Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canm artk kadn konu

Amin canm amin
Ama insan üzülyr biraz saygı gösterseler
Başımzı her gören bebek yok mu niye yapmıyrsnz yahu rabbim uygun görmyrsa biz ne yapalm demi ama
Insanlari memnun edemessin 1 tane olsa 2.sorulur hatta ikiside kizsa ay bide erkek yap denir.Bosveeeeeer hayatim insanlari taka taka sinir hastasi olduk zaten

Insanlari memnun edemessin 1 tane olsa 2.sorulur hatta ikiside kizsa ay bide erkek yap denir.Bosveeeeeer hayatim insanlari taka taka sinir hastasi olduk zaten
aynen tatlım katılıyorum sana bu soruların sonu gelmezz. ama yine de insanların soruları bi süre sonra rahatsız ediyor maalesef

aynen tatlım katılıyorum sana bu soruların sonu gelmezz. ama yine de insanların soruları bi süre sonra rahatsız ediyor maalesef
Anliyorum tabiki yani en rahat insan bile bazen cileden cikiyo ama kendi bilmezleri takmakta bizi hasta ediyor kuzum.Rabbim hakkimizda her zaman hayirlisini versin

Kızlar adetim geceli 6 gün oldu evde iki tane test yaptım pozitif, bugün doktora gittim kan verdim ama sonucu yarın verceklermiş. duanıza çok ihtiyacım var kızlar, ne olur Duanızı eksik etmeyin canlar
Allahım inşallah ümitlerini boşa çıkarmasın,hayırlı haberlerini bekliyorum

evet tatlm çok doğru söylüyorsun
kadın geldiği zaman eşimde bende artık odadan ayrılıyrz
canm dediklerini eskisi gibi takmaz oldum ben daha doğrusu takmamak için ortamdan uzaklaşıyorum

Allahım inşallah ümitlerini boşa çıkarmasın,hayırlıı haberlerini bekliyorum
Amin canım âmin Allah binlerce kez razı olsun çok çok sağol. İnşallah canım yarın sonucu alır almaz haber edicem. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar adetim geceli 6 gün oldu evde iki tane test yaptım pozitif, bugün doktora gittim kan verdim ama sonucu yarın verceklermiş. duanıza çok ihtiyacım var kızlar, ne olur Duanızı eksik etmeyin canlar
Rabbim inş. dualarını kabul eder canm gönlüne göre olsun inş. hamişsindir canm dualarımız seninle :)

Oyy kuzum gözün aydın çok sukur bin şükürler olsun rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin AMİNNNN insallahhhh

Oyy kuzum gözün aydın çok sukur bin şükürler olsun rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin AMİNNNN insallahhhh
Oy ya Rabbim senden binlerce kez razı olsun ya nasıl mutlu oldum bu yazdığını okuyunca ay ya sizler ne kadar güzel insanlarsınız amin amin canım ya Rabbim tüm isteyenlere ve buradaki herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah inşallah hepimiz en kısa zamanda en hayırlı şekilde koca göbekli hatunlar olalım

ayyyy süpeer bi haberrrrr maaşşaalllaahhhh tebrik ederimmm ayyyy darısı başımıza olsun Ya Rabbimmmm

Rabbim inş. dualarını kabul eder canm gönlüne göre olsun inş. hamişsindir canm dualarımız seninle :)
Amin canım âmin Rabbim binlerce kez razı olsun:) Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese en hayırlı şekilde annelik duygusunu tattırsın inşallah canlar

ayyyy süpeer bi haberrrrr maaşşaalllaahhhh tebrik ederimmm ayyyy darısı başımıza olsun Ya Rabbimmmm
Aaayy ya inanın beni çok mutlu ettiniz, Rabbim razı olsun yaRabbim isteyen herkese ve buradaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah çok çok sağolun canlar

Allah binlerce kez razı olsun fıstığım çok çok sağol. İyi ki varsın güzelim benim
Allah hepimizden razı olsun ablacım isteyen herkese nasip etsin inşallah tez vakitte rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızdakini gönlümüze razı. Eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…