- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
- 53
Sağlık olsun canım benim inşallah yine çok bayramlar gecirirsiniz benim annecim 2013 nişan ayında babacigim 1015 nişan ayında vefat etti allahım geçinden versin inşallah sağlıklı nice bayramlar geçirin icerlerim parcalansada duadan başka yapacak birseyim yok elimde babamsiz ilk bayramim sukrediyorum allahima babam çekmedi bilmedi ölümü çünkü kalp krizi geçirdi taş gibi sapa sağlam erimeden tertemiz diyerekten avunuyorum anneciğim felcliydi babam 5 yıl tertemiz baktı rabbimiz mukafatini babama cuma günü cuma vakti acı çektirmeden emanetini aldı eşim sağolsun çok desdek oluyor beni hiç yalnız bırakmıyorSlm kızlar
Herkese iyi bayramlar hayırlı cumalar.
Rabbim bu cumanın ve bayramın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah
Ben annemlere gidemedim. İzin alamadık.
Malesef köydeyim.
Annemlerden ayrı geçirdiğim ilk bayramım çok tuhaf oldum.
Sanki bayram değil gibi geliyor.
Başın sağolsun ablacım.Sağlık olsun canım benim inşallah yine çok bayramlar gecirirsiniz benim annecim 2013 nişan ayında babacigim 1015 nişan ayında vefat etti allahım geçinden versin inşallah sağlıklı nice bayramlar geçirin icerlerim parcalansada duadan başka yapacak birseyim yok elimde babamsiz ilk bayramim sukrediyorum allahima babam çekmedi bilmedi ölümü çünkü kalp krizi geçirdi taş gibi sapa sağlam erimeden tertemiz diyerekten avunuyorum anneciğim felcliydi babam 5 yıl tertemiz baktı rabbimiz mukafatini babama cuma günü cuma vakti acı çektirmeden emanetini aldı eşim sağolsun çok desdek oluyor beni hiç yalnız bırakmıyor
Allahım annene babana uzun omur versin ve sağlığıyla miniklerinizi nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhh
Kadir gecesi camideyken eşim hepinize tüm listedeki ve tüm isteyenlere dua etmiş rabbimiz kabul etsin inşallah
Canimmm bnmmm allahimmm senindee gonkune gore versin bende gidemedim ilk annemlerde ayri bayramm bizde maddi durum yuzunden gidemedikk bnmde hic keyfimmyokk kaynanamlardayim gelen dienn cok var herkess ne bebek meraklisi adamlarmis ya tamm kafadan siliyorumm ama yok yani biri gelip konuyu aciyolar neysee bendee pekkk dinlemedimm kimseyi uzuak durdumm. Ama pek bir keyfim yokk bu ay diyorum yeni bir dr hastalimin dorduncu gunu gitsemmi acaba herkes o dr dan pek memnun ama muayenesi 90tl ya;(Slm kızlar
Rabbim bu cumanın ve bayramın yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah
Malesef köydeyim.
Evet bende bugün bayram ziyaretlerinde yine bebek sorularıyla karşılaştım.Canimmm bnmmm allahimmm senindee gonkune gore versin bende gidemedim ilk annemlerde ayri bayramm bizde maddi durum yuzunden gidemedikk bnmde hic keyfimmyokk kaynanamlardayim gelen dienn cok var herkess ne bebek meraklisi adamlarmis ya tamm kafadan siliyorumm ama yok yani biri gelip konuyu aciyolar neysee bendee pekkk dinlemedimm kimseyi uzuak durdumm. Ama pek bir keyfim yokk bu ay diyorum yeni bir dr hastalimin dorduncu gunu gitsemmi acaba herkes o dr dan pek memnun ama muayenesi 90tl ya;(
Slm kızlar
Malesef köydeyim.
