kızlar lütfen benide alın aranıza bende zayıflamak istiyorum ramazanda neler yapıyorsunuz ben tutamıyoırum kendimi hemen saldırıyorum yemeğeeee kilo vermem lazımmmmmm acill hemde
canım günlüğüm,
malum dönemlere yaklaştım. Hem moralim bozuk hem de hiçbir şey yapasım olmuyor. Umarım bir an önce motive olurum ve yetmişleri terk ederim. Ağustos sonu 6li kilolarda olmayı hedefliyorum.
eğer malum gunlerde spora biraz ağırlıkı verirsen eğer yağ yakımın daha hızlı olur
siz dukan mı yapıyorsunuz acaba
Evet, dukan yapıyorum. Daha doğrusu yapmaya çalışıyorum çünkü bayramdı tatildi derken diyetten birazcık uzaklaştım. Haklısın, bugün bir saat yürüyüş yaparak sahalara geri dönmeyi planlıyorum:))
bence hayallerini hiç erteleme ertelidikçe hedefine ulaşamıyorsun
yemenin içmenin gerçekten sonu yok
yeeeeeeee
iççççççççç
şişşşşşşşşş
başka birşey olmuyor
benimde motovisyona çok ihtiyacım var ama??????????
yemicem dedikçe kendimi yemenin içinde buluyorummmm
ye iç şiş, aynen dediğin gibi. Yemek yemek bana mutluluk ve doygunluk hissi de vermiyor üstelik. Diyet yaparken daha mutlu, vicdanı rahat ve tokum:)) bedenime, ruhuma yansıyor yaptığım diyet... O yüzden gel birbirimizi motive edelim ve diyetimizi uslu uslu yapalım...
Ben günde 1 saat yürüyüşe başladım.
3 bardak yeşilçay içiyorum, saat 16'ya kadar. Sonrası uyku kaçırıyor içinde kafein olduğundan.
3 lt su içiyorum...
Bunları yapıyorum ve yememi dengelemeye çalışıyorum. Onu da başardım mı tamamdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?