Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Hahahahha düğme iyiymiş:)

Rabbim onlarda omur versin.Uzulme ne guzel 2 evladin var.Sanirim esin kabul etmis test yaptırmayı cok sevindim senin adina.Kendini yipratma kuzucum

Oleyyyy be çok sevindim
İnşallah ramazandan sonra istediğin olacak

Ah canıımmm nerde benimkisi de çoğunlukla yok bugün yok mesela,şehir dışında ben yalnız kalıyorum.
Canim biz diyarbakrdayiz dogu gorevnde esim arada bi gidiyo secim zamani hic yoktu nerdeyse Allah tan annem gelmisti kanamam oldugu icin bakmaya....
Bende 2 senedir alistim bu duruma yalnizligi seven biriydim zaten pek zorlanmadim gunduzleride bazen komsu bazen ev isiyle geciyor :)

İnşallah olmazsın miniğin seninledir

Benim babam orada doğmuş,pek bilmyioruz oraları ama akrabağları var.Çok isterim oraları görmeyi... Bende kocayı, kütüğü saydım döktüm gbt mi vermem yakındır:)

Benim babam orada doğmuş,pek bilmyioruz oraları ama akrabağları var.Çok isterim oraları görmeyi... Bende kocayı, kütüğü saydım döktüm gbt mi vermem yakındır:)
Sen istanbuldamisin onu soylemedin
Diyarbakir cok guzel valla ama suan cok sicak ekimle nisan arasi gel sonra cekilmiyor:)

SİZDE SORUN BELLİ Mİ PEKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…