Kendimi kötü hissettiğim için hemen dönemedim, umarım öyle olur.Bazen
Alışkanlık vazgeçmek zor oluyor ama şunu unutmayın insan her şeye alışıyor kimler geliyor kimler gidiyor ama yaşamaya devam ediyoruz nefes aldığımız sürece hep umut vardır.
Bugün giden yarın it gibi döner bir laf vardır ama sen o gün gelse aynı kişı olmayacaksın. Önümüz bahar yeni arkadaşlar yeni aşklar seni bekliyor umuduğunu kaybetme her inişin bir çıkışı var . Hepimiz geçtik bu yollardan
İki aydır görüşmüyordum, bu hafta görüşücektik. Biz ayda ya da iki ayda bir görüşüyor ama uzun görüşüyordum. ( 10 gün gibi )Ne kadar süredir yüzyüze görüşmüyordunuz ?
Boşayacakmış demek ki...Kendimi kötü hissettiğim için hemen dönemedim, umarım öyle olur.
Bende bir anda o kadar mı değişti diye düşündüm. Ama iki aydır görmüyorsanız olabilir tabiİki aydır görüşmüyordum, bu hafta görüşücektik. Biz ayda ya da iki ayda bir görüşüyor ama uzun görüşüyordum. ( 10 gün gibi )
Bizim ilişkimiz uzun mesafe ilişkisiydi.Bende bir anda o kadar mı değişti diye düşündüm. Ama iki aydır görmüyorsanız olabilir tabi
Ailenize durumu açtınız mi, siz nasıl hissediyorsunuz daha iyi misiniz?
Uzak mesafe zaten her zaman bir tık daha zor . Uzak mesafeden edilen kavgalar da iyi gelmiyor. Düzeltme arayı sıcakken ısıtma fırsatı olmuyor.Bizim ilişkimiz uzun mesafe ilişkisiydi.
Buluşmada görünce ben seni seviyorum, ısındım seni görünce ama buradan dönmez dedi.Uzak mesafe zaten her zaman bir tık daha zor . Uzak mesafeden edilen kavgalar da iyi gelmiyor. Düzeltme arayı sıcakken ısıtma fırsatı olmuyor.
Burcu neydiBuluşmada görünce ben seni seviyorum, ısındım seni görünce ama buradan dönmez dedi.
Sizi alıntılamayı unuttum, yazdım cevabı.Burcu neydi
Bana öyle geliyor ki o geri dönerSizi alıntılamayı unuttum, yazdım cevabı.
Benim de ciddi olan, nişana doğru giden 5 senelik ilişkim bitti. 3 ay kadar oldu. İyiyim diyorum, kendimi düşünmemeye zorluyorum ama sonra birden çok kötü oluyorum, ağlamaya başlıyorum. Yalnız kalmışım gibi geliyor. Nasıl geçecek bilmiyorum. Artık eskisi gibi hissedemiyormuş. Zamanla geçer diyorlar, geçmesini bekliyorum.Ayrıntılara boğmak istemiyorum. Yazacak, sorgulayacak şey çok ama takatim yok. Sadece birileri beni duysun istedim. Dört senelik evlilik düşündüğüm sevgilim artık beni sevmediğini söyleyerek benden ayrıldı. Kimseye söyleyemedim. Buraya yazmak, rahatlamak istedim.
Güncelleme: Aynı şeyleri bir de yüzüme söylesin istediğim için şu anda onunla buluştum.
Aynı durumdayız, bir ara sizinle dertleşmek isterim.Benim de ciddi olan, nişana doğru giden 5 senelik ilişkim bitti. 3 ay kadar oldu. İyiyim diyorum, kendimi düşünmemeye zorluyorum ama sonra birden çok kötü oluyorum, ağlamaya başlıyorum. Yalnız kalmışım gibi geliyor. Nasıl geçecek bilmiyorum. Artık eskisi gibi hissedemiyormuş. Zamanla geçer diyorlar, geçmesini bekliyorum.
Yalan güya severek ayrılanlar moduna giriyor, niye dönmesin insanlar nikah masasından kalkıyor.Buluşmada görünce ben seni seviyorum, ısındım seni görünce ama buradan dönmez dedi.
Tabii ki her zaman, ben de çok isterim. Ama içimden bir his siz barışacaksınız diyor. İnşallah hayırlısı neyse o olur bu durumun sonucu. En azından dengesizliklerini şimdi gördük ciddi adım attıktan sonra eskisi gibi hissetmiyorum dese kafayı yerdim sanırım.Aynı durumdayız, bir ara sizinle dertleşmek isterim.
Haberleşme oldu mu ? Kaç gün geçti canım ?Kendimi çok daha iyi hissediyorum :) Sadece sudan çıkmış balık gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?