İçi pis olan sözlümmüş..

kendimi sizin yerinize koymaya çalıştım cidden üzücü bir durum,arkanızdan bu lafları söyleyen birisi sonuçta değer verdiğiniz bi insan.siz dürüstçe anlatmışsınız her şeyi takdir ettim sizi.ayrıca bir insanın değerini hala kızlık zarına bağlıyorlar,sırf bu yüzden keşke 500 sene sonra doğsaydım diyorum.maalesef bu toplumda bu büyük bir sorun ama zaten bu yüzden sizle olmak istemeyen ve arkanızdan bu kadar çirkin yakıştırmalar yapan bi insanla asla olmayın.iyi insanlar az da olsa hala dünyada varlar.umarım sizi olduğunuz gibi seven en önemlisi size saygı gösteren biri çıkar karşınıza :)

Tabi ki oyle zaten ozelimi ona paylastigim icin ayri pismanim suan bana karsi kullanmalar iste taniyamamisim

Hayatını mahvetme tek başına da ayakta durabilirsin bu kafadaki biriyle asla evlenme yazık etme kendine o senin dürüstlüğünü haketmiyor madem öyle düşünüyormuş neden ayrılmıyor senden

TERBİYESİZZ!! Ya nasıl sinirlendim anlatamam lütfen kendini hiç üzme, bu adama bir daha sümüğünü bile atma. Pardon adam demişim

Senin namusunu kanıtlaman için biriyle evlenmeye ihtiyacın Yok o ahlaksız seni satmaya bile kalkar. Ayrıl o seni kullanmak istiyor

Maliyla parasiyla adam oldugunu sanan mal...

Diyelim calismiyorum gene diyemez buna kiziyorum beni bozuk mal diye anlatmasi gerildim gene ya. Ozelimi paylastigim icin ayrica pismanim zaten

Bak ona seni denemek için böyle bişey söyledim zihniyetini öğrendim artık istemiyorum sen pislikmişsin desen

Ya arkadaşlar bu arkadaşın duygularınızı sömürmesine izin vermeyin.. Bahsettiği konuyla başlık verdiği konunun uzaktan yakından alakası yok. Yeni üye.

Benim anlattigim gibi degil derrken konu bu bana denilenler yazdiklari da bu ne yalani evlilikten donmusum?

Benim anlattigim gibi degil derrken konu bu bana denilenler yazdiklari da bu ne yalani evlilikten donmusum?
1. O konudaki arkadaş nişanlandıktan sonra öğrenmiş
2.direk nişanı atmış
3.ailesine söylemeye öğrendiği gün karar vermiş
4. mesaj tarihi çok çok eski
5.ne eşyadan ne arabadan bahsetmiyo

daha sayıyımmı?

İsmini verdiğiniz konu başlığında eşya vs yazmıyor kesinlikle
Sadece bakire değil ayrıldım ailesine söylemeli miyim tarzı bir konu
Sizin anlatımlarınız ile bayağı alakasız

Öncelikle bu ilişkiyi inşallah bitirmiştirsin çünkü sen bitirmek istemezsen beklersen o bitirecek ve inan bu sana daha fazla acı verecek, bir an önce noktayı koy. Ayrıca o yazdığı şeyler nasıl bir mahluk olduğunu gösteriyor. Sen ona yalansız dolansız dürüstçe gitmişsin o'da kabul etmiş eşya elbette isteyeceksin bakire değilsin diye bir kilim serip oturacak haliniz yok. Ayrıca senin isteklerinden şikayetciyse bunu sana söylemeli bir yerlere yazacağına. Boşver arkadaşım kendini bi b.k sanan ama aslında aşağı bir adamdan kurtulmuşsun gözün aydın

Ya arkadaşlar bu arkadaşın duygularınızı sömürmesine izin vermeyin.. Bahsettiği konuyla başlık verdiği konunun uzaktan yakından alakası yok. Yeni üye.
Akşam muhabbet ettik herşey iyiydi sonra bana bakire olmadığını söyledi nişanı attım evine bıraktım falan dimi konu içeriği?
Yani daha yeni söylemiş o zaman.
Bende adam bunu bilerek nişanlandı sandım.
Her ne olursa olsun adamın zihniyeti berbat yani hani çoğu üye demiş ya aslında bunlara bakireyim diyip kandıracaksın vs diye, orası öyle hani öylelerine müstehak ama böyle pis zihniyetli biriyle hayat geçirmek asıl ceza zaten.

konu gerçek olsa dediğin doğru tabiki öyle de.. O kadar sıkıştırdım ki bi tane uyduruk konu attı beni sustursun diye. Yeni üye zaten.. dünden beri bu yeni üyelerin bekaret konuları hiç dikkatini çekmiyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…