Evet ben de o seyleri soruyorum akil istiyorum. Rahatsiz oluyorsaniz parmaklarinizi yorup yorum yazmaniz gerekmez. Sizin fikirleriniz de eksik olsun, hoscakaliiiinçok saçmalamışsınız...pessherkesin huzur bulduğu huzur aradığı ve huzur bulduğu şeyler farklıdır...maksat konu açayım diye konu açmışsınız
Evet ya cok pahali alt ustu karton bak sinirlendim gene :)))))Hobiler cok pahali ama yaa, gecen puzzle alayim hobi olsun dedim 45 liraydi
A 101 e ara ara geliyor iki tanesi 17 liraya :) yaşadığım yerde başka market yokda ondan biliyorum :) yalnız iç huzur vermiyor yapamazasan deli ediyor :)Hobiler cok pahali ama yaa, gecen puzzle alayim hobi olsun dedim 45 liraydi
Cok can sikici iste ya, acaba ne yapmak lazim. Bazi insanlar hic etkilenmiyor, ben hayata kusuyorum ayni olay karsisindaBen de oyleyim cowgirl ne yazik ki...
Islerim yolunda gidince icime husu doluyor, en ufak terslik her seyi alip goturuyor...
Yapi meselesi sanirim...
Offf hakikaten bir de yapamayip iyice gerilecegimm :)A 101 e ara ara geliyor iki tanesi 17 liraya :) yaşadığım yerde başka market yokda ondan biliyorum :) yalnız iç huzur vermiyor yapamazasan deli ediyor :)
Ben denedim sallamayayim hicbir seyi diye ama 2-3 haftaya infilak ettim, karakter meselesi zorlamamak lazimCok can sikici iste ya, acaba ne yapmak lazim. Bazi insanlar hic etkilenmiyor, ben hayata kusuyorum ayni olay karsisinda
Evet biraz oyleyim. Annem dedigim bir seye uzuldu misal gecen gun, ozur diledim tamam kizim dedi ve ben saatlerce aglamakli dolastim etrafta annemi kirdim diye. Biraz garibim sanirimBence ic huzurunun olmasindan ziyade baska insanlarla olan iliskine belki gereginden daha fazla onem verdigin icin olabilir. Varsayim yapiyorum tabiki de. Sonucta onlar onemli insanlar, elbette insan huzursuz olur arasi iiyi olmazsa bir cok insan da oyle olur zaten.
Belki de bazen iliskilerde ailenle bile olsa birazcik mesafe, sorun cikmamasinda yardimci oluyor, ve genelde icin daha rahat oluyor.
Bir de namaz kilmak ve dua etmek bana cok iyi geliyor icim sIkiliyorsa.
Ben de bunu yürüyüş yapma önerisi olarak aliyorum canim :) Belki de gunluk duzenli yuruyus ise yariyordurben huzursuz olunca çok tuhaf oluyorum
nasıl desem mimiklerim donuyor botokslu gibi :):) bu ilk etap
ikinci etap,hareketlerim çok kaba oluyor
yürüyüşüm el kol hareketlerim vs...asabii yani nasıl desem mesela koltukta otursam
koltuğa insan değilde bina çöküyo sanki
şiddetle otururum,şiddetle hareket ederim yer değiştiririm...üçüncü etap ise
sakinleşmek için yürürüm...evin içinde de olsam
yarım saat odadan odaya gezerim deli gibi
:)
Bana huzur veren seyler hep ikinci sahislarla ilgili malesef. Yani onlar olmasa huzursuz ve mutsuzum. Ben kimsede huzur aramak istemiyorum ama, sanirim gercekten de kendimi pek tanimiyorum 23 yasinda olmama ragmenben pasta yapıyorum hatta birazdan damalı pasta yapıcam bana iyi geliyor size gelmeyebilir, herkes kendini biliyor sonuçta , kendinizi tanımıyormusunuz bu zamana kadar size ne huzur veriyor bilmeniz lazım , bunlar kişilkle alakalı şeyler.
Cok etkileniyorum iste ne yazik ki aynen... iyi geldigini dusundugum bir sey oluyor sonra en ufak problemde o huzur da gidiyoryapı olarak huzursuz bi insansan-ben öyleyim- ne yaparsan yap kalıcı şekilde iç huzurunu sağlamak çok zor. dua, meditasyon..vesaire gibi şeylerle bi süreliğine gelir ama yine gider. hele dışarıdan çabuk etkilenen bi insansan,, hassas yapıdaysan işin çok zor. ben kendimi böyle kabullendim
Degil mi yaa, bi de bazilari oyle guzel ki insanin alip bir gunde yapasi geliyor. Ama cok pahaliEvet ya cok pahali alt ustu karton bak sinirlendim gene :)))))
Ben de deneyeyim o halde, once ogrenecegim tabii :) cok tesekkur ediyorum ilginize :)Ben de namaz kıldığım zamanlarda, dua ettiğim zamanlarda çok huzurlu olurum. Sanki hayatımdaki tüm olumsuzluklar yokmuş gibi veya olumlu gibiymiş gibi gelir. Her şeyin bir çıkış yolunu bulurum :) İç huzurumu böyle sağlıyorum ben ki bir gun yapsan dahi farkı hissedersin :)
namazKizlar selamBenim bir problemim var. Cogunuz gibi benim icin de hayatimdaki en onemli sey huzurlu olmak. Eger huzurluysam hem mutlu hem saglikli hissediyorum. Ama huzursuz hissettigim zamanlar da oldukca fazla. Size sorum su, huzursuz hissettiginiz zaman ic huzurunuzu saglamak icin neler yapiyorsunuz ? Size huzur veren eylemler neler ? Ben de huzur bulabilecegim bir seyler yapmak istiyorum, sizin yaptiklarinizdan kopya cekebilirim ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?