Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

HALLEYS
Caniiiim gozunaydin Rabbim tamamina erdirsin.Insallah yarinda kanda güzel sonuclar alirsin.

Insallah canim benim hic sıkıntı yapmiçimiık mutlu ol
İlk hamileliğimde düşük yaptığım için çok azcık korkum var canım yoksa Rabbim biliyor içimi rahatım açmaz işte eskiye takılıp korku oluyor içimde. Rabbim razı olsun canım iyi ki varsınız

Amin aslımm amin canım kardeşim ❤❤ ilan hep hep dua ediyorum isteyen herkese her zaman dua ediyorum, Rabbim herkesin evladını en hayırlı şekilde en kısa zamanda kucağına aldırsın tatlım benim

Amin aslımm amin canım kardeşim ❤❤ ilan hep hep dua ediyorum isteyen herkese her zaman dua ediyorum, Rabbim herkesin evladını en hayırlı şekilde en kısa zamanda kucağına aldırsın tatlım benim

daha yeni basladık canım inşalllahhhh rabbim isteyen herkese versin içinde bizede sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo hamilelik cinsiyetı belli olmustur ögrendinizmi
Hmm transfer ne zaman peki canim?
Iyi cok sukur.Annemin yanina geldim.Biraz kendimi toparlamak icin pek yemek yapamiyorumda bulantidan.Cinsiyeti yarin ogrenicez insallah bakalim teyzesi :)

ayyy cnm cok sevindir rabbim saglıklaamamına erdırsin insallahhhhhhhh
Rabbim binlerce kez razı olsun canım ya çok çok sağol. Rabbim seninde tedavindeni çok güzel çok hayırlı şekilde sonuç almamı nasip etsin inşallah. En kısa zamanda hepimiz koca koca göbekli hatunlar olalım inşallah en hayırlı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…