söylediklerinizde ne kadar haklı olduğunuzu belirtmeye gerek yok.Size verebilecek tek cevabım insanlar öle yada böyle hata yapabilirler.Yüce Rabbim bile kullarının işlediği en büyük günahları affettikten sonra affedilmeyecek yada telafisi olmayacak bir hatanın olmayacağını düşünüyorum.Yapılan hatanın elbetteki bedeli vardır.Ancak hic bir hatanın bedeli insan ömrü olmamalı yuvasız kalmak olmamalı herkes bi mucieye tutunmayı hakeder. Saygılarımla....
İnan su ana kadar burda kimse beni üzebilecek bi yazı yazmadı.Bnim üzüntümü yasadıklarımı kabuslarımı anlayabilenler sadece destek vermek amaclı yazdı ve yazmaya devam ediyor.Bunun yanı sıra tabiki farklı türde düşünenlerede saygı duyuyorum.Zaten yasanılanların ne derece yanlıs oldugu ortada...
söylediklerinizde ne kadar haklı olduğunuzu belirtmeye gerek yok.Size verebilecek tek cevabım insanlar öle yada böyle hata yapabilirler.Yüce Rabbim bile kullarının işlediği en büyük günahları affettikten sonra affedilmeyecek yada telafisi olmayacak bir hatanın olmayacağını düşünüyorum.Yapılan hatanın elbetteki bedeli vardır.Ancak hic bir hatanın bedeli insan ömrü olmamalı yuvasız kalmak olmamalı herkes bi mucieye tutunmayı hakeder. Saygılarımla....
canım cok arastırmanı tavsiye ederim.bir cok kişinin bu yüzden mağdur oldugunu okuyoruz.burdaki tavsiye yazılarından faydalanmaya calış.Rabbim yardımcın olsun.gelişmeleri bizimle de paylaşırsan cok memnun oluruz.
dediğin gibi herseye hazırlıklı olmak lazım ama hersey cok guzel olcak ben inanıyorum.Sizinde benimle aynı temennide oldugunuzu biliyorum.Ancak siz elinizden geleni yapmaya calısırken bu islemi yaptıran ve tavsiyede bulunabilecek hic mi kimse yok.Uzmanlar yılda yuzlerce defa aynı islemi yaptıgını belirtirken buraya yazabilecek ve bize umut verebilecek 1 kisinin dahi olmaması beni cok sasırtıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?