İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.828
51.656
798
Her şeyi açıklığıyla anlatacağım bana bir fikir verin lütfen. Çünkü stres/anksiyete içerisindeyim ve sabredemiyorum.

1 ay önce biriyle tanıştım, malum bir app var. Neyse biz görüşmeye başladık ve deli oluyordu peşimde yani "Seni kendime aşık edicem" deyip duruyordu en son benimle çıkmak istedi işte kız arkadaş-erkek arkadaş mevzusu. Ben daha evet demedim, demeyi düşünüyordum açıkçası. Aramızda 1 saatlik yol var, o geliyordu buraya hep arabayla. En son ben gittim cumartesi günü yanına, monopoli oynamadık tabii. Birlikte olduk, ki 1 aydan sonra ben makul olduğunu düşündüm. Bu kaba saba şakalar yapmaya başladı. İşte ne biliyim aa pis misin, otizm bulaştırdın gibi. Hani birlikte olduk diye her istediğini yapabilecek misin yani? Sonra diyor ki şakalaşıyorum ben neden alınıyorsun çok alıngansın. En son işte "Senden sıkıldım hadi git" tarzı bir şaka yaptı benim içim acıdı açıkçası. Şaka da olsa acıttı yani. Zaten sabah kalktıktan sonra oyun falan oynamaya başladı ama ne romantizm Bir de diyor ki sen sıkılabilirsin beni böyle oyun oynarken izlemekten. Ne güzel de fark ettin onu sen ya. Ben de artık dayanamadım surat astım, beni istasyona bırak dedim (arabasız gitmem mümkün değil) o da soruyor işte "Öyle sessiz mi oturacaksın konuşmayacak mısın, bir sorun mu var"
"Yok bir şey" dedim geçtim yüzüne bakmadım, umarım yakında omzun iyi olur(omzu çok acıyordu), teşekkürler bıraktığın için bye dedim

8 saat sonra işte yazdım "Bugün kendimi çok kötü hissettim" dedim
"Neden" dedi
"Çünkü daha bir gün önce beni görmek için arkadaşlarını ektin, 1 saat fazla görebilmek için başka bir şehre arabayla geldin, pazar günü dönüş saatin önemli mi değil mi diye soruyordun bugün sabah sıkıldım git diyorsun, garip şakalar yapıyorsun."
"Anladım, duyduğuma üzüldüm" dedi

Özür dilerim şu yüzden öyleydim, böyleydim gibi bir açıklama da yok!?
En son yazdım neyse artık direkt olarak söyle çok üzgün/konuşkan durmuyorsun dedim

Hala yazmadı bir şey. Zaten geç yazıyor 1-2 saatte bir ve arada bir iki kez online olduğunu gördüm ama açmadı mesajımı. Mesela 1 saat önce online olmuş ama açmamış mesajımı.

Şimdi beni kullandı bilmem ne ayaklarına girmeyeceğim ikimiz de yetişkin insanlarız ve rızamız var ancak hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Ve inanasım gelmiyor yani gerçekten gözlerinin içi parlıyordu bana bakarken öyle şeker, öyle tatlıydı tavırları. Ya sadece sex için olabilir mi yani tüm bu oyunculuk, yani bu oyunculuk da değil sosyopatlık olur kimse böyle mutlu rolü yapamaz ya.

Napmam lazım şimdi cevabını bekliyorum ama sinirlerim gergin zaten geç yazıyor, aylardır ağzıma sigara koymadım şimdi içiyorum asabiyetten

Güncelleme: Hakkında bir şey daha eklemem gerek sanırım, bir bozukluğu olduğunu da öğrendim, kendim psikoloji mezunuyum ve psikolog bir arkadaşımla da konuştum. Büyük ihtimalle bu hareketleri bu bozuklukla ilgili. Canım sıkkın çünkü ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin tarzı bir bozukluk. Üzücü ama gerçek.

Son düzenleme:
Şanslı adammış ne diyebilirim ki. Kendine siteden sevgili bulmuş, 1 ayda da işi bağlayıp birlikte olmuş. Şimdi de idare ediyor ki yine birlikte olabilsin. Dalga geçiyor imajı çizdi zira şu anlatılanlar bende. Ekşide seks için aşık taklidi yapmak(tam bu olmayabilir) diye bir başlık var. Gayet de yapabiliyorlar yani. Ayrıca yerinizde olsam gider sağlık testi yaptırırdım. Belki hayat kadınları ile de yatıp kalkan bir insandır. Hastalık bulaştırma mevzusu size dönmesin.

