- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Eğer dürüstlüğüm karşımdaki erkek içindir diyorsan evet haklısın.Evet soylediklerinde haklisin ancak cogumuz evlenirken bakireydik dolayisiyla eslerimizin bu yuzlerini gormedik. Belki bende evlenirken bakire olmasam ve esim bunu bilse boyle dusunecekti. Bizim toplumdaki erkeklere durustluk fazla. Cok bencil ve ataerkil kafadalar cunku. Ben boyle kabul ettim diyen en babayigidinin bile aklindan bu dusunceler geciyor bence.
benim ilk aklıma gelen o sitenin reklamı...ilk defa bu konuda okudum o siteyiCanım banlanabilir de ön yargılı olmamalıyız,belki gerçek. İşsiz mi bu insanlar neden hem orda hem burda konu açsın. Biri siz konu açtığınızda fake duygu sömürüsü dese hoş olur mu ki?
Canım bence o sitenin reklama ihtiyacı yok hem olsaydı zaten karşılıklı yapılırdı. Çünkü orası da en az burası kadar ünlü bir platformbenim ilk aklıma gelen o sitenin reklamı...ilk defa bu konuda okudum o siteyi
benim ilk aklıma gelen o sitenin reklamı...ilk defa bu konuda okudum o siteyi
Haklisin da ,Mobilya araba dedigin nedir ki ya. Esya bunlar araç sonucta kullandigin basit seyler. Ne cok anlam yukluolar her seye. Bir insandan daha mi onemli. Kefenin cebi mi var hık diye ölüp gidicen hala daha boyle hesapci yaklasimlar bitmedi. Dunyalilardan tiksiniyorum :)
Aynı kişi 2. Kez aynı telefondan ya da erişim apından üyelik açarsa anında tespit edilip banlanıyor hanımefendi,bu hanım kızımız ne yazıkki gerçek bahsettiği siteye girip bakabilirsiniz,kimseye de durup dururken sitem etmemeliyiz diye düşünüyorum.Ay siz bana fenalık getirdiniz artık dünden beri kaçıncı bekaret konusu? Ve nedense hep yeni üyeler erkek üyeler!! Kimsin sen yaa sürekli konu açıyosun? Duymak istediğin ne?
Bence de bizim erkeklere her haltı yapıp o zarı koruyabilen ya da evlenince de arkadan her haltı yapabilecek ama kendisinin ruhu duymacagi kızlar lazım. Böyle dürüst kızlar da boşverin ya Türk erkeklerini dünyada nice erkekler var hem yakışıklı hem anlayışlı. Bence dünyaya açılma zamanımız geldiKonu sahibinin dediği başlık ile siteye baktım, doğru söylüyor.
Ne iğrenç, rezil bir herif o! O yorumlar nedir!
Kurtulmuşsun, lütfen ardına bakma bir daha. Baya da büyük konuşmuş. Umarım “bakireyim” diyerek kandırır biri, evlendikten sonra fark eder de iş işten geçer. Bunlara böylesi müstehak.
Bence de bizim erkeklere her haltı yapıp o zarı koruyabilen ya da evlenince de arkadan her haltı yapabilecek ama kendisinin ruhu duymacagi kızlar lazım. Böyle dürüst kızlar da boşverin ya Türk erkeklerini dünyada nice erkekler var hem yakışıklı hem anlayışlı. Bence dünyaya açılma zamanımız geldi
Teşekkür ederimYorum gibi yorum
Ekran görüntüsunu nerde buldunHayır canım konu gerçek. İnsanlar her yeni üye olup konu açana fake vicdansız duygu sömürüsü yapıyor diyip duruyorlar.konu gerçek ve şuan popüler konularda. Ekran görüntüsü var bak. Kız uzun zamandır takip ediyordur belki de burası ama üyelip açmak şimdi nasip olmuştur.
Söylediği konuya girip baktım,dün açılmış.Ekran görüntüsunu nerde buldun
Bende baktım aynen tam olarak anlattığı gibi değil tek tek okudumYalnız o konu senin anlattığın gibi değil. Neden yalan söylüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?