Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Bende bebek için yeni bitirdim bi tedaviyi olumsuz bi şekilde ve şimdi tekrar başlamayı düşünüyoruz
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım, Rabbim inşallah en hayırlı en güzel şekilde sonuç almayı nasip etsin. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

Hmm transfer ne zaman peki canim?
Iyi cok sukur.Annemin yanina geldim.Biraz kendimi toparlamak icin pek yemek yapamiyorumda bulantidan.Cinsiyeti yarin ogrenicez insallah bakalim teyzesi :)
tatlım bilmiyorumki ilk bugun gittim trasfere var daha heralde adetin 3 cü günündeyim inşallah pozitifi görürümm merakla bekliyom yarını canım teyzesi yer onu yerr

Kızlar adetim geceli 6 gün oldu evde iki tane test yaptım pozitif, bugün doktora gittim kan verdim ama sonucu yarın verceklermiş. duanıza çok ihtiyacım var kızlar, ne olur Duanızı eksik etmeyin canlar
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin idrarda çıktığına göre kanda çok güzel bi değer çıkar merak etme kaçıncı günün bu arada

Kızlar adetim geceli 6 gün oldu evde iki tane test yaptım pozitif, bugün doktora gittim kan verdim ama sonucu yarın verceklermiş. duanıza çok ihtiyacım var kızlar, ne olur Duanızı eksik etmeyin canlar
Ayyyyyy allahimm bu ne guzel haber ya mutluluktan aglayasim varr canimm allahima bn sukurrr kanntestindee seninn pozitifdir idarada pozitifi g
yakaladiysann oyyy gelsinnnbebislerr kurab olurum bn onllara

Ayyyyyy allahimm bu ne guzel haber ya mutluluktan aglayasim varr canimm allahima bn sukurrr kanntestindee seninn pozitifdir idarada pozitifi g
yakaladiysann oyyy gelsinnnbebislerr kurab olurum bn onllara
Oy canım ya Rabbim binlerce kez razı olsun inşallah. Ya ne kadar güzel insansınız ya inanın çok mutlu oldum. Yazdıkların o kadar içten ki inan çok sevindim. Rabbim tez vakitte sana da isteyen herkese de yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

Insallajhhh canim.insallah inan mutluluktan agladim dua arkadasim benim canimsinn rabbimm sagsalimm kucusuna alip bagrina basmayi nasip etsinn o guzel kokusunu rabbim nasip etsinnn cumlemizeee allahimm rabbi hebli mines salihinn

AMİNNNN insallahhhh
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Insallajhhh canim.insallah inan mutluluktan agladim dua arkadasim benim canimsinn rabbimm sagsalimm kucusuna alip bagrina basmayi nasip etsinn o guzel kokusunu rabbim nasip etsinnn cumlemizeee allahimm rabbi hebli mines salihinn
Canım ya insan ağlayacağım şimdi o kadar güzel insanlarsınız ki ne diyeceğimi, ne yazacağımı şaşırıyorum. Çok çok sağolun Allah razı olsun canım arkadaşım. Amin amin amin binlerce kez amin ne güzel dua ediyorsunuz. İyi ki varsınız,iyi tanımışım sizleri

kızlarrr doktordan geldim tüp bebege basladık 1 ci günüm bugun dualarınıza ihtiyacım var rabbim razı olsun sizdenn
Allahım güzel allahım işlerini hayırlı kılsın rast getirsin inşallah minigin nasip olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini alırız canım benim inşallah inşallah da sımsıkı tutunsun minigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…