İç Dökmek İstiyorum..

Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce ferah çıkarsınız umarım .annenizle durumu paylaşın onlarda varsa biraz versinler zaten durumu az çok biliyorlarmıs nasılsa . Bu arada bosanmayın bencede ama ailenizin çocuğu bırak gel demesi korkunç birsey ya .bu aileler kızlarını eziyete mahkum etmekten ne zevk alıyo anlamıyorum
Ailemin durumu iyi dğeil kardeşimin az bi kenarda parası vardı geçen ay 300 tl ondan aldım ama faturaları ödedik onlada bitti gitti.. çok mutsuzum kriz geçiricem artık.. bazen diyorum ölsemde bitse sonra oğluma kıyamıyorum napar bensiz diye..

beni anlayan birisi olması o kadar iyi geliyor ki.. teşekkür ederim..hepimiz bir an önce düzeliriz inşllah..

evde hiçbirşeyin olmaması ne demek inan çok iyi biliyorum. kızım ek gıdaya geçti, ne yedirecegimi şaşırıyordum evde hiçbirşey yoktu çünkü. eve misafir gelmesi normalde en sevdiğim seydir, biri gelecek diye ödüm kopuyordu. kaç kere evde olduğum halde sevdiğim insanları reddettim evde yokuz diye. çünkü evde dediğin gibi peynir zeytin dışında hiçbirşey olmuyordu.
çok zor parasızlık, seni çok iyi anliyorum. inşallah gecer hemen, inşallah kimse yasamaz bu durumları.

annenler geliyor sonuçta yabancı değil durumunu anlatırsın Allah ne verdiyse onu yersiniz bu kadar canını sıkma olduğu kadar Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın
eşinizi de çok takmayı belki oda sıkıntıdan öyle söylemiştir zor zaman
Elbette öyle ama bi zeytin bi parça peynir ortaya koymak ağırıma gidiyor işte.. en ağırıma giden de eşimin gitmesi ve bu durumu tek başıma yaşayacak olmam..

keşke tek başıma olsam saniye durmazdım ama oğlumu napıcam.. ona kıyamıyorum.. borç gırtlakta işte.. nappsak şaşırdım artık..
allah yardımcın olsun , senin sabretmek için bir nedenin var , benim yok , ben düzeltemedim ne yaptıysam olmadı katlandıkça katlandı tefeci bile girdi işin içine o yüzden bitirdim , inşallah mevlam evladının yüzüsuyu hörmetine hayırlı bir kapı açar biranönce kurtulursunuz , mevlam hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah

esiniz son zamanlarda boyle degildir hep boyledir. sadece artik salmistir o da.

size karsi tahammulu bitti diyelim veya maddi sikinti buhranlara soktu diyelim ki, bence keyfi yerinde.
dugune gidesi gelmezdi? gelir evde yatar kafasinda kurardi vs.

maddi caresizligi bildigi icin ailenizin geliyo olmasina banane git patronundan iste diyemez, hicbisey yapamasa dahi siz kendinizi kotu hissediyorsunuz diye yalandan da olsa hallaederiz falan derdi.

maddi sikinti kotu evet,ama sizin sorununuz esinizin terbiyesiz ve kotu biri olmasi.

evde hiçbirşeyin olmaması ne demek inan çok iyi biliyorum. kızım ek gıdaya geçti, ne yedirecegimi şaşırıyordum evde hiçbirşey yoktu çünkü. eve misafir gelmesi normalde en sevdiğim seydir, biri gelecek diye ödüm kopuyordu. kaç kere evde olduğum halde sevdiğim insanları reddettim evde yokuz diye. çünkü evde dediğin gibi peynir zeytin dışında hiçbirşey olmuyordu.
çok zor parasızlık, seni çok iyi anliyorum. inşallah gecer hemen, inşallah kimse yasamaz bu durumları.
işte tamda böyle durum.. misafir gelmesin diye dua ediyorum. en yakınlarım doğum yapıyor ev alıyor gidemiyorum.. çünkü hediye almaya param yok.oğluma kvalidem bakıyor da o yediriyor orda çok şükür. ama inanın ben çarşamba öğlen çorba ekmek yedim. dün akşama kadar bi lokma yiyemedim bitmesin evdeki yyiecek oğluma kalsın haftasonu diye. dün akşam bayılacaktım. bakkaldan borç ekmek aldım oturdum çeyreğini yedim bugüne de bıraktım.. işe yürüyerek geliyorum. öğlen millet yemek yiyor ekmek artıyor onları yiyorum gizliden.. çok farklı bi durumdayım napıcamı bilmiyorum

