- 20 Haziran 2012
- 5.039
- 4.358
- 448
Bende evleneli 2 yıl olacak canımIki yillik evliyim ve benimle birlikte iki tane gorumcem evlendi ve suan ikinci cocuklarina hamileler onlari gordukce kendimi cok ama cok kotu hissediyorum offf offf hakkimizda hayirlisi olsun ne diyim ki. Hic isyan etmiyorum ama ben kendimi cok uzuyorum ben regl olamiyorum kendiligimden yumurta tembelligi varmis polikistik over var napcam bilmiyorum
Bitti canım arkadaşlar aldılarCanım önceki arkadaşların 700 kalmıştı bittimi acaba yeni listeye geçtik
D Deborah26 çıktı bu listeden..// // İSİM / / / / /BEKLENEN ADET TARİHİ
Parlakkartanesi===> 2 Temmuz
Tubatesbih =======> 8 Temmuz
Damla 2015 =======> 9 Temmuz
Svd1910 ==========> 9 Temmuz
Veson ============>10 Temmuz
Irmak10 ==========> 10 Temmuz
Yasmin5846 ======> 10 Temmuz
687403_igt =======> 10 Temmuz
Embie ===========> 11 Temmuz
Sevmkee =========> 11 Temmuz
Ravzatugba =======> 15 Temmuz
ZEYNEP0682 ======> 15 Temmuz
Mrymogztrk ======> 17 Temmuz
Ayseygt1453 ======> 24 Temmuz
Sabis35 ==========> 24 Temmuz
Frdaa ============> 24 Temmuz
Umuttttt ==========> 26 Temmuz
Portakales ========> 26 Temmuz
Masculin =========> 27 Temmuz
Cgpbas derya =====> 28 Temmuz []
Biraz doğru ama ben çok seviyorum başkasına gidince rahat edemedim koşa koşa onda aldım soluğu, bizim iletişimimiz güzel onu yakalamak önemli, biraz değişik ama tanıyınca daha kolay oluyor.bu arada ramazan bayırlı için çok sert bi dr olduğunu duymuştum. soru filan soramıyormuşsun doğru mu?
Amin canım amiiinnn, çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin, el açanları geri çevirmesin inşallah...Oyyy kuzummm masallahh fazla giremiyordumm ama com duygulandim allahim saglik versinnnn i sallah degerleein yukselir minnosun sana sikica tutunurrr allahimmm com sukurr ya 41melegin biru i daha mukafatlandirdin bu guzel ayda sen bozma yarabbimm sen hayirli evlat nasip eyle
Biraz bekleseydik sankim, böyle bi garip oldum ben ya.
Ohh masallahhh rabbimmm daha cok bulistden ciksin arkadaslar rabbimm bizlerede nasip eder insallah hamis olanlarada rabbim bol bol saglik ver hanelerine huzur ver bizlerife bos cevirme yarabbim
AminnnnnnOhh masallahhh rabbimmm daha cok bulistden ciksin arkadaslar rabbimm bizlerede nasip eder insallah hamis olanlarada rabbim bol bol saglik ver hanelerine huzur ver bizlerife bos cevirme yarabbim
Aminn canim insallahh rabbimm kimseyi bos cevirmesin ya rabbim. iki ucgundur esimle eltim dogum yapti 40cikti yanlarindayiz ole ayy masallah bir oglisu oldu bn bu kadar erkek cocugunun hic tayli bilmezdim kizlar esimin oglani bir sevisi var gorseniz inanin sizde aglarsiniz dayanamiyorum rabbim bizede nasip et diye nasil dua ediyorum kaynimin oglu sipacik amcasinin kucagina geli ce susuyor omzuna yatiyor kucaginda uyuttu oglani allahim ya bnde esimi bizim evladimizida kucaginda oynatken sarilitken gorecekmiyim ya rabbim diye nasil icten icten dua ettim bir bolseniz kizlarAmin canım amiiinnn, çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin, el açanları geri çevirmesin inşallah...
Çocuklu ortamlar bebekli ortamlar.Aminn canim insallahh rabbimm kimseyi bos cevirmesin ya rabbim. iki ucgundur esimle eltim dogum yapti 40cikti yanlarindayiz ole ayy masallah bir oglisu oldu bn bu kadar erkek cocugunun hic tayli bilmezdim kizlar esimin oglani bir sevisi var gorseniz inanin sizde aglarsiniz dayanamiyorum rabbim bizede nasip et diye nasil dua ediyorum kaynimin oglu sipacik amcasinin kucagina geli ce susuyor omzuna yatiyor kucaginda uyuttu oglani allahim ya bnde esimi bizim evladimizida kucaginda oynatken sarilitken gorecekmiyim ya rabbim diye nasil icten icten dua ettim bir bolseniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?