Yazık ya ... Anlayışa yazık ...sanki kendi hiç kimseye elini sürmedi ... Onun ki hata da olmuyor üstelik !!! Canı çekti oldu , yada sevdi oldu , yada zevkineydi oldu ! Ama sen kadın olduğun için bunu yapıp yapmadığın belli olduğu için bozuk oluyorsun .... Doğru ama orası sağlam dursun da başka yerden ne b.. yerse yesin demi ! Bırak yoluna bak dürüstlük ona fazla insanca gelmişHala devam edip etmemeyi düşünmüyorum bitirdim ama bana belli etmeden ıcınde kurdukları ve baskalarına paylastıkları cok uzdu benı
Evet soylediklerinde haklisin ancak cogumuz evlenirken bakireydik dolayisiyla eslerimizin bu yuzlerini gormedik. Belki bende evlenirken bakire olmasam ve esim bunu bilse boyle dusunecekti. Bizim toplumdaki erkeklere durustluk fazla. Cok bencil ve ataerkil kafadalar cunku. Ben boyle kabul ettim diyen en babayigidinin bile aklindan bu dusunceler geciyor bence.İyide dürüst olmasa bu adamın nasıl bir düşüncede nasıl bir zihniyette olduğunu nasıl öğrenecekti? Adam bakire tercih edebilir ben bundan bahsetmiyorum, ama bu adam bildiğin pisliğin teki.
Hiçbirşey anlatmadı diyelim, evlendiler, ilk gece o kanama olmazsa bu zihniyette bir adam bakire çıkmadı diye kızcağıza hayatının geri kalanını zindan ederdi, rezil rüsfa ederdi.
Hadi gitti diktirdi zarını öyle evlendiler adamında ruhu duymadı, fakat o adamın ne olduğunu yine değişmeyecekti, o zihniyet yine aynı, sadece ortaya çıkmadı. Üstüne bu zihniyet ile evlenebilmek için kız yalancı konumuna düşmüş olacaktı.
Yani konu sahibinin dürüstlüği sayesinde adamın gerçek yüzü ortaya çıkmış oldu.
bilmez miyim..o konular yüzünden az banlanmadım :))) neyse konuyu kaynamalım derim ...ama yine ilerleryen sayfalarda ne çıkacak merakla bekliyorum :) banlanmadan inşallahhhh :)Fakeler kendini çok belli ediyor da bu kızın yazışı hiç bana fake gibi gelmedi canım :) bazen bu sitede erkeklerde kadın gibi profil açıp sapık sapık sorular soruyorlar bilmez miyim :)
Ahahah bende canım beklemedeyim :)bilmez miyim..o konular yüzünden az banlanmadım :))) neyse konuyu kaynamalım derim ...ama yine ilerleryen sayfalarda ne çıkacak merakla bekliyorum :) banlanmadan inşallahhhh :)
Canım belki de gerçektir ne dersin?Bu konu üzerinde baya çalışılmıs ,Ks ye konu acılmıs ardından buraya devam niteliginde .
BanlandıCanım belki de gerçektir ne dersin?
Yani şu linki verilen konuyu okudum da erkek zihniyetinden bir defa daha midem bulandı..
Kendileri genelev kapılarında gezer adına da milli olmak denir. Kadın yapınca "kime verdiyse o alsın istediklerini" "almayın şunları" denir..
Konu gerçek veya değil banlanmayacağımı bilsem neler yazacağım da değmez bu mahluklar için.
Canım banlanabilir de ön yargılı olmamalıyız,belki gerçek. İşsiz mi bu insanlar neden hem orda hem burda konu açsın. Biri siz konu açtığınızda fake duygu sömürüsü dese hoş olur mu ki?Banlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?