Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Amin inşallah canım benim inşallah kalbimde duamda seninle ve tüm isteyenlerle :)

Bende ayni dertten muzdaribim. Dun her gördüğüm kişi bebek yokmu. 5 sene oldu evleneli daha ne bekliyorsunuz diye sorup durdu. Offf ruhum daraldi. Bayram mi yoksa başka birşey mi inanin hic anlamadim

Çok sukur sorunun yok rabbimizinde izniyle inşallah inşallah da sağlığıyla hayirlisiyla gelsin minigin nasip olsun inşallah

Bayramınız mubarek olsun canLar :)
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
HamiLelerr de bebeişlerini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin :)
Beni unutunuz iyice
11 temmiz da adet olmam lazimdı.
1 hafta geciktim
Ve ben hic test yapmadım, korkudan.
Prolaktonim düşsün diye ilac da kullandım. Olurmu ki. Korktum cok.
Oldugunu sanmiyorum. Bende hic bir belirti yok.
Hafif gögüs agrısı okdr.

Kizlar az once transferim oldu insallah bebisim bana tutunur
İnşallah inşallah inşallah canım benim inşallah da tutunur sımsıkı rabbimiz hayırlı kılsın minigin miniklerin nasip olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah AMİNNNN insallahhhh

İnşallah inşallah güzel haberler alırız senden güzel haberlerini bekliyoruz biran önce sonucunu ulaştırır merakla heyecan la bekliyorum hayırlısı allahtan

Ayyy hadiii insallahhhhh hamissindirr seni unutan yokkk birtanemm kimse girmiyor bndee arda kacamak yapiyorumm buraya 1hafta gecti insallahhh hamissssssss sindirrrr ayyy kurban oldugumm allahimmmsen dualrimizi kabull eyleee

Kizlar az once transferim oldu insallah bebisim bana tutunur
Sımsıkı tutunsun annecigine :) transfer basıldı canım. Ben daha opu olmadım. 6. Gunumdeyim. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin. Evimden ,ailemden,memleketimden ayrı bir bayram geciriyorum ben de

Sımsıkı tutunsun annecigine :) transfer basıldı canım. Ben daha opu olmadım. 6. Gunumdeyim. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin. Evimden ,ailemden,memleketimden ayrı bir bayram geciriyorum ben de
Amiin canim insallah...Transferde cok heyecanlandim agladim..Hayali bile guzel annelik duygusunun...insallah bebisim tutunur ...Senin de insallah hersey yolunda gider canim

Ayyy tatlim ins. Hamilesindir. Evde test varsa nooluurrr yapsana cok meraklandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…