İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu saka yapiyodur diye ciddiye almadim okurken. Ciddi soylemis olamaz dimi: (

1 ay canim 1 ay yaa:)) bi dusun dedigimi

Konu sahibi ortada içinizi acıtacak bir durum yok bence
Sadece karşı tarafla beklentileriniz uymamış.
Üzülmeyin böyle bir adam için

Ya nasıl uymaz ki? Sevgili olmak isteyen o, hayır diyen benim. Erken diyen benim, şimdi öküzlük yapan o?

Aklınızda biriyle duygusal bir ilişki beklentisi var ise eğer cinselliği hemen yaşamamak gerektiğini düşünüyorum. Zaten uzakmışsınız birbirinize adamın sadece cinsellik için mi peşinizden koştuğunu anlamanız ancak daha fazla paylaşım ile mümkün olabilirdi. Olaya olursa olur diye baksaydınız cinselliği de bu riski göze alarak yaşasaydınız şu an üzülmezdiniz. Şu an için bence asla mesaj falan atmayın sizi önemsiyorsa zaten arar Attığınız her mesaj daha kötüleştirir durumu. Tekrar ararsa kırgınlığınızı belli edersiniz. Şu an sizi arayıp sormayan adam ne hissettiğinizi umursamaz zaten.

Her erkek böyle değil siz densiz birine çatmışınız dediğiniz gibi cinsellik bazı ilişkileri güçlendiriyor ben beraber oldugum insanla ilişkiye girdimten sonra daha sahiplenir olmuştu arayıp soruyodu merakedyoduu bi de uzaktan bi ilişkimiz vardı, 7/24 mesajlasyoduk tüm şifrelerini vermişti arkadasları biliyorduu bi gün olsun böylee salak sakalar yapmadıı brn bıraksamda o bırakmadıı ve hala o kişiyle ilişkim devam ediyor hepsi aynı değil size hayvan olanı denk gelmiş üzülmeye gerek yok yolunuza bakın tecrübeydi gecti gitti diye ve yakın arladaslarımdan ilişkiye girip sonra evlenenler bile var canınızı sıkmayın cinsellik doğru insanla yaşanılınca güzell size yanlış kişi gelmişş ama bu değil ki bunlardan sonrasıda yanlış olsun o da öyleymi deyip hayatına bakmak düşünmemek daha iyi gibi duruyor

Aynen, biliyorum çünkü daha önce de ilişki yaşadım. Adam olanına denk gelince aksine birbirine bağlıyor insanları ama 2018de sexe ulaşınca kaçarım mantığında tek hücreliler olamaz ya hani insan o an kibar davranır en azından bu yani. Ki sevgililiğe hayır diyen benim, ısrar eden o şimdi bu u dönüşüne anlam veremiyorum.

Asla yazma.
O sana ulaşırsa da "ımm üzgünüm sanırım kız arkadaşın olmak istemiyorum sekste aşırı kötüsün sırf sen incinme diye keyif alıyormuş gibi rol yaptım, aşıksın sandığımdan. Ama sabahki hareketlerinden sonra düşündüm de, senin için bu fedakarlığım çok bile." De egosunu göm onun bi güzel.

Pardon, otizm bulaştırdın mı diye okudum?
Eğer öyleyse bacım, arkana bakmadan kaç zaten. Cahil adamla ne yapacaksın...

Sen çok fenasın ya

Korundum zaten, öyle bir şeye izin verir miyim test sonuçlarını görmeden. İstedi ama ben olmaz dedim, doktora gider test yaptırırsan öyle ancak dedim. Ben senelik düzenli yaptırıyorum, pap, enfeksiyon, tenden bulaşabilecek vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…