İç Dökmek İstiyorum..

ne güzel mutlu biten hikâyeniz var darısı bana insallah umarım bende sizin gibi birilerine umut olmak için yazarım böyle bugün..
Yaşadığım için çekinmeden yazıyorum, eğer gerçekten istersen herşeyi başarırsın
Mücadele etmekten vazgeçme ve asla karamsar düşünme olur mu

Yaşadığım için çekinmeden yazıyorum, eğer gerçekten istersen herşeyi başarırsın
Mücadele etmekten vazgeçme ve asla karamsar düşünme olur mu
ben bu yükün altindan kalkicam inanıyorum.. eminimki bugünler bitecek.. sabrediyorum.. oğlum için çabalıyorum...

ben bu yükün altindan kalkicam inanıyorum.. eminimki bugünler bitecek.. sabrediyorum.. oğlum için çabalıyorum...
Bak senin çaba göstermek için çok güzel bir sebebin var, hep onu düşün daha kolay gelir o zaman herşey.
Ve aklının bir köşesinde hep şunu tut, her kışın sonu bahar, hiçbir dert kalıcı değil.
Ve kenarına mutlaka birşeyler ayırmaya başla.
1 TL bile olsa kimsenin bilmediği sana ait bir birikim yapmaya basla

işte tamda böyle durum.. misafir gelmesin diye dua ediyorum. en yakınlarım doğum yapıyor ev alıyor gidemiyorum.. çünkü hediye almaya param yok.oğluma kvalidem bakıyor da o yediriyor orda çok şükür. ama inanın ben çarşamba öğlen çorba ekmek yedim. dün akşama kadar bi lokma yiyemedim bitmesin evdeki yyiecek oğluma kalsın haftasonu diye. dün akşam bayılacaktım. bakkaldan borç ekmek aldım oturdum çeyreğini yedim bugüne de bıraktım.. işe yürüyerek geliyorum. öğlen millet yemek yiyor ekmek artıyor onları yiyorum gizliden.. çok farklı bi durumdayım napıcamı bilmiyorum
eşimin maaşı hiç kalmıyor hepsi bankalara gidiyor 5 yıldır üst üste biriken faizli borçlar ve ödeyemediğimiz kartlara.. annemler de zor durumda evi görünce bişeler alır belki ama ben görmeesinden o kadar utanıyorum ki..
İyi de o dolabı o kvdeniz gormuyir mu? Kayninız kalıyorlar madem ne işe yariyorlar? Utanılacak bir şey yok,imtihan bu. Fersha çıkacaksınız inşallah. Sabret : (

Kafamda bir suru soru var.
1.Boşansaniz oglunuzu neden yaniniza almayacaksiniz?
2. Eşiniz calismiyor mu?
3. Bu kadar borcu nasil yaptiniz?
Bizde bir tek eşim calisiyor ve maasi da az ama bizim bir tek kredi borcumuz oluyor onu da her ay zamaninda oduyoruz. Disari da cikiyoruz, geziyoruz da, yemek sıkıntısı filan cekmiyoruz cok sukur.
En onemlisi patronunuz neden maasi zamaninda yatirmiyor? Neden baska islere bakmiyorsunuz?
Allah yardimciniz olsun. Peki oglunuz evde ne yiyor? Cok uzuldum (((

Yukarida bazi sorularima cevap buldum.

tamda beni anlattınız herkesi idare edip ortayı bulmaya çalışıyorum. sırf kimse bana bi laf demesin sen ettin demesin diye bu hale düştüm.. ama yine de annemlere tek söz edemiyorum utancımdan..

İşte bu kadar alttan almayın kimseyi.
Zaten zordasınız, içinize atıyorsunuz. Bir de böyle herkesi idare etmeye çalışıp derdinize dert eklemeyin.
Aileniz ya da eşiniz çok mu kıymet biliyorlar sanki, sizden değerliler mi?
Çocuğunuz için ne güzel şeyler yazmışsınız. Onun en çok ruhsal olarak sağlıklı bir anneye ihtiyacı var.
Madem ne olursa olsun yaranamıyorsunuz kimseye, içinize atıp da iyice dert sahibi olmayın.

