ıce mizi dogo cinsi köpeğimizi öldürmeye geldiler

Yasaklı köpeği neden beslersiniz anlamam.

Küçükken iki ev yan komşumuzun kangalı vardı. O kadar büyüktü ki. Zincirlerini çıkardılar mi saldırmaya başlıyordu. Köpeğin havlamasi bile yeterliydi, o yoldan gidemiyordum.

Birgün yengemin bacağını ısırdı. Öyle böyle değil az kalsın parcaliyordu kadını.

Küçükken o kadar korku yaşadım ki şimdi köpek fobisi çekiyorum. Köpekleri sevdiğim halde yaklasamiyorum, yolda köpek görünce hemen kaçıyorum, eşimin yanında bile ruhumu teslim edecek gibi oluyorum.

Kusura bakmayın ama o mahallede yaşayan küçük çocuklarin psikolojisini bile bozabilirsiniz.

+1500

Kendisinden başka hiçbir canlıya saygısı, tahammülü olmayan saçma sapan bir şeye dönüştü insanoğlu. Ben senin 7/24 anıra anıra koşan, herşeyi deviren çocuğundan rahatsız olmuyorum ama sen benim kedi köpeğimden oluyorsun. Ne hakla derler adama!
Bir çocuğa aniriyor mu dediniz ? Çocuklara saygınız yok. Hayvanlara var öyle mi ?

Bir çocuğa aniriyor mu dediniz ? Çocuklara saygınız yok. Hayvanlara var öyle mi ?

Ölçüt mü bu ? Evet kontrolsüzce, annesi onu şehzade, piremses olarak büyüttüğü için şınarıkça bağırıyor, anırıyor, tepiniyor. Hudu sınırı yok, ben restoanda yemeğimi yemeye çalışıyorum mekanı birbirine katıyor. Sorsan anası sokaktaki kedi köpeği istemez. Saygı da hak edilen bir kavramdır ayrıca.

Ne oldu yoksa sizde mi şehzade annesisiniz? Damarınıza bastım?

Ölçüt mü bu ? Evet kontrolsüzce, annesi onu şehzade, piremses olarak büyüttüğü için şınarıkça bağırıyor, anırıyor, tepiniyor. Hudu sınırı yok, ben restoanda yemeğimi yemeye çalışıyorum mekanı birbirine katıyor. Sorsan anası sokaktaki kedi köpeği istemez. Saygı da hak edilen bir kavramdır ayrıca.

Ne oldu yoksa sizde mi şehzade annesisiniz? Damarınıza bastım?

Evet anneyim . 4 tane evladım var . Ayrıca öğretmenim . Ne yazık ki sadece öğrencilerimi premses ve şehzade gibi yetiştirmeye hakkım var .
Çocuklarımı , restoranda köpeği ile yemek yiyen hanımefendi rahatsız olmasın diye dışarı bile çıkaramıyorum . Dört duvara hapsettim . Düz duvara tırmanıyorlar diye şikayet ediyorum .

Bir hayvan psikopati olarak yazayim, yasakli irk almayin.. aliyorsaniz agizliksiz gezdirmeyin.. o hayvanciklar gordukleri ruyaya bile tepki verebilecek bir ruh halindeler cunku.. dahasi saldirganligi bir kenara birakirsak bir cogu genetik olarak sagliksiz maalesef.. kalca cikikligimi istersiniz, kemik hastaliklari mi istersiniz, agrilari mi istersiniz yapmayin gunah.. ben sizin yerinizde olsam her cikarttigimda agizlik kullanir apartmanda yasayanlarin sevmesini saglardim..

Yok canım o kadarla kalmamıştır, kadının bacağı kopmuştur, kızın beyni akmıştır, sekiz kişiye falan dalmıştır köpek, temiz on leşi vardır.
siz kimsiniz ki benim anlattigim olayin gerceklik payiyla dalga geciyosunuz? hadi ordan.

Kim neyi öldürüyor ya bu kadar kolay mı ? Benim köpeğim kimseye saldırmıyor etmıyor benim evime gelip öldürücekler yok öyle bi dünya yıkarım ortalığı. Sakın izin vermeyin gerekirse evden bi süreliğine uzaklaştırın. Benim ufacık köpeğim zil çalınca havlar sadece ben yan komşumun kocasıyla bu yüzden kavga ettim ertesi gün şükayet etmiş belediye ve zabıta geldi mahalleyi ayaga kaldırdım kimse kimsenin köpeğine dokunamaz birisine zarar vermediği sürece.
aynen kendi halinde köpek kimsseye saldırmıyo

Yasakli bir turun beslenmesine dair yorum yapmayacagim. Sadece belediye hayvan oldurmez diyenler nerede yasiyor onu merak ettim.. catir catir olduruyor cunku. Hemde neredeyse her belediye yapiyor bunu..