esiniz son zamanlarda boyle degildir hep boyledir. sadece artik salmistir o da.

size karsi tahammulu bitti diyelim veya maddi sikinti buhranlara soktu diyelim ki, bence keyfi yerinde.
dugune gidesi gelmezdi? gelir evde yatar kafasinda kurardi vs.

maddi caresizligi bildigi icin ailenizin geliyo olmasina banane git patronundan iste diyemez, hicbisey yapamasa dahi siz kendinizi kotu hissediyorsunuz diye yalandan da olsa hallaederiz falan derdi.

maddi sikinti kotu evet,ama sizin sorununuz esinizin terbiyesiz ve kotu biri olmasi.
daha önce hiç böyle şeyler yaşamadık ne bileyim hani eşim bana böyle davranmadı. ama evet terbiyesiz saygısızın biri.. küs olduğumuz için bana gıcıklık olsun diye köye gittiğinden de eminim. sırf beni tek bırakıp cezalandırıyor aklınca

sen istedin vs. başlıyorlar. kardeşlerim 1 hafta bizde kalacak. onların lafını duymakta artık ağır geliyor..
Ya ben bu lafa da deli oluyorum benim annemede aynısını diyor bazen...
Biz seçtik tamamda böyle olacağımı nerden bilecektik dimi?
Resmen otur evinde derdini çek diyorlar boşver ailene birşey yansıtma sinirlerin daha fazla gerilecek kesin...
Borcunuz neyle ilgili eşin ödemiyor mu?
Durumun düzelince ki eşin duzeltecek sen değil lütfen kenara para ayır kendini sağlama al rabbim yardımcın olsun.

Bu kız anne babalarida hic anlamıyorum çocuğu bırak nedir sakin bırakma
Bosanacakdan bile bi birikim yap ailenin de destek olmuyor ide onlar ida hiccc karıştırma işine sana destek olan insan lazim köstek değil
İndallh eş inde anlar hatasını bosanmayi düşünme hemen yuva ni tutmaya bak en son çare bosanmak

evlenirken aileler destek olmadı bir borca girdik, sonra eşim 6 ay işsiz kaldı iş bulamadık borçlar katlandı. 1 ise 3 oldu. sonra o sırada bebeğim yeni doğmuştu ben de çalışamadım derken eşim belediyeye işe girdi. 2 yıl sözleşmesi olduğu halde seçim sonrasıydı toplu işten çıkardılar tekrar iş arama sürecine girdi tabi borçlar ödeyemedikçe faize girdi. sonra ben de işe başladım eşim yeni bir iş buldu. oğluma kayınvalidem bakıyor diye araba aldık bizi götürecek kadar. ama sonra arabanın motoru yandı mecburen kredi çektik onu yaptırdık. sonra benim işyerim kapandı eşim tek başına yine borçları ödeyemedi. arabayı satamadık çünkü oğlumu getirip götürmek gerekiyordu. bende bu işe temmuzda girdim 1 seneyi geçti gireli aralıktan beri düzenimiz kalmadı. her yere başvuruyorum. evli çocuklu istemiyoruz diyolar çoğu. yada dil istiyorlar dilim yok. 3 aydır bi yandan iş arıyorum.

ailem anlar elbette ama o kadar utanıyorum ki halimizden.. eve gelecekler ve ev bomboş..