Sağlık olsun canım benim inşallah yine çok bayramlar gecirirsiniz benim annecim 2013 nişan ayında babacigim 1015 nişan ayında vefat etti allahım geçinden versin inşallah sağlıklı nice bayramlar geçirin icerlerim parcalansada duadan başka yapacak birseyim yok elimde babamsiz ilk bayramim sukrediyorum allahima babam çekmedi bilmedi ölümü çünkü kalp krizi geçirdi taş gibi sapa sağlam erimeden tertemiz diyerekten avunuyorum anneciğim felcliydi babam 5 yıl tertemiz baktı rabbimiz mukafatini babama cuma günü cuma vakti acı çektirmeden emanetini aldı eşim sağolsun çok desdek oluyor beni hiç yalnız bırakmıyor
Allahım annene babana uzun omur versin ve sağlığıyla miniklerinizi nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhh
Kadir gecesi camideyken eşim hepinize tüm listedeki ve tüm isteyenlere dua etmiş rabbimiz kabul etsin inşallah
Allah razı olsun canım benim mekanları cennet olsun inşallah iyi bayramlar dilerim allahım eslerimizi başımızdan eksik etmesin AMİNNNN insallahhhhsanada hayırlı cumalar iyi bayramlar canım
benimde tek başıma geçirdiğim bi bayram sanki hiç bayram değil gibi
yazınızı okurken içim burkuldu bende babamı kalp krizinden kaybettim hiç ummadıgım bi anda
Allah ım geride kalanlara sabırlar versin
sizinde başınız sağolsun Mekanları cennet olsun
iyi bayramlar dilerim
İnşallah da tez zamanda hamis olursun ve mujdeni annenlere verirsin inşallah rabbimiz önce karnına sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhhBaşın sağolsun ablacım.
Mübarek insanmış cuma günü vefat etmiş.
İkisininde yattığı yerler nur olsun inşallah.
Bugün tüm ölmüşlere dua etmiştim.
Rabbim kabirlerini genişletsin inşallah.
Belkide gitmememde vardır bir hayır.
Bu hafta yumurtlama günlerim var.
Hem onca hayal kurmuştum hamile olacaktım annemlere süpriz yapacaktık. Bayram sabahı müjde verecektik.
Ama hamile değilim belki gitsek onca hayalin üzerine daha çok üzülecektim.
İnşallah ablacım inşallah benim annem babamda torunlarını görür.
Görmeden ölecekler diye çok korkuyorum
Annemde üzülüyor biliyorum
Cannimm rabbinn sonunuu evini neseyle doldursunn bebislerinle bizde nereye gittiysekk nerde ne varsa hep bebek uzerinee ama allahima inaniyorumm birgun bizimde evlatlarimiz olacak bnm eltimin doktoru kadin buranin en iyidr oarinda biri sadece bir hormon testi felanyaptirayi folic kullaniyordum o bitti birdaha kendidr gitmedim normalde hastalugin 3gittimde dr bni alttan muayene etmedi yine norml yapti sonrada tahlililer aldi birsey yokdedi seneniz dolsun dedi folic verdi gonderdi o yani ama allahihayirlisini versinEvet bende bugün bayram ziyaretlerinde yine bebek sorularıyla karşılaştım.
Bıktım usandım ya millete laf anlatmaktan.
Internet vatsap arkadaşların bebek resimleriyle dolu bugün.
İlk bayramlarıymış
İlk annaanne dede ziyaretiymiş.
İlk bayram gezmeleriymiş ne bileyim öyle onlarda gözüme batıyor
Bayram bugün ama benim içim buruk hiç bayram gibi gelmiyor ki.
Doktorun iyiyse değiştirme canım.
Yinede başka bi doktor araştır fikir edin başka doktor hakkında gerekirse değiştirirsin
Amin ablam inşallah.İ
İnşallah da tez zamanda hamis olursun ve mujdeni annenlere verirsin inşallah rabbimiz önce karnına sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhh
İnşallah seneniz dolana kadar hamile kalırsın.Cannimm rabbinn sonunuu evini neseyle doldursunn bebislerinle bizde nereye gittiysekk nerde ne varsa hep bebek uzerinee ama allahima inaniyorumm birgun bizimde evlatlarimiz olacak bnm eltimin doktoru kadin buranin en iyidr oarinda biri sadece bir hormon testi felanyaptirayi folic kullaniyordum o bitti birdaha kendidr gitmedim normalde hastalugin 3gittimde dr bni alttan muayene etmedi yine norml yapti sonrada tahlililer aldi birsey yokdedi seneniz dolsun dedi folic verdi gonderdi o yani ama allahihayirlisini versin
Bizde aynı durumdayız canım benimkizlar bayram ziyareti ve bebek yok mu neden yok dr a gittiniz mi vs vs ay cok bunaldin... hayirli bayramlar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?