Umarım bu zor günleri çabucak atlatırsınız da bu zor gününüzde yanınızda olmayan adama tekmeyi basarsınız.

Bence kız çocuklarının geleceği için böyle bir platform şart. Aile Bakanlığı çok çok yetersiz, mevcut kuruluşlar çok yetersiz, keşke Haluk Levent gibi sesimizi duyuracak birileri olsa.
Konun neden kapandi? Ustelik bilgi de verilmedi. Su sebepten kapandi diye?

Para herşey değil ama hiçbirşey de parasız olmuyor ne yazık ki. Önceden aranız nasıldı zordur maddiyat sıkıntısı yer bitirir. Hele bir de erkek bir tık bencilse kadını daha da yıpratır. Bazı konular var ya boşan ne bekliyorsun daha diye düşünüyorum ama sizinki öyle değil. Çünkü benim eşimle aram iyi olmasına ragmen maddi olarak içinden çıkamadığımız durumlarda aramız bozulur. Ve onu tanıyamam. Bu da onun kötü özelliği ama hangimiz mükemmeliz ki. Diyeceksiniz zor zamanlarda anlayışlı olmayacaksa ne zaman olacak ama bakıyorum ben de daha farklı bir sıkıntıda kendimi tutamıyorum ve anlayış göstermiyorum. Demem o ki eğer maddi sıkıntılar ve bu sıkıntıların getirdiği durumlar dışında aranız iyi ise boşanmak lafını biraz arkalara atın. Söylediğinize göre evliliğin ilk yılından gelen bir problem ve herşey rayına gireceğine hep yıpratmış.İnşallah bir an önce refaha kavuşup herşeyi düzeltirsiniz.o minik kuzunuzu öpün yanaklarından çok dua edin Allah onun için size bol bol kapılar açsın, evinize huzur versin

Konun neden kapandi? Ustelik bilgi de verilmedi. Su sebepten kapandi diye?
Dernek kurmak lazımmış yoksa yapılan faaliyetler yasadışı olabilirmiş. Bir avukat arkadaşla görüşüp dernek kurmayı düşünüyorum. Bana yardım etmek isteyenlerle irtibatta olacam.

Haberlerini bekliyorum ben de 😊💕
Tamam, her şey böyle başlamıyor mu? Küçük adımlar büyük adımlara dönüşmüyor mu ? Çok sayıda avukat öğrencim var, onlar da bana destek olurlar. Böyle bir mücadele hepimiz için şart. Daha ne zamana kadar üç maymunu oynayacağız ?

Hep soylerim burdaki kadinlar olarak, birbirine uygun, sartlari dusunulerek ayni evde yasama fikri..
2 kadin cocuklariyla biri calisir digeri cocuklara eve bakar ne bilim cokmu utopik dusunuyorum.

Rabbim yardimciniz olsun insallah.
Ütopik değil bence. Aile destek olmuyorsa birilerinin destek olması şart. Ama çok iyi anlaşmak lazım. Bir de çocukların sosyalleşmesi için kreş şart. Her mahallede kreş olmalı ve bunlar maddi durumu zayıf olan aileler için ücretsiz olmalı. Bence en güzel çözüm bu. Hem böylece anneler de sosyal hayata atılıp kendi hayatlarını kendileri kazanırlar.

Kızlar , parayla saadet olmaz diyenlere kanmayın. Saadet bal gibi parayla oluyor.. O kadar daraldım ki. aylardır maaşım sıkıntıda.. eşten dosttan borç al , sonra iki kuruş eline geçince geri onları öde yine parasız kal derken sürekli bir problem..

Annem aradı öğlen, 6 saat uzaktayız. Memlekete gideceklermiş, giderken hem bize uğrayacaklar, hemde 2 kız kardeşimi bize bırakacaklar..

Eşimin de gece nöbeti olduğu için direk arayamadım uyuyodur belki diye, mesaj attım uyuyor musun diye ama gitmedi, uyuyor diye aramadım. kayınvalidemlerde olduğu için kayınvalidemi aradım, telefonu kapalıydı..