Boşanma meselesi kafamda zaten var o da bunu düşündüğümü bildiğinden daha da hırslanıyor. oysaki güzelce konuşabilsek bu dertler olmayacak..

teşekkür ederim yorumunuz için..
Okurken çok üzüldüm.
Bir dönem benim de eski eşim olacak adi bana para vermezdi.
Bende her hafta harçlık biriktirirdim. Sonra o parayla da annemin yanında ezilmemek için hesap öderdim . Yaşamayan asla bilemez.
Bende o dönem işsiz kalmıştım.
Size çok dua edicem inşallah bir çıkar yol bulursunuz.
Boşan demek kolay ama sonrası var bir de bunun.
Aileniz gelince bir kez daha güzelce konuşun lütfen.

simdi nasilsiniz?

işte tamda böyle durum.. misafir gelmesin diye dua ediyorum. en yakınlarım doğum yapıyor ev alıyor gidemiyorum.. çünkü hediye almaya param yok.oğluma kvalidem bakıyor da o yediriyor orda çok şükür. ama inanın ben çarşamba öğlen çorba ekmek yedim. dün akşama kadar bi lokma yiyemedim bitmesin evdeki yyiecek oğluma kalsın haftasonu diye. dün akşam bayılacaktım. bakkaldan borç ekmek aldım oturdum çeyreğini yedim bugüne de bıraktım.. işe yürüyerek geliyorum. öğlen millet yemek yiyor ekmek artıyor onları yiyorum gizliden.. çok farklı bi durumdayım napıcamı bilmiyorum

eşin çalışmıyor mu suan hala?
ben şuan boşanma asamasindayim ama eşimin hakkini yiyemem o konuda, gitti mal taşıdı eşya taşıdı, elinden geleni yaptı.
iş aradı bulamadı, o da bunalima girdi. ama bana boyle davranmadı, buldu bulusturdu ihtiyacımızı giderdi.
yapacak birseyim yok diyorsun ama aslında var.. eşinin sana davranışı çok hatali canım. lütfen otur düşün iyice.. kendi başına.ayakta duruyorsun zaten suan, sana böyle davranan.bir adamı sirtinda tasimak zorunda değilsin..

yokluk olur, geçer durumlar da düzelir ama eşinin bu davranışı affedilmez..

Ahh ahhh bizde bi müddet yağa ekmek bandın yedik sabh aksam ne benin ne eşimin ailesi destek oldu çok iyi bilirim bnde ama bu skintilarda birde es ten destek gorememek insana zaten o koyuyor

Çok üzüldüm durumunuza. Evde yiyecek ekmek, beş kuruş da parası olmadığını bildiği halde hangi eş, eşini bırakıp gidebilir yahu? Gerçekten aklım almadı. Kalleş herif. Çocuğunuz sizin yanınızda değil mi bu arada? O ne yeyip ne içecek, onu da mı gözü görmüyor? Ay Allahım, eşinizde insani hiçbir özellik yok bence. Yani şimdi boşanamıyorsanız bile, biraz refaha çıkar çıkmaz, şartlar daha uygun olduğunda bu adama okkalı bir tekme koyun. Ailenize de anlatın durumunuzu. Eşiniz dönene kadar destek çıksınlar size, olmaz mı öyle?

şuan daha iyiyiz çok şükür, eşim işe girdi. boşanma surecindeyiz evleri ayırdık ama destegini esirgemiyor. ben de ise başlayacağım 1 ay sonra daha iyi olacagiz insallah
amin insallah. herseyi halletiginize gore bosanma sebebiniz maddi sikintilar falan degil di mi?

Kızlar , parayla saadet olmaz diyenlere kanmayın. Saadet bal gibi parayla oluyor.. O kadar daraldım ki. aylardır maaşım sıkıntıda.. eşten dosttan borç al , sonra iki kuruş eline geçince geri onları öde yine parasız kal derken sürekli bir problem..

