İçi pis olan sözlümmüş..

Eğer dürüstlüğüm karşımdaki erkek içindir diyorsan evet haklısın.
Fakat bu bence böyle olmamalı, zira dürüstlük kişinin bizzat kendi karakteri ile alakalıdır. karşımdaki kişinin karakterine bağlı olarak benim dürüstlüğüm değişkenlik gösteriyorsa, karşımdakine sen bu kadar dürüstlüğü hak ediyorsun diye kendi dürüstlüğümden ödün veriyorsam dürüstlüğün ne manası kaldıki?
Açıkçası toplumumdaki erkeklere dürüstlük fazla diye ben kendimde dürüst olamıyorsam olan bana olmuş olur. savunduğum şeylerin ne anlamı var bu durumda...

Artı olarak hani diyorsunuzya belki bizim eşlerimizde böyledir diye, olabilir evet, fakat bunu zamanında onun karakterini iyi tahlil ederek öğrenmek gerek diye düşünüyorum.
Tekrar söylüyorum burada benim karşı çıktığım şey o adamın bakire isteği değil, ki zaten ister ister yani bu onun tercihi. Fakat adamın kız hakkındaki sözleri onun nasıl bir tip olduğunu ortaya koyuyor. Karşı çıktığım şey bu zaten.
Saygılar....

Nişanlıniz tam bir pislikmis geri donmeyide sakın düşünmeyin ...sizin hakkınızda böyle düşünüyorsa niye evlenmye kalkıyor o zaman ...

benim ilk aklıma gelen o sitenin reklamı...ilk defa bu konuda okudum o siteyi

Reklamdan olsa konu sahibi tam adını söylemedi üyeler yazdı.. Ben ks yazınca anladım netten bir şeyler aratırken çıktığı için okumuştum bir kaç sefer..

Admin şikayet gidince önlem amaçlı engelliyor o üyeyi.. Sonra kalkıyor engeli..

Haklisin da ,
Sen nerelisin apla

Ay siz bana fenalık getirdiniz artık dünden beri kaçıncı bekaret konusu? Ve nedense hep yeni üyeler erkek üyeler!! Kimsin sen yaa sürekli konu açıyosun? Duymak istediğin ne?
Aynı kişi 2. Kez aynı telefondan ya da erişim apından üyelik açarsa anında tespit edilip banlanıyor hanımefendi,bu hanım kızımız ne yazıkki gerçek bahsettiği siteye girip bakabilirsiniz,kimseye de durup dururken sitem etmemeliyiz diye düşünüyorum.

Niye banlandi ki neyse umarim o profil fotosu ile birini magdur etmiyordur boyle bekaret cinsellik vs vs konularinda googledanda rahatlikla uye olmadan gezilebilen bir siteye kimse koymayi tercih etmiyor
Bana kin guttugu kendisini terk eden kizi aklisira assagilamaya calisan bir erkek gibi geldi hadi hayirlisi

Bence de bizim erkeklere her haltı yapıp o zarı koruyabilen ya da evlenince de arkadan her haltı yapabilecek ama kendisinin ruhu duymacagi kızlar lazım. Böyle dürüst kızlar da boşverin ya Türk erkeklerini dünyada nice erkekler var hem yakışıklı hem anlayışlı. Bence dünyaya açılma zamanımız geldi

Yorum gibi yorum

Ay sütü bozuk iğrenç herif... ne kadar karaktersizmis allah karsiniza ins.düzgün bir insan cikarir ya gormeseydiniz bu konusmalari verilmiş sadakaniz varmış uzulmeyin sevinin kurtuldugunuza...

Ekran görüntüsunu nerde buldun

Bence sevin Allah kurtarmış. Ayrıca her erkek arkadaşına bunu söylemene ne gerek var. Esnek zar diye birşey var. Bende öyleydi mesela. Sırf bu yüzden her ilişkinde problem yaşama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…