Evet anneyim . 4 tane evladım var . Ayrıca öğretmenim . Ne yazık ki sadece öğrencilerimi premses ve şehzade gibi yetiştirmeye hakkım var .
Çocuklarımı , restoranda köpeği ile yemek yiyen hanımefendi rahatsız olmasın diye dışarı bile çıkaramıyorum . Dört duvara hapsettim . Düz duvara tırmanıyorlar diye şikayet ediyorum .

amma duyar kasmışsınız. bravo.

Ayy Gangsta oyle guzel anlatiyosun ki ben köpeklerden ölümüne korkarım yani fobim var. Ama su an bi tane sahiplenip kuzumla birlikte büyütesim geldi :) Heveslendirdin beni :KK49:

Eve giden çok güzel cinsleri var, ben benim eşeği barınaktan aldım, tam bir ev köpeği değil, bahçe isteyen enerjik bir köpek. Teriyerler ve türevleri ideal ev köpekleridir, barınaklarlarda terk edilen çok var.
Çocuk gibi ilgi, gözlem isterler, 1 buçuk 2 yaş zekasına sahip dört ayaklı bi çocuğun daha olacak iyi düşün yani :)

Benim köpek tam bir hıyardı ya, kaç farklı olayını anlatabilirim yani öyle bi deli köpekti. Anlat anlat bitmez.

Beslenmesi yasak olan ırk beslenmemeli bu kadar net.
Siz ego kasacaksınız diye insanlara korku salmanın anlamı yok.
Gidin başka bir cins sahiplenin.
Hayvan yaradılışı gereği vahşi.
Ne olursa olsun,ne kadar " çok uysal,çok sakin,ayy hiç saldırmaz " dense de bu hayvan agresif.
Yasak olmasını da son derece doğru buluyorum.
Geçtiğimiz aylarda bir adam bir kadının karşısına iki köpeği ile çıkmış ve "beni tanıdın mı,saldırtayım mı köpekleri sana" diye saldırtmıştı.Husumeti varmış.
Hiç unutmam o haberi.
Böyle silah gibi kullananlar da var.
Hem hayvana hem insanlara eziyet

Hangi il ya da ilçe? Bölgenizdeki hayvan koruma dernekleriyle iletişime geçebilirsiniz.
yasaklı ırk bile olsa beslenmesi yasak diye birşey yok. sadece bazı şartları var. Ama ne olursa olsun kimse öldüremez o köpeği.

Eve giden çok güzel cinsleri var, ben benim eşeği barınaktan aldım, tam bir ev köpeği değil, bahçe isteyen enerjik bir köpek. Teriyerler ve türevleri ideal ev köpekleridir, barınaklarlarda terk edilen çok var.
Çocuk gibi ilgi, gözlem isterler, 1 buçuk 2 yaş zekasına sahip dört ayaklı bi çocuğun daha olacak iyi düşün yani :)

Benim köpek tam bir hıyardı ya, kaç farklı olayını anlatabilirim yani öyle bi deli köpekti. Anlat anlat bitmez.
Ay ne guzel olur bi tane sahiplensem. Bahcemiz de var koskoca lojmanin bahcesinde istedigi kadar kosar oynar. Hem ilgileneni de cok olur :) Ben bi arastirayim bunu dogumdan sonra bi :)

Hangi il ya da ilçe? Bölgenizdeki hayvan koruma dernekleriyle iletişime geçebilirsiniz.
yasaklı ırk bile olsa beslenmesi yasak diye birşey yok. sadece bazı şartları var. Ama ne olursa olsun kimse öldüremez o köpeği.
Ankara sincan malesf kimi aaradılarsa aynı tek bir komşu şikayeti köpeğin ölümüne sebeb oluyor

Ankara sincan malesf kimi aaradılarsa aynı tek bir komşu şikayeti köpeğin ölümüne sebeb oluyor
izmir olsaydı yardımcı olurdum ama.. :KK51:
beslemek yasak değildir ayrıca. kısırlaştırmanız ve gezdirirken tasma takmanız şarttır. üretilmesi, satılması yasak

Canım köpeğin evden çıkışını yapmayacaksın. Evine zorla giremezler haneye tecavizden yasak. Belediyenin yada zabıtanın birinin sahipli köpeğini zorla götürmesi gibi bir şey yok. Yasak! Köpeği istediler diye verirseniz sonra sonunu bilemezsiniz. Köpek benim karnesi bu aşıları tam, mahkeme kararınızı gösterin diyeceksiniz bu kadar net. Gerekiyorsa polis çağırın.

Back
X