veriyorum zaten beni en huzursuz eden onun bunları görüp surat asıp üzülmesi yoksa ben zaten onlardan cekecegimi çektim yuvamda mutlu olmayı başarabilmek istiyorum en azından

Görüşmeyin fazla değiştiremeyeceğiniz seyler için kafa yormayın.

Ben sizi de hatalı buldum ailenizin huyunu artık biliyorsunuz ne diye davet edersiniz ki?

çok mu lazım öyle anne baba, kayınvaliden kayınpederin değerli insanlar gibiler, huzurunu bu kadar bozan annen baban da olsa göruşme ne olacak.
insanlar davet etmiş evde kusur bulmuşlar.

Hanımlar direk konuya giriyorum. Yeni evliyim. Ailemle (özellikle babamla ) bekarken en çok ta nişanlıyken çok sorunlar yaşadım yıldızımız hiç barışmadı onunla. Ceyizim evde yer kaplıyor diye tutup kapının önüne atmalar , eşime bana hakaretler küfürler.... Evime aldığı sadece 1 parça eşya için hakkını helal etmemeler, el kaldırmalar.bütün bunlara rağmen son gunlere kadar dayandım o evde. Gelin çıkana kadar neler çektim ben biliyorum. Asla o evden kaçmak için evlenmedim, çalışıyordum zaten kendi ayaklarımın üzerinde duruyordum ,çok şükür aşk evliliği yaptım. Şimdi asıl konuya geliyorum yaz olduğu için eşimin memleketine geldik tatile karadeniz bölgesine. Annemlerde tatil icin yanima gelip buraları görmek istediler bende kayinvalideme danışarak davet ettim, kayınvalidem çok mutlu oldu gelecekleri için.çok şükür ki bana karşı çok iyiler eşimin tarafı. Annemler geldi iste , kayınvalidem bizi 5 dk yalnız biraksın annemle babam başlar evi kötülemeye şurası şöyle burası böyle, durup durup birdaha gelmeyecegiz saçma sapan tripler falan ortamı idare etmek için cırpındım resmen . Neyse döndüler geri bugün aradı başladı nişanlılık doneminde nişanlımla tartıştığımız konuları açmaya beni dolduruyorlar eski konuları açarak ufak tefek sineye çektiğim şeyler var onları hatırlatıp canımı sıkıyorlar. Eşimde bu muhabbetlerin farkında olduğu için aramız sürekli bozuluyor. Bu durum çok canımı sıkıyor ailem diye de birşey diyemiyorum bazen onlarla telefonla dahi konuşmak istemiyorum sonra vicdan yapıyorum iki arada bir derede kaldım sizce ne yapmalıyım?
Kendi ailenle arana mesafe koy bence bi yere davet etme hatta bi süre yanlarına da gitme değerini kıymetini anlasınlar tamam ailen olabilirler ama bu kadarda olmaz

girdiği ortamda insanda huzurb bırakmayan bir ablam var o oldugu zaman diken üstünde olurum ,
eşimin tarafına ne laf sokacak huzr kaçıracak diye ,

senede bir kere bir araya gelmek zorunda kalıyorlar 3 saat kadar ve ben bütün bir yıl aklıma geldikçe inşallah kazasız belasız atlatırım o gunu derim dua ederim ,

laf sokmasında herşeyinde çok haklı ama zamansız laf sokunca haklıyken haksız duruma düşüyor onu düşünemiyor ama ,

münküm oldugunca bir araya getirme ,

Back
X