Şunu da yazayım erkek dediğimiz organizma merak edene kadar aşık kalıyor. Bu yüzden evliliklerde aşk bitiyor bir süre sonra. Çünkü çıplaklık, seks erkeğin bitiş düdüğüdür. 1 ay bir insanı tanıyıp, niyetini çözmek için yetersiz bir süre. Bu duruma düşmek istemiyorsanız dikkatli olun. Ben birlikte olurum dert değil diyorsanız da size kalmış. Herkesin kendi tercihi.

İnternetten tanışma işleri bana göre hiç degil. 1 ayın tanımak için yeterli olduğunu da düşünmüyorum.
Aranızda çekim vardır, 1 günlük tanıdığınız insanla da birliktelik yaşarsınız, ama beklentiniz ona göre olur. Bir daha arayıp sormasa da, densiz davransa da aman keyfimize baktık diyebilirsiniz

Bence siz durumunuza göre fazla beklentiye girmişsiniz.
Dediğiniz gibi, yaşandı bitti, yetişkin insanlarsınız, adamın sizin kadar ciddi olmadıgını kabullenip yolunuza bakın. Daha fazla arayıp sormayın, mesaj atmayın, konuşup durumu çözmeye çalışmayın .

İşte bence de ciddi değilse ciddi rolü neden yapıyorsun?

Otizm bulaştırdın mı dedi? Cehaletin böylesini de ilk kez duyuyorum. Soruna gelince tatlım, elbette cinsellik icin erkekler 40 takla atıyor, asla yapmam dediği şeyi yapıyor, dağ ayısından beyaz atlı prense dönüşüyor. Olan olmuş bence bundan sonra üzerine düşme, gerçekten seviyorsa o iletişime geçer zaten. Bidaha birlikte olma bakalım, gerçekten mi seviyor, yoksa cinsellik icin mi

Daha önce de ilişkilerim oldu, arkadaşlarımdan da görüyorum seks aksine ilişkiye + katıyor bence. Yani dediğim gibi ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.

Şakalık, komiklik işte kendince. Cevap yazmayayım mı bir daha yani en son mesajıma ne diyecek çok merak ediyorum gerçekten çünkü net ol dedim neyse söyle dedim.

E ciddi rolu bile yapmiyo ki, saka adi altinda dalga gecer gibi laflar soyluyor; kirildigin noktalari soyluyorsun: " hmm anladim, bunu duyduguma uzuldum" diyor.
Ortada ciddi bir iliski yok gibi

Evet ama 5 gün önce çıkmak istedi, kız arkadaşım olmanı istiyorum deyip duruyordu başından beri, bana aşık olmanı istiyorum diyordu. Daha 1 gün öncesinde arkadaşları aşık mısın diyordu buna çünkü bana olan hislerini itiraf etti. Bu yüzden bu anlık değişim doğal gelmiyor bana.

İşte bence de ciddi değilse ciddi rolü neden yapıyorsun?

Zaman geçirmek? Ego tatmini?
Bence sonuçtan rahatsızsanız karşı tarafa cevabını alamayacağınız sorular yerine, kendinize sorular sormalısınız.
Neden böyle bir arayıştasınız?
Sanal tanışmadan edindiğiniz tecrübe size ne öğretti?
Bir insanı tanımak ne demek, ne kadar sürede tanırsınız?
Gibi. Kısacası Tecrübe de yola devam et.

Şakalık, komiklik işte kendince. Cevap yazmayayım mı bir daha yani en son mesajıma ne diyecek çok merak ediyorum gerçekten çünkü net ol dedim neyse söyle dedim.
Klasik erkek tatlım. Sen yüz vermeyince kovalamış, avını avlamak icin. Avlanınca bitmiş işte hevesi. Tabir için kusura bakma, canını sıkmak istemem ama sakın arayıp sorma, beklentiye girme. Biz şimdi neyiz gibi sorular sorarsan kalbini de kırar böylesi. Daha fazla hayal kırıklığı yaşamadan sessiz kal, bakalım o ne yapacak

Adam adini bile yalan soyledi belki 1 ayda kim kimi taniyoda bu kadar yakinina alabiliyosun. Bi arkadas gecen bi topicte yazmisti cok begenmistim: davranislar avrupai, beklentiler arabesk..

Çok arabesk, ağır arabesk evet. Böyle arabesk olmamıştır, kendimi jiletliyorum şu an seviştikten sonra, seviştiğim adam bana neden incelikle kibarlıkla davranmıyor ama öküze bağlıyor diyorum. Bir erkekten bu kadar beklentimiz de olmayacaksa napalım, mağara adamı mı bekleyelim yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…