İnternetten tanışma işleri bana göre hiç degil. 1 ayın tanımak için yeterli olduğunu da düşünmüyorum.
Aranızda çekim vardır, 1 günlük tanıdığınız insanla da birliktelik yaşarsınız, ama beklentiniz ona göre olur. Bir daha arayıp sormasa da, densiz davransa da aman keyfimize baktık diyebilirsiniz
Bence siz durumunuza göre fazla beklentiye girmişsiniz.
Dediğiniz gibi, yaşandı bitti, yetişkin insanlarsınız, adamın sizin kadar ciddi olmadıgını kabullenip yolunuza bakın. Daha fazla arayıp sormayın, mesaj atmayın, konuşup durumu çözmeye çalışmayın .
Şanslı adammış ne diyebilirim ki. Kendine siteden sevgili bulmuş, 1 ayda da işi bağlayıp birlikte olmuş. Şimdi de idare ediyor ki yine birlikte olabilsin. Dalga geçiyor imajı çizdi zira şu anlatılanlar bende. Ekşide seks için aşık taklidi yapmak(tam bu olmayabilir) diye bir başlık var. Gayet de yapabiliyorlar yani. Ayrıca yerinizde olsam gider sağlık testi yaptırırdım. Belki hayat kadınları ile de yatıp kalkan bir insandır. Hastalık bulaştırma mevzusu size dönmesin.
Şunu da yazayım erkek dediğimiz organizma merak edene kadar aşık kalıyor. Bu yüzden evliliklerde aşk bitiyor bir süre sonra. Çünkü çıplaklık, seks erkeğin bitiş düdüğüdür. 1 ay bir insanı tanıyıp, niyetini çözmek için yetersiz bir süre. Bu duruma düşmek istemiyorsanız dikkatli olun. Ben birlikte olurum dert değil diyorsanız da size kalmış. Herkesin kendi tercihi.
E ciddi rolu bile yapmiyo ki, saka adi altinda dalga gecer gibi laflar soyluyor; kirildigin noktalari soyluyorsun: " hmm anladim, bunu duyduguma uzuldum" diyor.İşte bence de ciddi değilse ciddi rolü neden yapıyorsun?
Otizm bulaştırdın mı dedi?Cehaletin böylesini de ilk kez duyuyorum. Soruna gelince tatlım, elbette cinsellik icin erkekler 40 takla atıyor, asla yapmam dediği şeyi yapıyor, dağ ayısından beyaz atlı prense dönüşüyor. Olan olmuş bence bundan sonra üzerine düşme, gerçekten seviyorsa o iletişime geçer zaten. Bidaha birlikte olma bakalım, gerçekten mi seviyor, yoksa cinsellik icin mi
E ciddi rolu bile yapmiyo ki, saka adi altinda dalga gecer gibi laflar soyluyor; kirildigin noktalari soyluyorsun: " hmm anladim, bunu duyduguma uzuldum" diyor.
Ortada ciddi bir iliski yok gibi
İşte bence de ciddi değilse ciddi rolü neden yapıyorsun?
Olmamış gibi davran
Bitirmen gerekiyor. Hic aramaman gorusmemen gerekiyor.
Klasik erkek tatlım. Sen yüz vermeyince kovalamış, avını avlamak icin. Avlanınca bitmiş işte hevesi. Tabir için kusura bakma, canını sıkmak istemem ama sakın arayıp sorma, beklentiye girme. Biz şimdi neyiz gibi sorular sorarsan kalbini de kırar böylesi. Daha fazla hayal kırıklığı yaşamadan sessiz kal, bakalım o ne yapacakŞakalık, komiklik işte kendince. Cevap yazmayayım mı bir daha yani en son mesajıma ne diyecek çok merak ediyorum gerçekten çünkü net ol dedim neyse söyle dedim.
Adam adini bile yalan soyledi belki 1 ayda kim kimi taniyoda bu kadar yakinina alabiliyosun. Bi arkadas gecen bi topicte yazmisti cok begenmistim: davranislar avrupai, beklentiler arabesk..kesinlikle bende bu dunyadan degilim galibatontriko
Adam adini bile yalan soyledi belki 1 ayda kim kimi taniyoda bu kadar yakinina alabiliyosun. Bi arkadas gecen bi topicte yazmisti cok begenmistim: davranislar avrupai, beklentiler arabesk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?