kendimi sizin yerinize koymaya çalıştım cidden üzücü bir durum,arkanızdan bu lafları söyleyen birisi sonuçta değer verdiğiniz bi insan.siz dürüstçe anlatmışsınız her şeyi takdir ettim sizi.ayrıca bir insanın değerini hala kızlık zarına bağlıyorlar,sırf bu yüzden keşke 500 sene sonra doğsaydım diyorum.maalesef bu toplumda bu büyük bir sorun ama zaten bu yüzden sizle olmak istemeyen ve arkanızdan bu kadar çirkin yakıştırmalar yapan bi insanla asla olmayın.iyi insanlar az da olsa hala dünyada varlar.umarım sizi olduğunuz gibi seven en önemlisi size saygı gösteren biri çıkar karşınıza :)Merhaba herkese bugun oyle mutsuzum ki. Dün sözlümle aramda gecen olaydan.Kendımı yerlerde hıssettırdı bana.Düğün için konusuruz bazen hayalım hep beyaz mobılyam olsun ısterdım beraber bakarız vs.Onunla sözlenmeden bakıre olmadıgımı soylemıstım benı cok sevdıgını uzuldugunu fakat bensız olmasına engel olmayacagını soyledı. Dün bulustuk KS diye bir site var bilirsiniz belki soru yazmıs gızlı hesaptan onun telefonunu kurcalardan gelen cevabın bıldırımınden gordum. Öyle bır sey ki.. Onlara sormus benım ıcın bu kız herseyın iyisini istiyor bana gelırken bırseyini bıle saklamamıs kı ıstedıgı mobılyaları alayım. Bozuk mala güzel esyalar mı alacagım bıde. Ayrılsam mı acaba sen 1. el misin ki sana öyle esya alacagım demeler. Evlendıgıme dua etsın bıde ev mı duzcem ona demeler ve birsürüüü sey. Yorumlarda sözlüme karsı sen mal mı alıyorsun dıye kızmıslar onlara bıle kızıp bırakacam bu bozuk kızı annesıne diye anlatmıs. Arabasına bınmeyı hakedıyor muymusum ?? O kadar uzuldum kı bana boyle hıc konusmamıstı ayrıldık o an eve geldim daha birsürü mesaj atmıs aılenın yuz karasısın diye. Oysa gercekten pısman oldugum ıcın anlatmak ıstedım oyle ıncıttı kı beni.
Maliyla parasiyla adam oldugunu sanan mal...Merhaba herkese bugun oyle mutsuzum ki. Dün sözlümle aramda gecen olaydan.Kendımı yerlerde hıssettırdı bana.Düğün için konusuruz bazen hayalım hep beyaz mobılyam olsun ısterdım beraber bakarız vs.Onunla sözlenmeden bakıre olmadıgımı soylemıstım benı cok sevdıgını uzuldugunu fakat bensız olmasına engel olmayacagını soyledı. Dün bulustuk KS diye bir site var bilirsiniz belki soru yazmıs gızlı hesaptan onun telefonunu kurcalardan gelen cevabın bıldırımınden gordum. Öyle bır sey ki.. Onlara sormus benım ıcın bu kız herseyın iyisini istiyor bana gelırken bırseyini bıle saklamamıs kı ıstedıgı mobılyaları alayım. Bozuk mala güzel esyalar mı alacagım bıde. Ayrılsam mı acaba sen 1. el misin ki sana öyle esya alacagım demeler. Evlendıgıme dua etsın bıde ev mı duzcem ona demeler ve birsürüüü sey. Yorumlarda sözlüme karsı sen mal mı alıyorsun dıye kızmıslar onlara bıle kızıp bırakacam bu bozuk kızı annesıne diye anlatmıs. Arabasına bınmeyı hakedıyor muymusum ?? O kadar uzuldum kı bana boyle hıc konusmamıstı ayrıldık o an eve geldim daha birsürü mesaj atmıs aılenın yuz karasısın diye. Oysa gercekten pısman oldugum ıcın anlatmak ıstedım oyle ıncıttı kı beni.
Yalnız o konu senin anlattığın gibi değil. Neden yalan söylüyosun?Nişanlım Bakire Değilmiş.. ?
Onun actigi konuya yazsaydin bu iki yuzlu hanzo'nun ne mal oldugunu ogrendim diyeHayır ayrıldım zaten ogrendıklerım canımı cok acıtıyor
1. O konudaki arkadaş nişanlandıktan sonra öğrenmişBenim anlattigim gibi degil derrken konu bu bana denilenler yazdiklari da bu ne yalani evlilikten donmusum?
İsmini verdiğiniz konu başlığında eşya vs yazmıyor kesinlikleBenim anlattigim gibi degil derrken konu bu bana denilenler yazdiklari da bu ne yalani evlilikten donmusum?
Akşam muhabbet ettik herşey iyiydi sonra bana bakire olmadığını söyledi nişanı attım evine bıraktım falan dimi konu içeriği?Ya arkadaşlar bu arkadaşın duygularınızı sömürmesine izin vermeyin.. Bahsettiği konuyla başlık verdiği konunun uzaktan yakından alakası yok. Yeni üye.
konu gerçek olsa dediğin doğru tabiki öyle de.. O kadar sıkıştırdım ki bi tane uyduruk konu attı beni sustursun diye. Yeni üye zaten.. dünden beri bu yeni üyelerin bekaret konuları hiç dikkatini çekmiyo mu?Akşam muhabbet ettik herşey iyiydi sonra bana bakire olmadığını söyledi nişanı attım evine bıraktım falan dimi konu içeriği?
Yani daha yeni söylemiş o zaman.
Bende adam bunu bilerek nişanlandı sandım.
Her ne olursa olsun adamın zihniyeti berbat yani hani çoğu üye demiş ya aslında bunlara bakireyim diyip kandıracaksın vs diye, orası öyle hani öylelerine müstehak ama böyle pis zihniyetli biriyle hayat geçirmek asıl ceza zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?