Neyse sonra bir saat önce k.validem arıyor, başım kalabalık işyerindeyim, üst üste aradı ama patron yanımda acil bir iş var nasıl ortalık karışık açamadım. Peşine mesaj geldi eşimden, "biz köye gidiyoruz.." Tabi ben şok..

Sonra tekrar eşimi değil k.validem aradı diye k.validemi aradım güya benim aradığımı gördü açmadı ama kocasını arıyor demesin diye.. neyse açtı telefonu "biz yoldayız şehri çıkmak üzereyiz. haberin olsun" dedi. eşim, oğlum, kayınvalidem ve kaynım gidiyorlar.. bende anne bayağı bir erken haber verdiniz. h....da az önce mesaj attı yoldayız diye. keşke köy varınca haber verseydiniz. yarın annemler geliyor ve evde bişe yok benimde param yok ben napıcam" dedim. mırın kırın etti kapadık.

eşimi aradım. annemler geliyor dedim. " banane napim geliyolarsa vs." dedi. Eşimle bir kaç gündür aramız bozuk, elde para olmayınca sürekli kavga ediyoruz, herşeyden kavga eder olduk.. Bide telefonda heleki annesigillin yanında böyle konuşunca sinirlerim bozuldu.. Param olmadığını, kendisinin pat diye yola çıktığını, yarın için napıcamı bilmediğimi söyledim. Git patronuna söyle varsa parası versin bende para yok dedi bende kapadım yüzüne.

Annemler darda olduğumuzu biliyor. onlardan da para istedim geçen ay. Eşim köye para vermeden gidiyor biliyorum. kaynım ve kvalidem gidiyor diye takılmıştır peşine. akrabalarının düğünü var bu akşam. köyleri de yakın 4 saat flan sürüyor. ama yinede beni böyle yüzüstü bırakması çok zoruma gitti..

Lütfen yorumlarda beni aşağılayacak şeyler yazmayın,ya da boşan demeyin boşanamam.. Ben sadece beni biri dinlesin istiyorum, içimi dökmek istiyorum.. Gün gelecek herşey olacak.. Sadece şu an kendim istedim evlendim, ailem çocuğum var diye istemiyor geri.. oğlum 4 yaşında daha. onu nasıl bırakıp gideyim.. kokusunu, sesin, herşeyini özlerim..

ayrıca eşimle böyle değildik.. Kriz başladığından beri ben ne zaman ki maaş alamadım sorunlar o zman başladı.. çünkü faturalar gecikti, markete gidemiyoruz, banka borçlarımızı ödeyemedik.. herşey gıdım gıdımına yetiyordu ben maaş alınca. alamayınca tepetaklak olduk..

Yarın annemler gelecek ve evde sadece annemin yapıp verdiği zeytin ve bir parça peynir var..

Ben napıcamı bilmiyorum..

O kadar daraldım ki.. Niye geldim bu dünyaya diyorum..

Parasızlığa da bu düzene de lanet okuyorum artık..

Çok uzun yazdım belki ama kızlar okuyan varsa buraya kadar teşekkür ederim. Çünkü kimseye bişe anlatamıyorum artık..

Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.. Konuşacak kimseyi bulamıyorum.

Bitmek üzere olan bi sigara gibi hissediyorum kendimi..
Kusura bakma
bi erkek bana banane patronunda para iste diyecek ben ona ne koca derim ne de adam derim

ailem geldi. durumu gördüler ama boşanma konusunda netler. domates salatalık biber aldılar. iki parcada et getirmisler gelirken ben kurban kesmedim diye. bende burdan bi yardımla dün akşam biraz kahvaltılık falan almıştım. bakalım.. kardeşlerimi birakip gittiler bi hafta beraberiz.. Benimle uzulen, dertlerden herkese teşekkür ederim. dünyada iyiki iyi insanlar varlar.. esimle konusmadim hic.. o da aramadi bende aramıyorum.. bu günlerde geçecek inanıyorum..

