İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin inanci kendini. Kimi bu dunyalik yasar kimisi otekj dunya icin. Kimi zevk aldim deyip gecer kimide omrunu karartir

Bu erkekleri tanidikca kadinlarda lez olmaya itiliyo zaten: ))))

Dunyaca unlu guzel manken oyuncularin cogu lez oldular.
Bir tanesi erkekler tek bir sey istiyorlar dedi.
Cogu biriyle sevgili olup aci cekiyor bir daha bakmiyorlar.
Bana gore ters ama vaziyet bu demek ki erkek cinsi insani bu hale getirebiliyor.

Dunyaca unlu guzel manken oyuncularin cogu lez oldular.
Bir tanesi erkekler tek bir sey istiyorlar dedi.
Cogu biriyle sevgili olup aci cekiyor bir daha bakmiyorlar.
Bana gore ters ama vaziyet bu demek ki erkek cinsi insani bu hale getirebiliyor.
Yabancilar boyle olduysa asil ulkemizdeki erkekler yuzunden coktan olmasi gerekiyo kizlarin:))

Aynıyım işte sen gibi ..
Hissiz değilim de öyle görünmek için zorluyorum kendimi ..
Tek bildiğim bütün bu okuzlukleri haketmedigim.
Ha bir şeyi değiştirmiyor ama orası ayrı

.Ya evli yada uzulerek soyluyorum ki seni kullandi.Birde her sakanin altinda bir gercek yatar aklinda bulunsun .

Birde her sakanin altinda bir gercek yatar aklinda bulunsun .

Nasil yani burdaki gercek nedir mesela:

a) Otizm bulasici bir hastalik ama yillardir Amariga ve ilac sirketleri insanlari kandiriyor?
b) Konu sahibesi yillardir otizmli ama kendisi bilmiyor?

Soyle dangalakca saka!nin gercekten kabul edilebilir veya yumusatilabilir bir yani yok bence.

Son düzenleme:
Seks icin birlikte olmussunuz bitmis.ask yok ki romantizm olsun.
Senin icinde problem yok salla gitsin
Sen engelle heryerden.
Bu app lerde zamaninin 80binleri mirci zurnasi olmus.galiba

Hastalikli insan muamelesi yapmis ve oyle de dusunuyor belki kizin onceki hayatini bilmediginden cinsel hastalik gecebilecegini dusundu dengesiz ve kisiliksiz oldugundan direk soyleyemedi de bu sekilde soyledi.
Alttaki gercek bu bence..

Adamı ihya etmişsin aferin . Ben bizim milleti anlamıyorum hep tersten gidiyor önce tanıyın sonra yatın ama yok bizimkiler önce yat sonra tanı adam hevesini almış ufaktan yol veriyor bunu anlamıcak ne var

Hepinizin dediklerini okudum ama konuyu güncellemem gerekirse bir kişilik bozukluğu varmış bu şahsın. Kişilik bozuklukları da iyileşebilen şeyler değil depresyon, anksiyete gibi. Yani ya bu deveyi böyle güdersin ya bu diyardan gidersin tarzı şeyler. Kafam çok karışık şu anda ve üzgünüm. Kendim de psikoloji mezunuyum diğer bir psikolog arkadaşımla konuştuk uzun uzun, bu tip kişilerin ilişkilerinden evliliklerinden falan da bilmiyorum ben bu adamı idare edemeyebilirim diye düşünüyorum, yorar çünkü ve ömür boyu iyileşmeyecek, kontrol altında tutmayı öğrenebilir ancak. Şimdilik konumun kapanmasını rica ediyorum, kendisiyle bu konuyu konuştuktan sonra sizden fikir isteyeceğim yine. Teşekkür ederim yorumlar için. Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…