Hypatia'nın Diyet Günlüğü

günlükcağızım,

12 gün sonra haziran da bitiyor ve ben yerimde saymalara doyamıyorum. reglim bitmek üzere, 69'u görsem de rahat etsem, şu pis 7li kilolardan kurtulsam bir an önce:)

canım acayip dondurma ve tatlı çekiyor( en kötü ihtimal akşam tavlamı oynarken sütlü nescafemi içerim. oh missss, daha ne olsun:))

bugün 1 saat pilatesimi yaptım. perşembe, cuma, cumartesi 3 gün daha pilatesle devam edeceğim. fitnessa ve kinesise ara verdim şu aralar...

günlükçüğüm,

haziranın bitmesine son bi hafta. ben 70,4 olarak yoluma devam ediyorum. umarım doğumgünümde incecik bir ben olarak üflerim pastamı:))

Ahhh günlüğüm, ben neler neler ettim kendime. herkes zayıflamışsın vs. dedikçe nazara mı geldim, yoksa zaten sapıtacaktım da bahane mi oldu of of...

bi haftadan fazladır diyeti bozdum ve şu an 1 temmuz itibariyle 72,5 kiloyum((

bugün diyetiem başladım, pilatesimi yaptım ve 2 lt .suyumu içiyorum. umarım bir an önce bu artılardan kurtulurum, kaçamakların bedelini uzun vadede ödemem((

72 kiloyum ama 38 bedene giriyorum, böyle olunca da kendimi zayıf zannetmeye ve yemeye başlıyorum. ama önemli olan tartı. ben 50 değil 60 değil 70 kiloyum! ve diyetime devam etmeliyim!

haydi bakalım bismillah..

günlük,
ben iyice sapıttım. 68' i göreceğime 72'yi gördüm. diyet falan kalmadı ortada. bir de bu sene oruç da tutmak istiyorum, bakalım ne olacak halim :/

Sevgili günlük,
ramazanda diyet yapmak gerçekten de çok zor. bütün gün aç kalan bünyem yemekten önce tatlılara, kaymağa bala saldırıyor
ramazanda kilo almadan bir ayı doldurayım bu yeter bana:))

pis boğaz olmaktan nefret ediyorum. diyet yapamasam da spora devam ediyorum. iftara yakın saatlerde pilatesimi yapıyorum. bir de bugünden itibaren yeşilçayımı da içeceğim, umarım artılarla bitirmem ramazanı...

kızlar lütfen benide alın aranıza bende zayıflamak istiyorum ramazanda neler yapıyorsunuz ben tutamıyoırum kendimi hemen saldırıyorum yemeğeeee kilo vermem lazımmmmmm acill hemde

kızlar lütfen benide alın aranıza bende zayıflamak istiyorum ramazanda neler yapıyorsunuz ben tutamıyoırum kendimi hemen saldırıyorum yemeğeeee kilo vermem lazımmmmmm acill hemde

hoş geldin canım, burda kalabalık bir grup yerine sadece ben varım (
kendi motivasyonum için günlük tutuyorum ama sen de bana katılmak istersen mutlu olurum.

bence önce kendine bir diyet listesi, programı bul ve diyetine başla. ben dukan yapıyorum mesela. dukanı yapmadığımda her şeye saldıran ama doymayan, mutsuz bir ben ortaya çıkıyor. dukan yaptığımdaysa hem tok hem mutlu biri oluyorum.

Sevgili günlüğüm,

Nerdeen nereye, geçen sene bu zamanlarda hayatımdaki en kilolu zamanlarımdı ve şimdi hepsinden yavaş yavaş da olsa kurtuluyorum. belki herkes gibi kısa vadede hedefime ulaşamadım ama yaklaşık 10 kg.den fazlası gitti ve daha da gidecek inş.