Kızlar , parayla saadet olmaz diyenlere kanmayın. Saadet bal gibi parayla oluyor.. O kadar daraldım ki. aylardır maaşım sıkıntıda.. eşten dosttan borç al , sonra iki kuruş eline geçince geri onları öde yine parasız kal derken sürekli bir problem..

Annem aradı öğlen, 6 saat uzaktayız. Memlekete gideceklermiş, giderken hem bize uğrayacaklar, hemde 2 kız kardeşimi bize bırakacaklar..

Eşimin de gece nöbeti olduğu için direk arayamadım uyuyodur belki diye, mesaj attım uyuyor musun diye ama gitmedi, uyuyor diye aramadım. kayınvalidemlerde olduğu için kayınvalidemi aradım, telefonu kapalıydı..

Neyse sonra bir saat önce k.validem arıyor, başım kalabalık işyerindeyim, üst üste aradı ama patron yanımda acil bir iş var nasıl ortalık karışık açamadım. Peşine mesaj geldi eşimden, "biz köye gidiyoruz.." Tabi ben şok..

Sonra tekrar eşimi değil k.validem aradı diye k.validemi aradım güya benim aradığımı gördü açmadı ama kocasını arıyor demesin diye.. neyse açtı telefonu "biz yoldayız şehri çıkmak üzereyiz. haberin olsun" dedi. eşim, oğlum, kayınvalidem ve kaynım gidiyorlar.. bende anne bayağı bir erken haber verdiniz. h....da az önce mesaj attı yoldayız diye. keşke köy varınca haber verseydiniz. yarın annemler geliyor ve evde bişe yok benimde param yok ben napıcam" dedim. mırın kırın etti kapadık.

eşimi aradım. annemler geliyor dedim. " banane napim geliyolarsa vs." dedi. Eşimle bir kaç gündür aramız bozuk, elde para olmayınca sürekli kavga ediyoruz, herşeyden kavga eder olduk.. Bide telefonda heleki annesigillin yanında böyle konuşunca sinirlerim bozuldu.. Param olmadığını, kendisinin pat diye yola çıktığını, yarın için napıcamı bilmediğimi söyledim. Git patronuna söyle varsa parası versin bende para yok dedi bende kapadım yüzüne.

Annemler darda olduğumuzu biliyor. onlardan da para istedim geçen ay. Eşim köye para vermeden gidiyor biliyorum. kaynım ve kvalidem gidiyor diye takılmıştır peşine. akrabalarının düğünü var bu akşam. köyleri de yakın 4 saat flan sürüyor. ama yinede beni böyle yüzüstü bırakması çok zoruma gitti..

Lütfen yorumlarda beni aşağılayacak şeyler yazmayın,ya da boşan demeyin boşanamam.. Ben sadece beni biri dinlesin istiyorum, içimi dökmek istiyorum.. Gün gelecek herşey olacak.. Sadece şu an kendim istedim evlendim, ailem çocuğum var diye istemiyor geri.. oğlum 4 yaşında daha. onu nasıl bırakıp gideyim.. kokusunu, sesin, herşeyini özlerim..

ayrıca eşimle böyle değildik.. Kriz başladığından beri ben ne zaman ki maaş alamadım sorunlar o zman başladı.. çünkü faturalar gecikti, markete gidemiyoruz, banka borçlarımızı ödeyemedik.. herşey gıdım gıdımına yetiyordu ben maaş alınca. alamayınca tepetaklak olduk..

Yarın annemler gelecek ve evde sadece annemin yapıp verdiği zeytin ve bir parça peynir var..

Ben napıcamı bilmiyorum..

O kadar daraldım ki.. Niye geldim bu dünyaya diyorum..

Parasızlığa da bu düzene de lanet okuyorum artık..

Çok uzun yazdım belki ama kızlar okuyan varsa buraya kadar teşekkür ederim. Çünkü kimseye bişe anlatamıyorum artık..

Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.. Konuşacak kimseyi bulamıyorum.

Bitmek üzere olan bi sigara gibi hissediyorum kendimi..
Herzmn derdini yazablrsn ozelden canm dertler paylasinca hafifler😍😍😍

Back
X