Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım, Rabbim inşallah en hayırlı en güzel şekilde sonuç almayı nasip etsin. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hmm transfer ne zaman peki canim?
Iyi cok sukur.Annemin yanina geldim.Biraz kendimi toparlamak icin pek yemek yapamiyorumda bulantidan.Cinsiyeti yarin ogrenicez insallah bakalim teyzesi :)
tatlım bilmiyorumki ilk bugun gittim trasfere var daha heralde adetin 3 cü günündeyim inşallah pozitifi görürümm merakla bekliyom yarını canım teyzesi yer onu yerr
Kızlar adetim geceli 6 gün oldu evde iki tane test yaptım pozitif, bugün doktora gittim kan verdim ama sonucu yarın verceklermiş. duanıza çok ihtiyacım var kızlar, ne olur Duanızı eksik etmeyin canlar
Rabbim binlerce kez razı olsun canım ya çok çok sağol. Rabbim seninde tedavindeni çok güzel çok hayırlı şekilde sonuç almamı nasip etsin inşallah. En kısa zamanda hepimiz koca koca göbekli hatunlar olalım inşallah en hayırlı şekilde
Kızlar adetim geceli 6 gün oldu evde iki tane test yaptım pozitif, bugün doktora gittim kan verdim ama sonucu yarın verceklermiş. duanıza çok ihtiyacım var kızlar, ne olur Duanızı eksik etmeyin canlar
Oy canım ya Rabbim binlerce kez razı olsun inşallah. Ya ne kadar güzel insansınız ya inanın çok mutlu oldum. Yazdıkların o kadar içten ki inan çok sevindim. Rabbim tez vakitte sana da isteyen herkese de yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Rabbim binlerce kez razı olsun canım çok çok sağol. Rabbim isteyerek herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Rabbim binlerce kez razı olsun canım çok çok sağol. Rabbim isteyerek herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Oy canım ya Rabbim binlerce kez razı olsun inşallah. Ya ne kadar güzel insansınız ya inanın çok mutlu oldum. Yazdıkların o kadar içten ki inan çok sevindim. Rabbim tez vakitte sana da isteyen herkese de yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah
Oy ya Rabbim senden binlerce kez razı olsun ya nasıl mutlu oldum bu yazdığını okuyunca ay ya sizler ne kadar güzel insanlarsınız amin amin canım ya Rabbim tüm isteyenlere ve buradaki herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah inşallah hepimiz en kısa zamanda en hayırlı şekilde koca göbekli hatunlar olalım
Canım ya insan ağlayacağım şimdi o kadar güzel insanlarsınız ki ne diyeceğimi, ne yazacağımı şaşırıyorum. Çok çok sağolun Allah razı olsun canım arkadaşım. Amin amin amin binlerce kez amin ne güzel dua ediyorsunuz. İyi ki varsınız,iyi tanımışım sizleri
Allahım güzel allahım işlerini hayırlı kılsın rast getirsin inşallah minigin nasip olsun
Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini alırız canım benim inşallah inşallah da sımsıkı tutunsun minigin