25 temmuz: 71 kiloyum.

bu akşam bir saatlik iftar öncesi yürüyüşümü yapacağım, yeşilçayımı içeceğim ve tatlı ihtiyacımı da hoop dukan keklerimle gidermeye çalışacağım.

temmuza veda ederken 69'u görerek 7li kilolara da veda etmek istiyorum. Sonrasındaki bir hafta da da 69'u garantilersem küsüratı verirsem kil almadan bitirmiş olacağım inş.

şimdilik hedefim bu:)

ah günlüğüm,

bu ramazan, spora ara verme ve güllaçlar beni mahvetti 73-74 kg oldum yeniden. bayram için aldığım cicilerin hiçbirine giremiyorum(
arefe ile birlikte diyet yapmaya başlayacağım umarım kolayca yola girerim... çünkü kilo bana hiiiç yakışmıyor

13 ağustos: 74 kiloyum maalesef.

bir ileri bir geri gidiyorum ama büyük açıdan bakınca aslında hep vermişim ve ben mutluyum. bugün 1 saat yürüyüş yapacağım, yarın da diyetime geri dönüş yapıyorum.

ağustos sonu 67 diyorum:))

Canım günlüğüm,

Malum dönemlere yaklaştım. Hem moralim bozuk hem de hiçbir şey yapasım olmuyor. umarım bir an önce motive olurum ve yetmişleri terk ederim. ağustos sonu 6li kilolarda olmayı hedefliyorum.

eğer malum gunlerde spora biraz ağırlıkı verirsen eğer yağ yakımın daha hızlı olur

siz dukan mı yapıyorsunuz acaba

eğer malum gunlerde spora biraz ağırlıkı verirsen eğer yağ yakımın daha hızlı olur

siz dukan mı yapıyorsunuz acaba

Evet, dukan yapıyorum. Daha doğrusu yapmaya çalışıyorum çünkü bayramdı tatildi derken diyetten birazcık uzaklaştım. Haklısın, bugün bir saat yürüyüş yaparak sahalara geri dönmeyi planlıyorum:))

bence hayallerini hiç erteleme ertelidikçe hedefine ulaşamıyorsun

yemenin içmenin gerçekten sonu yok

yeeeeeeee
iççççççççç
şişşşşşşşşş

başka birşey olmuyor

benimde motovisyona çok ihtiyacım var ama??????????
yemicem dedikçe kendimi yemenin içinde buluyorummmm

ye iç şiş, aynen dediğin gibi. yemek yemek bana mutluluk ve doygunluk hissi de vermiyor üstelik. diyet yaparken daha mutlu, vicdanı rahat ve tokum:)) bedenime, ruhuma yansıyor yaptığım diyet... o yüzden gel birbirimizi motive edelim ve diyetimizi uslu uslu yapalım...

ben günde 1 saat yürüyüşe başladım.
3 bardak yeşilçay içiyorum, saat 16'ya kadar. sonrası uyku kaçırıyor içinde kafein olduğundan.
3 lt su içiyorum...

bunları yapıyorum ve yememi dengelemeye çalışıyorum. onu da başardım mı tamamdır...

ben çok zor kilo verenlerdenim bir buçuk -iki yıl öncesi 78 kg idim zorla 60 kg düştüm ama çok zor nerdeyse ayda 1 veya 500 gr verdim ama hiç pes etmedim artık çok sıkıldım 65-68 kg arası gidip geliyorum istediğim birşeyi doyasıya yiyemıyorum hep korkarak yiyorum önce bu piskolojıden çıkmam lazım ama nasıl bende günde

1 saat yürüyorum
evde fırsat buldukça hareket ediyorum

günde 2 fincan yeşil çay
2 fincan beyaz çay içiyorum

1,5 ay gibi karatay yaprım toplam 2 kg bile veremedim

şimdi az sık yiyerek beslenmeye çalışıyorum
aslında dukan yapabilsem bilmiyorum ben aynı zamanda mahzen sağlıklı beslenme topiğinde takılıyorum

boy 1,65
kilo 67,40 (bugun)yarına allah kerim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…