iç huzur

çok saçmalamışsınız...pessherkesin huzur bulduğu huzur aradığı ve huzur bulduğu şeyler farklıdır...maksat konu açayım diye konu açmışsınız
Evet ben de o seyleri soruyorum akil istiyorum. Rahatsiz oluyorsaniz parmaklarinizi yorup yorum yazmaniz gerekmez. Sizin fikirleriniz de eksik olsun, hoscakaliiiin

Ben de oyleyim cowgirl ne yazik ki...
Islerim yolunda gidince icime husu doluyor, en ufak terslik her seyi alip goturuyor...
Yapi meselesi sanirim...
Cok can sikici iste ya, acaba ne yapmak lazim. Bazi insanlar hic etkilenmiyor, ben hayata kusuyorum ayni olay karsisinda

ben huzursuz olunca çok tuhaf oluyorum
nasıl desem mimiklerim donuyor botokslu gibi :):) bu ilk etap
ikinci etap,hareketlerim çok kaba oluyor
yürüyüşüm el kol hareketlerim vs...asabii yani nasıl desem mesela koltukta otursam
koltuğa insan değilde bina çöküyo sanki
şiddetle otururum,şiddetle hareket ederim yer değiştiririm...üçüncü etap ise
sakinleşmek için yürürüm...evin içinde de olsam
yarım saat odadan odaya gezerim deli gibi
:)

yapı olarak huzursuz bi insansan-ben öyleyim- ne yaparsan yap kalıcı şekilde iç huzurunu sağlamak çok zor. dua, meditasyon..vesaire gibi şeylerle bi süreliğine gelir ama yine gider. hele dışarıdan çabuk etkilenen bi insansan,, hassas yapıdaysan işin çok zor. ben kendimi böyle kabullendim

Evet biraz oyleyim. Annem dedigim bir seye uzuldu misal gecen gun, ozur diledim tamam kizim dedi ve ben saatlerce aglamakli dolastim etrafta annemi kirdim diye. Biraz garibim sanirim

ben pasta yapıyorum hatta birazdan damalı pasta yapıcam bana iyi geliyor size gelmeyebilir, herkes kendini biliyor sonuçta , kendinizi tanımıyormusunuz bu zamana kadar size ne huzur veriyor bilmeniz lazım , bunlar kişilkle alakalı şeyler.

Ben de bunu yürüyüş yapma önerisi olarak aliyorum canim :) Belki de gunluk duzenli yuruyus ise yariyordur

Bana huzur veren seyler hep ikinci sahislarla ilgili malesef. Yani onlar olmasa huzursuz ve mutsuzum. Ben kimsede huzur aramak istemiyorum ama, sanirim gercekten de kendimi pek tanimiyorum 23 yasinda olmama ragmen

Cok etkileniyorum iste ne yazik ki aynen... iyi geldigini dusundugum bir sey oluyor sonra en ufak problemde o huzur da gidiyor

Ben de namaz kıldığım zamanlarda, dua ettiğim zamanlarda çok huzurlu olurum. Sanki hayatımdaki tüm olumsuzluklar yokmuş gibi veya olumlu gibiymiş gibi gelir. Her şeyin bir çıkış yolunu bulurum :) İç huzurumu böyle sağlıyorum ben ki bir gun yapsan dahi farkı hissedersin :)

Ben de deneyeyim o halde, once ogrenecegim tabii :) cok tesekkur ediyorum ilginize :)

namaz

hiç kendimi tanıyan ne istediğimi bilen biri olmadım.haliyle içimde hep aslında bişiler eksik hissi olur.
kimseye bilerek kötülük yapmadıysam ki bazen yaparım durumum stabil. fazla huzur mutluluk insana bi rehavet çöktürür. olumsuz duygular da iyidir bazı bazı diye düşünürüm.
ama mesela hayal kurarsam,geçmişte yaşadığım güzel anları anımsarsam,spor yaparsam -kendimi parçalayana kadar,kalkar yeni yemekler denersem falan içimde inceden bi huzur hissediyorum.zaten huzur denen şeyin de uzun zamanlı olduğunu sanmıyorum.

kırılmayacak incitmeyecek şeylerde huzur bulunabiliyor. sevgili , aile çok değerli elbet ama kırılma bitme gitme durumları var. inanç mesela iç huzuru sağlıyor. seni asla bırakmayacak şeye şeylere inanmak. din mesela insanı rahatlatan bi olay. inancın varsa ibadet edebilirsin seni rahatlatır. belki de onan başımız her sıkıştığında dua etmemiz. :)

yürüyüş yapmayı seviyorum yeşil yerlerde kulağında güzel müzikler.

seni alıp götürecek kitaplar.

bir de huzursuzluğa ne yol açıyor. iş stresi okul vs ise görevleri tam yapmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…