- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
Bazen şer gördüğünüz şeyden hayır çıkabiliyor, keşke eşimle evlenmeden önce ilk küstügümuzde peşine dusmeseymisim incelediği yerden kopsaymis diyorum. Ancak eşimin eski sevgilileri başlarına gelecekleri bilmedikleri için eşimle evlenmek için çok yalvarmislar, ben ise verilmiş sadakalari varmış diyorum içimdenAyrıntılara boğmak istemiyorum. Yazacak, sorgulayacak şey çok ama takatim yok. Sadece birileri beni duysun istedim. Dört senelik evlilik düşündüğüm sevgilim artık beni sevmediğini söyleyerek benden ayrıldı. Kimseye söyleyemedim. Buraya yazmak, rahatlamak istedim.
Atiyenin bir şarkısı var, tüm kızlara tüm insanlara ders kitabı niteliğinde:Ayrıntılara boğmak istemiyorum. Yazacak, sorgulayacak şey çok ama takatim yok. Sadece birileri beni duysun istedim. Dört senelik evlilik düşündüğüm sevgilim artık beni sevmediğini söyleyerek benden ayrıldı. Kimseye söyleyemedim. Buraya yazmak, rahatlamak istedim.
Umarım bir gün sizin gibi düşünürüm. Mutluluğunuz daim olsun.Benim normalde birinin arkasından yas tutma sürem 10 dakika falandır. Ama bir iliskim bittikten sonra cok üzüldüm. 1 ay falan kendime gelemedim üzüntüden ki dediğim gibi 10 dakikadan fazla üzülmüşlüğüm yoktur. Neyse bir şekilde geçti gitti, eşim hayatımda. Biten bütün ilişkilerim iyiki bitmiş:)
Gerçekten o kadar tanıdık ki… Ama burada asla rezil olan siz değilsiniz. Neden rezil olasınız pardon? Adama gösterebileceğiniz her türlü anlayışı göstermiş, alternatifler sunmuşsunuz. Kesinlikle kendisi bilir. Şu anlatılan olayda benim gözümde tek bir loser var ve o siz değilsiniz.
Hazır değilseniz ailenize ya da herhangi bir kimseye şimdi açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Geçiştirebilirsiniz; tartıştık, erteledik vs. gibi. Ayrılık gerekçenizi açıklamak zorunda da değilsiniz. Şu an her şeyden önemlisi bu rezil olma fikrinden lütfen bir an önce uzaklaşmanız çünkü kesinlikle düşündüğünüz gibi değil.
Ben de sizin bu dediklerinizi düşünüyorum. Elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum. Geçsin istiyorum.Bence sevgiliniz artık işin ucu evliliğe doğru gittiğini anladı ve bazı şeyleri sorguladı .Sevmediğini söyledi ,ne bileyim dört senelik bir ilişkide eski heyecan bitebilir alışkanlığa dönebilir .Fakat sevgi bir anda öyle şıp diye bitemez .Altında başka nedenlerde olabilir .Belkide başka birine ilgi duymaya başladı.Zor bir durum ancak hayırlısı buymuş diye düşünün .İleride evlilik sonrası ayrılmadan daha az yıpratıcı .Böyle teselli edin kendinizi .
Yani evet ya evlilik ve geçim derdi gözünü korkuttu. Ya da başkasından hoşlandı. Aldatacak birisi değildir, gönlü kaydıysa hemen ayrılacak biridir. Ama dediğiniz gibi bende sonuç ile ilgileniyorum. Hayırlısı.şu ekonomik darboğazda evlenmek ve hala geleneksel beklentileri karşılamak gerçekten zor.
maddiyatla ilgili kaygılar ön plana çıkmış gibi görünüyor anlattıklarınızdan.
eğer aileden malvarlığınız yoksa,
yüksek geliriniz yoksa,
kira, fatura, mutfak masrafını düşünürseniz...sadece hayatta kalmak bile ciddi anlamda zorlaştı.
tabi şunu unutmamak lazım.
bunu aşabilecek gücü kendinde görmeyen biriyse zaten sorunlar karşısında kaçmayı tercih ediyor demektir.
hayat hiç kolay değil. mücadele etmek zorundayız. umutlu olmak ve vazgeçmeden hayata sarılmak gerekiyor.
kurban rolünü seçmeden..
her ne olursa olsun sevmiyorum dedikten sonra, sözlerinin altında anlam aramak da boşa.
