ben çok zor kilo verenlerdenim bir buçuk -iki yıl öncesi 78 kg idim zorla 60 kg düştüm ama çok zor nerdeyse ayda 1 veya 500 gr verdim ama hiç pes etmedim artık çok sıkıldım 65-68 kg arası gidip geliyorum istediğim birşeyi doyasıya yiyemıyorum hep korkarak yiyorum önce bu piskolojıden çıkmam lazım ama nasıl bende günde
1 saat yürüyorum
evde fırsat buldukça hareket ediyorum
günde 2 fincan yeşil çay
2 fincan beyaz çay içiyorum
1,5 ay gibi karatay yaprım toplam 2 kg bile veremedim
şimdi az sık yiyerek beslenmeye çalışıyorum
aslında dukan yapabilsem bilmiyorum ben aynı zamanda mahzen sağlıklı beslenme topiğinde takılıyorum
boy 1,65
kilo 67,40 (bugun)yarına allah kerim :)))))
canım 8leri görmek yerine 78 kilodan 60lara gelmiş birisisin, bence başaramayacağın şey yok:) he hemen yarın olmaz iki ayda olma ama birkaç ayda istediğine kavuşursun. öncelikle 65i göreceğim d sonra 65in altına ineceğim şeklinde kendine hedef koy.
Dukan hem tok tutan hem de mutlu eden, kekti vs.di dukan tariflerine göre yapılan atıştırmalıklara izin veren bir diyet. Ben şu an dukanı bozmuş durumdayımama sana dukanı tavsiye ederim. Hem tok hem mutlu hem de zayıf olabileceğin bir diyet bu dukan. Boşuna herkes dukan amcaya allah razı olsun duaları etmiyor:))
kimisi günde 20 dk.lik bir yürüyüş ve akşam 7'den sonra yemek yemeyerek hedeflediği kiloya geliyor, kimisi de ağır spor ve sıkı diyetlerle.. Maalesef ben de zor kilo veren ve bir de diyete zor adapte olan bir insanım... Ama bu işi başaracağız..
Sana dukanı tavsiye ederim .hem de atak döneminde verdiğin kilolarla motive olup dukana iyice inanırsın...
canım bugun dukana başladım allahın izniyle 2 atak dedi dukan amca bana bu saatee kadar iyi gidiyor bakalım inş.bozmam
canım seni tebrik ediyorum. En doğru diyete başlamışsın. Dukanı yaparken hem tok kalacaksın hem tartıda verdiğin kiloları gördükçe mutlu olacaksın. Veremiyorum diye üzülme, dukan mucize diyet bir anda götürüyor kiloları. Inş. Faydasını görürsün. Ben de diyete yeniden motive olurum belki sayende... :)
bir de bol su ve yeşilçayı unutmayalımm:)
sende gel ikimiz başlayalım ertelendikçe erteleniyor hayellerimiz
sürekli bahaneler üretiyoruz bugun olmaz yarın yarın olmaz öbür gün
bakalım bismillah diyerek başladım bu saatte kadar sıkıntı yok
hergün akşam üzeri 18,00 ve 19,00 arası 1 saat yürüyorum
yeşilçay 1 fincan
beyaz çay 1 fincan
5 bir yerde 1 fincan
su ise 2 ve 2,5 lt arası tüketirim
çay ve kahve ile pek aram yok kahve arkadaşlarla toplanınca içiyorum
anlaştık ben de varım:)))
ben kahve ve çayı çok tüketirdim ama şekeri bırakınca onlar da otomatik olarak azaldı:)
bir de beyay çay dediğin ne oluyor ki?
başlangıç tarifi: 20 ağustos
başlangıç kilom: 72,8
hedefim: 60
hadi bakalım:))
20-08-2013 dukana başlama 2 gün atak
kılom:67,40kg
bakalım 2 gün sonra tartı bana gülecek mi
aslında benım kılom 65 ve 68 kg arası gidiyor ne zaman 64 kg düşersem kılo verdiğimi anlayacağım
HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN NHERGÜN MENÜLERİMİZ PAYLAŞIM YANLIŞLARIMIZ HATALARIMIZI GÖRELİM BAKALIM KILOMUZ BİRBİRENE DE YAKIN VALLA BEN HERGÜN TARTILIYORUM
BEYAZ ÇAY
Beyaz çayın yararları
* Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, kanserden korur.
* Erken dönemlerde kansere neden olan hücre mutasyonlarını engeller.
* Cildi güzelleştirir.
* Çok yüksek oranda antioksidan içerir.
* Tansiyon ve kolesterolü düşürür.
* Virüs ve bakterilere karşı etkisi yeşil çaydan daha kuvvetlidir.
* Çok düşük oranda kafein içerdiği için, kafeinin zararlı etkilerinden korunmayı sağlar.
* Zayıflamaya yardımcı olur.
* Florit içeriği zengin olduğundan dişlerde plak ve çürük oluşmasını önler.
* Yaşlanma, kırışıklık ve sarkmalara karşı olumlu rol oynar.
* Pürüzsüz ve yumuşak bir cilt için etkilidir.
* Kemiklere faydası olur. Osteoporozda faydalıdır.
* Cildi kuvvetlendirici, hücre yenilemeyi destekleyici özelliği de vardır.
* Ayrıca C ve K vitaminlerini de içerir.
TADI ÇOK HOŞUMA GİDİYOR
Bacım sen nerrdesin
bende senden kalır yanım yok
habire ye ye iç sonra da şiş
hadi bakalım hayırlısı olsun bende 3 gündür saat 18,00 den sonra hiç birşey yemiyorum bakalım ne olacakanneciiim hiç sorma:)) ramazan bayram tatil vs. derken bir türlü toplanamadım:)) ama had safhada bağırsak problemi yaşadığımdan bugün detoksa başladım. 7+7 detoks yapacağım. sonra da ya dukana ya da herhangi bir diyete başlayacağım artık. 69'ları görmüşken 75 oldum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?