iç sesi susturma?

fisfis

yalansın dünya..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
610
599
103
kızlar iç sesinizi nasıl susturuyorsunuz? hep korktuğum şeyleri söyleyen bi düşünce mi dersiniz ses mi dersiniz beynimi kemiriyo. bi de obsesyon yaptırıyo. işte o an yaptığım şeyi atıyorum 3 kere yapmazsan veya şunu bunu yapmazsan biri ölcek veya kötü bişi olcak gibisinden.. zaten okb vardı temizlik boyutunda şimdi düşünce ve takıntı boyutunda ilerliyo :/

Bir psikiyatri ile görüşün bence ki bana o da işe yaramadı. Bunlarla yaşamayı öğrenmek gerekiyor genelde...

susmuyor. bende de ansikiyete bozukluğu var. o lanet ses hiç susmuyo. susturabilen varsa tavsiye alırım

Tedavi olacaksınız öncelikle..

O sesleri duymaya başladığınızda dikkatinizi sese değil, başka bir yöne kaydırın.kurtulmanızı ümit ediyorum.

Bir psikiyatri ile görüşün bence ki bana o da işe yaramadı. Bunlarla yaşamayı öğrenmek gerekiyor genelde...

susmuyor. bende de ansikiyete bozukluğu var. o lanet ses hiç susmuyo. susturabilen varsa tavsiye alırım

Tedavi olacaksınız öncelikle..

O sesleri duymaya başladığınızda dikkatinizi sese değil, başka bir yöne kaydırın.kurtulmanızı ümit ediyorum.

sağolun kızlar, inşallah kurtulabilirim :/

Anksiyete var sanırım sizde.onu susturmanın tek yolu telkinde bulunmak ve kendini meşgul edecek şeyler bulman.benimde var en ufak boşlukta tekrar geliyor huzur kalmıyor insanda saçma sapan şeyler geliyor aklıma.paranoyaklık derecesinde şeyler.

Ayy keşke sussa.

Eşim markete gidiyor karşıdan karşıya geçerken araba mı carpıcak

Annem bize gelir evlerine hırsız mı girdi.

Biri kalp krizi mi geçirdi merdivenden mi düştü ayy ayy

Anksiyete var sanırım sizde.onu susturmanın tek yolu telkinde bulunmak ve kendini meşgul edecek şeyler bulman.benimde var en ufak boşlukta tekrar geliyor huzur kalmıyor insanda saçma sapan şeyler geliyor aklıma.paranoyaklık derecesinde şeyler.

telkinde bulunmaya çalışıyorum bu sefer de kendi kendime konuşurken buluyorum kendimi :/

Ayy keşke sussa.

Eşim markete gidiyor karşıdan karşıya geçerken araba mı carpıcak

Annem bize gelir evlerine hırsız mı girdi.

Biri kalp krizi mi geçirdi merdivenden mi düştü ayy ayy

aynennn aynen :/ beynimi yiyor :/

Arada sirada geldinde .. Sanane , sacmalama, karisma, boylesi daha iyi , bosver vs vs vs deyip kurtuluyorum.. Guzel seyler dusunmeye calisiyorum.. Ic ses daha cok bastirirsa kendi kendime sesli konusuyorum kiziyorum , boylede rahatlatiyor :KK48:

Arada sirada geldinde .. Sanane , sacmalama, karisma, boylesi daha iyi , bosver vs vs vs deyip kurtuluyorum.. Guzel seyler dusunmeye calisiyorum.. Ic ses daha cok bastirirsa kendi kendime sesli konusuyorum kiziyorum , boylede rahatlatiyor :KK48:
ben de 'saçmalama' demek ile başladım şimdi küfür ediyorum :) gülerim ağlanacak halime :/

ben de 'saçmalama' demek ile başladım şimdi küfür ediyorum :) gülerim ağlanacak halime :/
Küfürü eklemeyi unutmusum, hic sorun degil oda yatıştiriyor.. Yeterki ic sesimden kurtulim.. Kendimizi yiyip bitirmektense.. Daha stresli ve sinirli oluyoruz , sonrada saga sola saldiriyoruz..

Back
X