İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Erkeklerin sex icin neler yapabileceginin cok ufak bir ornegini yasamissiniz sadece. Amerika yapimi bir komedi dizisi vardi, how i met your mother isimli. Dizide Barney adli bir karakterin kadinlarla birlikte olmak icin her bolumde ne senaryolar cevirdigide mutlaka gosteriliyordu. Belki fazla karikaturize edilmisti ama extremde olsa erkeklerin sex icin nasil olmadiklari biri gibi davrandigini cok guzel isliyordu.
Bazen kadinlar evlendikleri adami bile evlendikten sonra gercekten taniyabiliyor.
Cok dert etmeyin ve umursamayin,aksi halde egosunu doyurursunuz sadece.

1 ay birlikte olmak icin baya beklemissiniz hakket. Ben bu dunyanin insani degilim bunu anladim
Forumda böyle konuların bu kadar normalmiş gibi anlatıldığını okuyunca ben de şaşakalıyorum.
Çok üzüldüğümü dile getirince de bazıları saldırıya geçiyor.

Sevgili konu sahibi,
Hayat çok değerli ama çok kısa. Birkaç kişiyle beraber ol, birkaç şişe alkol tüket, sonra ömür bitti gitti. Bu kısa eğlencenin (!) ardından başlasın ebedi hayat ve hesap. DEĞMEZ. İnanın DEĞMEZ. Bu küçük zevkler, insanın kendini bile isteye ateşe atmasına değmez.

Herkesin hoşuna gider arzuladığı kişiyle bunları yaşamak. İyi de peki sonrası? Siz şimdi çok mu mutlusunuz? Bir yanlış size nasıl geri dönüyor görüyorsunuz. Şu çok açık ki insanlara koyulan sınırlar ve yasaklar bir engelleme ya da yoksun bırakmadan ziyade, aslında insanları korumaya yarıyor. Bu yüzden ömür sermayemizi doğru şekilde kullanıp sonsuz alemde her istediğimize kavuşmak daha akıllıca olmaz mı?

Vakti zamanında deli gibi, kara sevdaya düşmüş gibi aşık olduğum biri vardı. Sarılmayı, öpmeyi arzulardım ama gerçekte ise elini tutmaya bile yeltenmezdim. Ve bu beni hem toplumsal hayatta hem manen güçlü kıldı.

Lütfen yorumlarımı kızarak değil, dostça algılayın. O adamı da bence silin gitsin

Ya nasıl uymaz ki? Sevgili olmak isteyen o, hayır diyen benim. Erken diyen benim, şimdi öküzlük yapan o?
Hmm sanırım böyle bisiler cabuk gelişince ilişkide yaşanınca afalladı bence.
Bir de bazı erkekler ne kadar modern görünürse görünsün bu ilişki gerçekleştikten sonra salak salak eril triplere girebiliyorlar.
Iste hemen de kendini teslim etti filan tarzında düşünceler olabiliyor.
Bilinç altında böyle düşünüyordur ya da.
Bence yapılacak en doğru olmak sabırlı olmak ve beklemek zaten ilgisi sevgisi varsa dayanamaz arar veya atlar gelir.
Bir şey yapmıyorsa duygularında samimi değildir.

Kanal 7 tadında olmuş

Siz nerede yasiyorsunuz?Ben de yurtdisindayim, benim cevrem ana kucagina bebeklerini tasiyan genc adam dolu:)

Allah allah
Almanya panpa. Misal bizim işyerinde 30 yaş üstü en az 10kişi var sadece 1 kişi evli o da gayÇocuğu olan kimse yok, bolca köpek var. Siz Doğu Avrupa'da falan mısınız? Genelde ordaki erkekler aile kurmaya sıcak bakıyor naçizane gözlemim.

Son düzenleme:
Hirs yapmis olabilir mi? Elde ettimm bitti muhabbeti? Erkeklerin garip huylari var hevesmi denir.. hirsmi denir .. Bence yazma sadece kendi canini yakarsin.

Valla bence şaka gibisiniz. Uygulamadan tanış ve gereğini yerine getir, sonrada niye tıkanıyor de. Uygulamanın amaci o değil mi zaten. Tanışma sevişme ve şuting.

Anaaa sende mi Almanya, gel sarılak

1 aydır tanıdığın ki o kadar kısa süreye tanımak bile denmez,bir adamla sevişme kararı almak büyük cesaret tebrikler

Bence sizle muhabbeti pat diye kesmesinin nedeni ten uyumu demek ki ten uyumunuz olmamış

Eveeet çok aşmış, modern, ileri görüşlü görünen bir erkek bile içinde genellikle köyünden hiç çıkmamış Hüseyin emmi kafasını yaşıyor.

Eveeet çok aşmış, modern, ileri görüşlü görünen bir erkek bile içinde genellikle köyünden hiç çıkmamış Hüseyin emmi kafasını yaşıyor.
Aaa Türk değil yabancı bir erkekmiş. İşte şimdi çok şaşırdım. Ve aklıma geçmişte dil pratiği yapmak için girdiğim siteler geldi. Görüntülü konuşmak için kamera açardık karşılıklı. Hepsi konuyu cinselliğe getirirdi de kapatırdım. Yabancılar böyle aç mıdır ya hayret yani falan diye düşündüğümü hatırlıyorum

Bu konu Türklerde işliyor mudur acaba anlamadı ben :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…