İç döküş

Ben de 4 yılin ardindan ayrildim.Kimselere güvenemiyordum.Sonra esimle tanıstım.16 yildır evliyim.Su akıp yolunu buluyor.İnsan afalliyor mutlaka cok üzüluyor ama yolunuzun ayrılmasinda da vardir bi hayır.Şimdi resmin bütününü goremezsiniz ama yıpratmayin cok kendinizi.

Bazen şer gördüğünüz şeyden hayır çıkabiliyor, keşke eşimle evlenmeden önce ilk küstügümuzde peşine dusmeseymisim incelediği yerden kopsaymis diyorum. Ancak eşimin eski sevgilileri başlarına gelecekleri bilmedikleri için eşimle evlenmek için çok yalvarmislar, ben ise verilmiş sadakalari varmış diyorum içimden

Atiyenin bir şarkısı var, tüm kızlara tüm insanlara ders kitabı niteliğinde:
Uzeni yolla, isterse dönsün sonra. Salla ardına bakma asla.
Bir de şey vardı: gitmek istiyorsa şal gitsin, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.
Gerçi ben gidenin tekrar döndüğünde kabul edilmemesi gerektiğini yaşayarak ogrendim

Umarım bir gün sizin gibi düşünürüm. Mutluluğunuz daim olsun.

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Çok şükür bugün gördüm ki güzel dostlarım varmış. Atlatacağım inşallah.

Ben de sizin bu dediklerinizi düşünüyorum. Elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum. Geçsin istiyorum.

Yani evet ya evlilik ve geçim derdi gözünü korkuttu. Ya da başkasından hoşlandı. Aldatacak birisi değildir, gönlü kaydıysa hemen ayrılacak biridir. Ama dediğiniz gibi bende sonuç ile ilgileniyorum. Hayırlısı.

Ben de döneni kabul etmedim hiç. Çünkü sevgileri samimi gelmedi. Çok nadir bence cidden özleyip gelen. Genelde sebep başka birini bulamama, ego tatmini vs oluyor. Bu durumda yollanan ben oldum ama evet ben de onu kalbimden yollayacağım.

bana maddi sebeplerden dolayi vazgecmis gibi geldi.

ailesi sizi istiyor muydu? istemiyorsa kafasini karistirmis olabilirler, ya da belki baska bir aday sunmuslardir.

bence de hic aramayin sormayin.

ayrica iki tarafin ev kirasi verebilecek, karinlarini doyurabilecekleri imkani varsa evliligin bu kadar zor olmasini anlamiyorum.
biz esimle bir gelinlik bir damatlik bir de mekanla evlendik, hic esya almadik, bekar evinden ev yaptik.

Kendisi rahatına düşkündü, geçinememe düşüncesi gözünü korkuttu gibi geliyor.
ayrica ne olursa olsun bu kadar uzun sure gorustugum birine daha detayli bir aciklama yapardim
İşte ben de anlayamadım. Yüz yüze görüşmeden, yangından mal kaçırır gibi ayrıldı adeta. Anlayamadım.

Sen daha iyisini hakediyorsundur Allah yolunu açmıştır. Hiç üzülme her sıkıntının arkası daha güzelliktir.. seni daha güzel seven çıkacaktır eğer kendine değer verir seversen..Bu senin elinde inan bana...
Değmeyecek öküzler için üzmeyin tatlı canınızı.. üzulmeler bunlar için olmasın hastalık için belki boşanma benli kayıplar için olmalı..

Üzüldüm sizin adınıza ama hakkınızda hayrlısı olsun

Bana da kolay kolay kimseye güvenemem gibi geliyor. Hiç tanıyamıyorum kendisini şu anda. İnsan bu kadar mı değişir.

Derdimden büyük dertler olduğunun bilincindeyim, Allah beterinden saklasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…