İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben seni anladım .
Adam seni önce havaya kaldırıp sonra yere carpmis sanki
Bu kadr cabasi da yatmak icin fazla yani ben onun icin oynadığını düşünmüyorum.

Bence , esprileri falan senin hoşuna gitmemesi yersiz vs bulman onunda hosuna gitmedi ve uyusmadiginiz icin önemsemedi diye düşündüm .

Sen çok fenasın ya
Hanzolara tahammülüm yok.
Senin içini acıttıysa sende onu hassas noktasından vur. Hatta de ki "sana son bi iyilik yapayım, mutlaka doktora gitmelisin. Çünkü sana söylemekten çekindim arzularıma yenik düştüm yanına gelirken, ben tedavi görüyorum iğne vurunuyorum ama umarım tek ilişkide sana da bulaşmamıştır tek temennim bu.."
Tutuşsun hödük

beni yanlış anlamayın lütfen ama 1 aylık adamla neden böyle özel şeyler yaşıyorsun? herkesin kendi hayatı kendi düşüncesi ama 1 ay çok çok az bir zaman birisini tanımak için, böyle özel anlar yaşamak için.. hiç tanımadığınız için de şuan da kafanız da sorular var..

adamın yaptığı siz de takıntı olmasın, beni nasıl aramaz sormaz düşüncesine girmeyin..
herkesin dediği gibi, adamın bir amacı varmış ve çok rahat ulaşmış..

Teşekkürler anladığınız için. Yani. İlk buluşmadan sevişecek bir sürü kadın var zaten etrafta, zor olmaz ki bir de o kadar yol gelmek. Ne yapmam lazım o zaman? Ya da bitmesi mi gerekir bu saatten sonra?

1 ay birakin cinsel iliskiyi, flort etmek icin bile kisa bir sure bence. Ayrica size ciddi anlamda birseyler hissedip pesinizden kosuyorduysa bile cinsellige bu dar erken yaklasmaniz size basak bi gozle bakmasina sebep olmus olabilir. Yanlia anlamyin kotu bisey olarak soylemiyorum haddime degil zaten. Benim fikrim dusuncem bu. Ve bir daha asla ne arayin ne soru. isteyen adam zaten yazar arar sorar merak etmeyin.

İşte insanoğlu iyiside cıkıyo kötüsüdee şaşırmamak gerek bi erkek cinsellik için her şeyi yapar rol bilee yaparr tek amacı o olan adam böyledir. İşte insan bilemiyor karpuz gibii manavda kelekmi değilmi anlaşılmıyo anca eve gelip içini açıncaa anlaşılıyo böylee bu zihniyette erkek çok Allah iyilerle karşılaştırsın sizde çok üstünde durmayın güzel şeylerr aramadıgınız düşünmediğiniz anda gelir :)

Keşke suratına bir tane çarpabilsem. Üzülmem sevgili olmamak değil, çoğu kişi olaylara odaklandı ama üzülmem hissiyat bakımından. Kendime yediremiyorum bu kaba saba tavırları.

Haha tuttum bunu

Seks icin yapamayacagi sey yok bazilarinin. Ilk gunden yatabilecegi kadinlar da olsa o seni denemek istemis. Flortlesmek vs hosuna gitmis. Bazen de direk sonuca ulasmadam onceki surec guzeldir o hesap. Anlattigin derece bir donus bunu gosteriyor maalesef. Seks iliskiyi daha da anlamli kilar ama ortada gerçek bi iliski varsa.

Bu aklıma geldi açıkçası, bu olabilir belki de peşinde koşmak fikri hoşuna gidiyordur.

Anlam vermeye çalışman hata. Çıkar hayatından bir daha da görüşme.

Teşekkürler anladığınız için. Yani. İlk buluşmadan sevişecek bir sürü kadın var zaten etrafta, zor olmaz ki bir de o kadar yol gelmek. Ne yapmam lazım o zaman? Ya da bitmesi mi gerekir bu saatten sonra?

Bence umursama. Üstünede düşme.
Birde adamin tarzindan da pek hoslanmamissin şimdi devam etse kendini düzeltmeye yeltenmeyecek bile.

Zamana birak . Gercekten birseyler isterse , ozlerse duramaz yazar zaten.
Ha yazarsa ben olsam trip falan atmadan yine normal devam ederim. Sonra tavırlarından hoslanmadigim varsa söylerim ki söylemissin galiba zaten.

Neyse iste bence artik geri cekil.
Akil vermek kolay ama mesela bende ya siyah olacak birsey ya beyaz gri olmasina dayanamıyorum. Beklemek falan zor olabilir kafanda kullanildim mi adam pesimde dört dönüyordu niye böyle oldu diye sorular olabilir ama sabretmek lazım.

Bence sadece sex için beraber değildi , ama ilişki olduktan sonra belki umduğunu bulamadı yani bazen maalesef olabilir böyle birşey . çok düşünmeyin , aramayın , yazmayın. Bence onun kendini Çekmesinden dolayı bu rahatsızlığınız yoksa sizde gıcık olmuşsunuz bazı hareketlerine . Belki o da olmuştur işte . Boşverin , olan olmuş.

Yaş kaç bilmiyorum. Ama bu uygulamanın amacı budur. Siz de oradan tanıştığınız için amacınızın aynı olduğunu düşünmüştür.

Bence kendinizi daha fazla düşürmeyin onun gözünde. Kararlı olun ve yol verin. Bu şekilde malum yerlerini daha çok kaldırıyorsunuz paşazadelerimizin.

Not: bu sana ders olsun, eğer sonrasında üzüleceksen bu şekilde birliktelikler yaşama kimseyle. Üzülme artık olan olmuş.

Engellemeyin hiçbir şey yazmayın. Elbet size bir geri dönüş yapacaktır. Klasik ama kaçan kovalanır taktiği... 1 ay birini tanımak için yeterli bir süre değil lakin elbet bir şeyler yaşanabilir. Bu adamın da sadece sevişmek için bir ay beklemesine anlam veremedim, sanki başka bir sorun var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…