Annem aradı öğlen, 6 saat uzaktayız. Memlekete gideceklermiş, giderken hem bize uğrayacaklar, hemde 2 kız kardeşimi bize bırakacaklar..

Eşimin de gece nöbeti olduğu için direk arayamadım uyuyodur belki diye, mesaj attım uyuyor musun diye ama gitmedi, uyuyor diye aramadım. kayınvalidemlerde olduğu için kayınvalidemi aradım, telefonu kapalıydı..

Neyse sonra bir saat önce k.validem arıyor, başım kalabalık işyerindeyim, üst üste aradı ama patron yanımda acil bir iş var nasıl ortalık karışık açamadım. Peşine mesaj geldi eşimden, "biz köye gidiyoruz.." Tabi ben şok..

Sonra tekrar eşimi değil k.validem aradı diye k.validemi aradım güya benim aradığımı gördü açmadı ama kocasını arıyor demesin diye.. neyse açtı telefonu "biz yoldayız şehri çıkmak üzereyiz. haberin olsun" dedi. eşim, oğlum, kayınvalidem ve kaynım gidiyorlar.. bende anne bayağı bir erken haber verdiniz. h....da az önce mesaj attı yoldayız diye. keşke köy varınca haber verseydiniz. yarın annemler geliyor ve evde bişe yok benimde param yok ben napıcam" dedim. mırın kırın etti kapadık.

eşimi aradım. annemler geliyor dedim. " banane napim geliyolarsa vs." dedi. Eşimle bir kaç gündür aramız bozuk, elde para olmayınca sürekli kavga ediyoruz, herşeyden kavga eder olduk.. Bide telefonda heleki annesigillin yanında böyle konuşunca sinirlerim bozuldu.. Param olmadığını, kendisinin pat diye yola çıktığını, yarın için napıcamı bilmediğimi söyledim. Git patronuna söyle varsa parası versin bende para yok dedi bende kapadım yüzüne.

Annemler darda olduğumuzu biliyor. onlardan da para istedim geçen ay. Eşim köye para vermeden gidiyor biliyorum. kaynım ve kvalidem gidiyor diye takılmıştır peşine. akrabalarının düğünü var bu akşam. köyleri de yakın 4 saat flan sürüyor. ama yinede beni böyle yüzüstü bırakması çok zoruma gitti..

Lütfen yorumlarda beni aşağılayacak şeyler yazmayın,ya da boşan demeyin boşanamam.. Ben sadece beni biri dinlesin istiyorum, içimi dökmek istiyorum.. Gün gelecek herşey olacak.. Sadece şu an kendim istedim evlendim, ailem çocuğum var diye istemiyor geri.. oğlum 4 yaşında daha. onu nasıl bırakıp gideyim.. kokusunu, sesin, herşeyini özlerim..

ayrıca eşimle böyle değildik.. Kriz başladığından beri ben ne zaman ki maaş alamadım sorunlar o zman başladı.. çünkü faturalar gecikti, markete gidemiyoruz, banka borçlarımızı ödeyemedik.. herşey gıdım gıdımına yetiyordu ben maaş alınca. alamayınca tepetaklak olduk..

Yarın annemler gelecek ve evde sadece annemin yapıp verdiği zeytin ve bir parça peynir var..

Ben napıcamı bilmiyorum..

O kadar daraldım ki.. Niye geldim bu dünyaya diyorum..

Parasızlığa da bu düzene de lanet okuyorum artık..

Çok uzun yazdım belki ama kızlar okuyan varsa buraya kadar teşekkür ederim. Çünkü kimseye bişe anlatamıyorum artık..

Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.. Konuşacak kimseyi bulamıyorum.

Bitmek üzere olan bi sigara gibi hissediyorum kendimi..
eşiniz ne iş yapıyor? sizin paranız olmadan geçinemeyecekse ne diye evlenmiş?

Back
X