önünüze bakın.
hakkınızda hayırlısı..
Ben de döneni kabul etmedim hiç. Çünkü sevgileri samimi gelmedi. Çok nadir bence cidden özleyip gelen. Genelde sebep başka birini bulamama, ego tatmini vs oluyor. Bu durumda yollanan ben oldum ama evet ben de onu kalbimden yollayacağım.Atiyenin bir şarkısı var, tüm kızlara tüm insanlara ders kitabı niteliğinde:
Uzeni yolla, isterse dönsün sonra. Salla ardına bakma asla.
Bir de şey vardı: gitmek istiyorsa şal gitsin, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır.
Gerçi ben gidenin tekrar döndüğünde kabul edilmemesi gerektiğini yaşayarak ogrendim
Ailesi sizi istemiyor olabilir miYani evet ya evlilik ve geçim derdi gözünü korkuttu. Ya da başkasından hoşlandı. Aldatacak birisi değildir, gönlü kaydıysa hemen ayrılacak biridir. Ama dediğiniz gibi bende sonuç ile ilgileniyorum. Hayırlısı.
bana maddi sebeplerden dolayi vazgecmis gibi geldi.Yani evet ya evlilik ve geçim derdi gözünü korkuttu. Ya da başkasından hoşlandı. Aldatacak birisi değildir, gönlü kaydıysa hemen ayrılacak biridir. Ama dediğiniz gibi bende sonuç ile ilgileniyorum. Hayırlısı.
Kendisi rahatına düşkündü, geçinememe düşüncesi gözünü korkuttu gibi geliyor.bana maddi sebeplerden dolayi vazgecmis gibi geldi.
ailesi sizi istiyor muydu? istemiyorsa kafasini karistirmis olabilirler, ya da belki baska bir aday sunmuslardir.
bence de hic aramayin sormayin.
ayrica iki tarafin ev kirasi verebilecek, karinlarini doyurabilecekleri imkani varsa evliligin bu kadar zor olmasini anlamiyorum.
biz esimle bir gelinlik bir damatlik bir de mekanla evlendik, hic esya almadik, bekar evinden ev yaptik.
İşte ben de anlayamadım. Yüz yüze görüşmeden, yangından mal kaçırır gibi ayrıldı adeta. Anlayamadım.ayrica ne olursa olsun bu kadar uzun sure gorustugum birine daha detayli bir aciklama yapardim
Bu yönde bir bilgim yok, iyi göründüler şimdiye dek. Ama olabilir. Mantıklı duruyor bu ihtimal.Ailesi sizi istemiyor olabilir mi
Üzüldüm sizin adınıza ama hakkınızda hayrlısı olsunAyrıntılara boğmak istemiyorum. Yazacak, sorgulayacak şey çok ama takatim yok. Sadece birileri beni duysun istedim. Dört senelik evlilik düşündüğüm sevgilim artık beni sevmediğini söyleyerek benden ayrıldı. Kimseye söyleyemedim. Buraya yazmak, rahatlamak istedim.
Bana da kolay kolay kimseye güvenemem gibi geliyor. Hiç tanıyamıyorum kendisini şu anda. İnsan bu kadar mı değişir.Ben de 4 yılin ardindan ayrildim.Kimselere güvenemiyordum.Sonra esimle tanıstım.16 yildır evliyim.Su akıp yolunu buluyor.İnsan afalliyor mutlaka cok üzüluyor ama yolunuzun ayrılmasinda da vardir bi hayır.Şimdi resmin bütününü goremezsiniz ama yıpratmayin cok kendinizi.
Sen daha iyisini hakediyorsundur Allah yolunu açmıştır. Hiç üzülme her sıkıntının arkası daha güzelliktir.. seni daha güzel seven çıkacaktır eğer kendine değer verir seversen..Bu senin elinde inan bana...
Değmeyecek öküzler için üzmeyin tatlı canınızı.. üzulmeler bunlar için olmasın hastalık için belki boşanma benli kayıplar için olmalı..
Ben de çok üzüldüm. Keşke 4 senemi geri alabilsem.Üzüldüm sizin adınıza ama hakkınızda hayrlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?