Ya kızlar çok canm sıkıldı bugün
Kayınvalide min bi komşusu var ve her gelişinde gidene kadr torununu anlatır resmini gösterir
Bugn yine geldi ve aynısını yaptı
Tamam anlyrm alatmk istersin ama her defasnda da olmaz ki demi
Anlatırda anlatr işte şöyle komik şöyle tatlı
Bayramınız mubarek olsun canLar :)
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
HamiLelerr de bebeişlerini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin :)
Beni unutunuz iyice
11 temmiz da adet olmam lazimdı.
1 hafta geciktim
Ve ben hic test yapmadım, korkudan.
Prolaktonim düşsün diye ilac da kullandım. Olurmu ki. Korktum cok.
Oldugunu sanmiyorum. Bende hic bir belirti yok.
Hafif gögüs agrısı okdr.
Ya kızlar çok canm sıkıldı bugün
Kayınvalide min bi komşusu var ve her gelişinde gidene kadr torununu anlatır resmini gösterir
Bugn yine geldi ve aynısını yaptı
Tamam anlyrm alatmk istersin ama her defasnda da olmaz ki demi
Anlatırda anlatr işte şöyle komik şöyle tatlı
Halden anlamayan insanlara Allah in selamini bile vermiyceksin.Sinir oluyorum boylelerine.
Rabbim hayirlisini versin herseyin.Hic sıkma canını.Hepimizin imtihanlari baska baska.Sabredelim canim Rabbim mukafatini verir elbet.
Bayramınız mubarek olsun canLar :)
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
HamiLelerr de bebeişlerini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin :)
Beni unutunuz iyice
11 temmiz da adet olmam lazimdı.
1 hafta geciktim
Ve ben hic test yapmadım, korkudan.
Prolaktonim düşsün diye ilac da kullandım. Olurmu ki. Korktum cok.
Oldugunu sanmiyorum. Bende hic bir belirti yok.
Hafif gögüs agrısı okdr.
Amiin canim insallah...Transferde cok heyecanlandim agladim..Hayali bile guzel annelik duygusunun...insallah bebisim tutunur ...Senin de insallah hersey yolunda gider canim
Halden anlamayan insanlara Allah in selamini bile vermiyceksin.Sinir oluyorum boylelerine.
Rabbim hayirlisini versin herseyin.Hic sıkma canını.Hepimizin imtihanlari baska baska.Sabredelim canim Rabbim mukafatini verir elbet.
Amin canm amin
Ama insan üzülyr biraz saygı gösterseler
Başımzı her gören bebek yok mu niye yapmıyrsnz yahu rabbim uygun görmyrsa biz ne yapalm demi ama
Kizlar nabersiniz giremedim bayraminiz güzel gecmistr ins. Herkes bebek muhabbetnden sıkıldı sanirim.bende oturdugum yerde ayni moddayim. Konusanlar cok yakınlarım ama yinede sıkılıyor insan iste. Her gorende bebek yok mu diyor zaten. Allahm hayirlisiyla bizede nasip eder ins.
Cannimmm hadi insallah meryemcigim hamissindirr rabbimm hayirli saglikli bebis nasip etsin bnm bata son 4 gun belirtidee hic takipte degilim sakinim bu ay
Cannimmm hadi insallah meryemcigim hamissindirr rabbimm hayirli saglikli bebis nasip etsin bnm bata son 4 gun belirtidee hic takipte degilim sakinim bu ay