- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
Geri aldım pardon arkadaş konuyu bulmuş tekrar girip baktım resmen dayaklık herifBende baktım aynen tam olarak anlattığı gibi değil tek tek okudum
Seni hakettigine inandigin insana kendini ozelini anlat bidahakine ve bu pislikten kurtulduğunu dua etBöyle düşünen birisiyle hala dvam edip etmemeyi düşünüyor olmanız şaşırtıcı geldi . Yarın birgn en ufak bir tartışmanızda yüzünüze vurur , evden atar
Haklisin da ,
Sen nerelisin apla
Güldüm ,geçemedim :) azıcık takılayım dedimAlaaam film de mi izlemiosunuz siz ya gülüp gecilcek sey bu laf cevaba bak hele ya :)
Güldüm ,geçemedim :) azıcık takılayım dedim
Helal :))Söylediği konuya girip baktım,dün açılmış.
Ahaha üşendim Kk hatunları iş başında :)Helal :))
Merhaba herkese bugun oyle mutsuzum ki. Dün sözlümle aramda gecen olaydan.Kendımı yerlerde hıssettırdı bana.Düğün için konusuruz bazen hayalım hep beyaz mobılyam olsun ısterdım beraber bakarız vs.Onunla sözlenmeden bakıre olmadıgımı soylemıstım benı cok sevdıgını uzuldugunu fakat bensız olmasına engel olmayacagını soyledı. Dün bulustuk KS diye bir site var bilirsiniz belki soru yazmıs gızlı hesaptan onun telefonunu kurcalardan gelen cevabın bıldırımınden gordum. Öyle bır sey ki.. Onlara sormus benım ıcın bu kız herseyın iyisini istiyor bana gelırken bırseyini bıle saklamamıs kı ıstedıgı mobılyaları alayım. Bozuk mala güzel esyalar mı alacagım bıde. Ayrılsam mı acaba sen 1. el misin ki sana öyle esya alacagım demeler. Evlendıgıme dua etsın bıde ev mı duzcem ona demeler ve birsürüüü sey. Yorumlarda sözlüme karsı sen mal mı alıyorsun dıye kızmıslar onlara bıle kızıp bırakacam bu bozuk kızı annesıne diye anlatmıs. Arabasına bınmeyı hakedıyor muymusum ?? O kadar uzuldum kı bana boyle hıc konusmamıstı ayrıldık o an eve geldim daha birsürü mesaj atmıs aılenın yuz karasısın diye. Oysa gercekten pısman oldugum ıcın anlatmak ıstedım oyle ıncıttı kı beni.
link varsa özelden atar mısın benim de ks de hesabım var saydırayım kendisine hadsize bak ya çok sinirleniyorum iki yüzlülereMerhaba herkese bugun oyle mutsuzum ki. Dün sözlümle aramda gecen olaydan.Kendımı yerlerde hıssettırdı bana.Düğün için konusuruz bazen hayalım hep beyaz mobılyam olsun ısterdım beraber bakarız vs.Onunla sözlenmeden bakıre olmadıgımı soylemıstım benı cok sevdıgını uzuldugunu fakat bensız olmasına engel olmayacagını soyledı. Dün bulustuk KS diye bir site var bilirsiniz belki soru yazmıs gızlı hesaptan onun telefonunu kurcalardan gelen cevabın bıldırımınden gordum. Öyle bır sey ki.. Onlara sormus benım ıcın bu kız herseyın iyisini istiyor bana gelırken bırseyini bıle saklamamıs kı ıstedıgı mobılyaları alayım. Bozuk mala güzel esyalar mı alacagım bıde. Ayrılsam mı acaba sen 1. el misin ki sana öyle esya alacagım demeler. Evlendıgıme dua etsın bıde ev mı duzcem ona demeler ve birsürüüü sey. Yorumlarda sözlüme karsı sen mal mı alıyorsun dıye kızmıslar onlara bıle kızıp bırakacam bu bozuk kızı annesıne diye anlatmıs. Arabasına bınmeyı hakedıyor muymusum ?? O kadar uzuldum kı bana boyle hıc konusmamıstı ayrıldık o an eve geldim daha birsürü mesaj atmıs aılenın yuz karasısın diye. Oysa gercekten pısman oldugum ıcın anlatmak ıstedım oyle ıncıttı kı beni.
Kızl...Soruy.... isimli site olmalı. Zira tüm kekolar orada.KS neymiş?
Kazmalar Sitesi mi?
Kekolar Sahnesi mi?
İlk defa duydum.
Nişanlın üzgünüm çok iğrenç bir adammış.
Bir an önce kurtul.
İyi ki bakire değilsiniz. Çünkü bu pislik el değmemişliği hak etmiyor kendi düşünceleri bu kadar ortalıkta gezinirken.. Hiç üzülmeyin. Zira adam olan zaten bu sıkıntısını en başında size söylemeli, hadi olmadı bir yakınıyla paylaşmalı ve bunu size asla çaktırmadan kendisi üstesinden gelmeliydi. Bu iki seçenek dışında hiçbir şey kabul edilemez. Hele ki Ks gibi gevşek bir sitede yazması..Merhaba herkese bugun oyle mutsuzum ki. Dün sözlümle aramda gecen olaydan.Kendımı yerlerde hıssettırdı bana.Düğün için konusuruz bazen hayalım hep beyaz mobılyam olsun ısterdım beraber bakarız vs.Onunla sözlenmeden bakıre olmadıgımı soylemıstım benı cok sevdıgını uzuldugunu fakat bensız olmasına engel olmayacagını soyledı. Dün bulustuk KS diye bir site var bilirsiniz belki soru yazmıs gızlı hesaptan onun telefonunu kurcalardan gelen cevabın bıldırımınden gordum. Öyle bır sey ki.. Onlara sormus benım ıcın bu kız herseyın iyisini istiyor bana gelırken bırseyini bıle saklamamıs kı ıstedıgı mobılyaları alayım. Bozuk mala güzel esyalar mı alacagım bıde. Ayrılsam mı acaba sen 1. el misin ki sana öyle esya alacagım demeler. Evlendıgıme dua etsın bıde ev mı duzcem ona demeler ve birsürüüü sey. Yorumlarda sözlüme karsı sen mal mı alıyorsun dıye kızmıslar onlara bıle kızıp bırakacam bu bozuk kızı annesıne diye anlatmıs. Arabasına bınmeyı hakedıyor muymusum ?? O kadar uzuldum kı bana boyle hıc konusmamıstı ayrıldık o an eve geldim daha birsürü mesaj atmıs aılenın yuz karasısın diye. Oysa gercekten pısman oldugum ıcın anlatmak ıstedım oyle ıncıttı kı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?