Sevgilimin göğsüne başımı yaslıyorum, tarifsiz bir huzur doluyor içimKizlar selamBenim bir problemim var. Cogunuz gibi benim icin de hayatimdaki en onemli sey huzurlu olmak. Eger huzurluysam hem mutlu hem saglikli hissediyorum. Ama huzursuz hissettigim zamanlar da oldukca fazla. Size sorum su, huzursuz hissettiginiz zaman ic huzurunuzu saglamak icin neler yapiyorsunuz ? Size huzur veren eylemler neler ? Ben de huzur bulabilecegim bir seyler yapmak istiyorum, sizin yaptiklarinizdan kopya cekebilirim ben de :)
Yooo varim kii, sen mi dikkat etmiyorsun yoksa ask olsunncowgirl sen epeydir yoktun nerelerdeydin tatlım?
Ben de oyleyim ama ben daha cok etraftaki insanlaea bagli olmayan, icsel bir huzurdan soz ediyorum. Ama mutluluklar dilerim sevgilinizleeeSevgilimin göğsüne başımı yaslıyorum, tarifsiz bir huzur doluyor içim
çok pardon o zaman canım benim hatamYooo varim kii, sen mi dikkat etmiyorsun yoksa ask olsunn
Sevgilimin göğsüne başımı yaslıyorum, tarifsiz bir huzur doluyor içim
Hobiler cok pahali ama yaa, gecen puzzle alayim hobi olsun dedim 45 liraydiçok pardon o zaman canım benim hatamiç huzur için de tavsiyem bi hobi edin kendine hem yeni insanlarla tanışırsın havan değisir hem de
Hımm o zaman namaz ve dua. İç huzur garantilidir bunlar..Ben de oyleyim ama ben daha cok etraftaki insanlaea bagli olmayan, icsel bir huzurdan soz ediyorum. Ama mutluluklar dilerim sevgilinizleee
Canim aslinda genel anlamda huzurluyum ama benim huzurum dis etkenlere bagli. Ailemle sevgilimle aram iyiyse derslerim iyiyse huzurluyum. Bunlardaki en ufak sikintida huzurum kaciyor, ic huzurum yok mu ki acabahuzursuzlugunun sebebine gore deyisir canim. biraz daha acarsan huzursuzluk veren seyleri daha fazla yardimci olabiliriz.
bende aldım 1 yıldır yapmadım tam hobi olduHobiler cok pahali ama yaa, gecen puzzle alayim hobi olsun dedim 45 liraydi
Dua ediyorum, namaz bilmiyorum ama ogrenebilirim tabii :)Hımm o zaman namaz ve dua. İç huzur garantilidir bunlar..
Yaa boyle bi eksiklik var gibi heexee tugaf bi his, yani misal mutluluk gibi. Mutlu insan dedigin mutlulugunu baska seylere baglamamali ya hani, huzur da boyle ve benimki hep etrafimdakilere bagli. Cok takiyorum sanirim...Bazen elden hicbir sey gelmiyor, sadece bekliyorsun...
Ya yatip uyu, vucudun sakinlessin ya da aklindan kovala...
çok saçmalamışsınız...pessKizlar selamBenim bir problemim var. Cogunuz gibi benim icin de hayatimdaki en onemli sey huzurlu olmak. Eger huzurluysam hem mutlu hem saglikli hissediyorum. Ama huzursuz hissettigim zamanlar da oldukca fazla. Size sorum su, huzursuz hissettiginiz zaman ic huzurunuzu saglamak icin neler yapiyorsunuz ? Size huzur veren eylemler neler ? Ben de huzur bulabilecegim bir seyler yapmak istiyorum, sizin yaptiklarinizdan kopya cekebilirim ben de :)
Ben almadim bile, bi karton parcasina bunu mu vericem gibi muhtesem mantikli bir dusunce gecti aklimdanbende aldım 1 yıldır yapmadım tam hobi oldu
Canim aslinda genel anlamda huzurluyum ama benim huzurum dis etkenlere bagli. Ailemle sevgilimle aram iyiyse derslerim iyiyse huzurluyum. Bunlardaki en ufak sikintida huzurum kaciyor, ic huzurum yok mu ki acaba
Ben de oyleyim cowgirl ne yazik ki...Yaa boyle bi eksiklik var gibi heexee tugaf bi his, yani misal mutluluk gibi. Mutlu insan dedigin mutlulugunu baska seylere baglamamali ya hani, huzur da boyle ve benimki hep etrafimdakilere bagli. Cok takiyorum sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?