- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
Her şeyi açıklığıyla anlatacağım bana bir fikir verin lütfen. Çünkü stres/anksiyete içerisindeyim ve sabredemiyorum.
1 ay önce biriyle tanıştım, malum bir app var. Neyse biz görüşmeye başladık ve deli oluyordu peşimde yani "Seni kendime aşık edicem" deyip duruyordu en son benimle çıkmak istedi işte kız arkadaş-erkek arkadaş mevzusu. Ben daha evet demedim, demeyi düşünüyordum açıkçası. Aramızda 1 saatlik yol var, o geliyordu buraya hep arabayla. En son ben gittim cumartesi günü yanına, monopoli oynamadık tabii. Birlikte olduk, ki 1 aydan sonra ben makul olduğunu düşündüm. Bu kaba saba şakalar yapmaya başladı. İşte ne biliyim aa pis misin, otizm bulaştırdın gibi. Hani birlikte olduk diye her istediğini yapabilecek misin yani? Sonra diyor ki şakalaşıyorum ben neden alınıyorsun çok alıngansın. En son işte "Senden sıkıldım hadi git" tarzı bir şaka yaptı benim içim acıdı açıkçası. Şaka da olsa acıttı yani. Zaten sabah kalktıktan sonra oyun falan oynamaya başladı ama ne romantizmBir de diyor ki sen sıkılabilirsin beni böyle oyun oynarken izlemekten. Ne güzel de fark ettin onu sen ya. Ben de artık dayanamadım surat astım, beni istasyona bırak dedim (arabasız gitmem mümkün değil) o da soruyor işte "Öyle sessiz mi oturacaksın konuşmayacak mısın, bir sorun mu var"
"Yok bir şey" dedim geçtim yüzüne bakmadım, umarım yakında omzun iyi olur(omzu çok acıyordu), teşekkürler bıraktığın için bye dedim
8 saat sonra işte yazdım "Bugün kendimi çok kötü hissettim" dedim
"Neden" dedi
"Çünkü daha bir gün önce beni görmek için arkadaşlarını ektin, 1 saat fazla görebilmek için başka bir şehre arabayla geldin, pazar günü dönüş saatin önemli mi değil mi diye soruyordun bugün sabah sıkıldım git diyorsun, garip şakalar yapıyorsun."
"Anladım, duyduğuma üzüldüm" dedi
Özür dilerim şu yüzden öyleydim, böyleydim gibi bir açıklama da yok!?
En son yazdım neyse artık direkt olarak söyle çok üzgün/konuşkan durmuyorsun dedim
Hala yazmadı bir şey. Zaten geç yazıyor 1-2 saatte bir ve arada bir iki kez online olduğunu gördüm ama açmadı mesajımı. Mesela 1 saat önce online olmuş ama açmamış mesajımı.
Şimdi beni kullandı bilmem ne ayaklarına girmeyeceğim ikimiz de yetişkin insanlarız ve rızamız var ancak hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Ve inanasım gelmiyor yani gerçekten gözlerinin içi parlıyordu bana bakarken öyle şeker, öyle tatlıydı tavırları. Ya sadece sex için olabilir mi yani tüm bu oyunculuk, yani bu oyunculuk da değil sosyopatlık olur kimse böyle mutlu rolü yapamaz ya.
Napmam lazım şimdi cevabını bekliyorum ama sinirlerim gergin zaten geç yazıyor, aylardır ağzıma sigara koymadım şimdi içiyorum asabiyetten
Konudışı olacak ama sen evlenmeyi nasıl başardın kız? Yabancı erkekler benim olduğum yerde hiç öyle evlilik kafasında falan değil yani.
Forumda böyle konuların bu kadar normalmiş gibi anlatıldığını okuyunca ben de şaşakalıyorum.1 ay birlikte olmak icin baya beklemissiniz hakket. Ben bu dunyanin insani degilim bunu anladim
Hmm sanırım böyle bisiler cabuk gelişince ilişkide yaşanınca afalladı bence.Ya nasıl uymaz ki? Sevgili olmak isteyen o, hayır diyen benim. Erken diyen benim, şimdi öküzlük yapan o?
Forumda böyle konuların bu kadar normalmiş gibi anlatıldığını okuyunca ben de şaşakalıyorum.
Çok üzüldüğümü dile getirince de bazıları saldırıya geçiyor.
Sevgili konu sahibi,
Hayat çok değerli ama çok kısa. Birkaç kişiyle beraber ol, birkaç şişe alkol tüket, sonra ömür bitti gitti. Bu kısa eğlencenin (!) ardından başlasın ebedi hayat ve hesap. DEĞMEZ. İnanın DEĞMEZ. Bu küçük zevkler, insanın kendini bile isteye ateşe atmasına değmez.
Herkesin hoşuna gider arzuladığı kişiyle bunları yaşamak. İyi de peki sonrası? Siz şimdi çok mu mutlusunuz? Bir yanlış size nasıl geri dönüyor görüyorsunuz. Şu çok açık ki insanlara koyulan sınırlar ve yasaklar bir engelleme ya da yoksun bırakmadan ziyade, aslında insanları korumaya yarıyor. Bu yüzden ömür sermayemizi doğru şekilde kullanıp sonsuz alemde her istediğimize kavuşmak daha akıllıca olmaz mı?
Vakti zamanında deli gibi, kara sevdaya düşmüş gibi aşık olduğum biri vardı. Sarılmayı, öpmeyi arzulardım ama gerçekte ise elini tutmaya bile yeltenmezdim. Ve bu beni hem toplumsal hayatta hem manen güçlü kıldı.
Lütfen yorumlarımı kızarak değil, dostça algılayın. O adamı da bence silin gitsin
Siz nerede yasiyorsunuz?Ben de yurtdisindayim, benim cevrem ana kucagina bebeklerini tasiyan genc adam dolu:)
Hirs yapmis olabilir mi? Elde ettimm bitti muhabbeti? Erkeklerin garip huylari var hevesmi denir.. hirsmi denir .. Bence yazma sadece kendi canini yakarsin.Her şeyi açıklığıyla anlatacağım bana bir fikir verin lütfen. Çünkü stres/anksiyete içerisindeyim ve sabredemiyorum.
1 ay önce biriyle tanıştım, malum bir app var. Neyse biz görüşmeye başladık ve deli oluyordu peşimde yani "Seni kendime aşık edicem" deyip duruyordu en son benimle çıkmak istedi işte kız arkadaş-erkek arkadaş mevzusu. Ben daha evet demedim, demeyi düşünüyordum açıkçası. Aramızda 1 saatlik yol var, o geliyordu buraya hep arabayla. En son ben gittim cumartesi günü yanına, monopoli oynamadık tabii. Birlikte olduk, ki 1 aydan sonra ben makul olduğunu düşündüm. Bu kaba saba şakalar yapmaya başladı. İşte ne biliyim aa pis misin, otizm bulaştırdın gibi. Hani birlikte olduk diye her istediğini yapabilecek misin yani? Sonra diyor ki şakalaşıyorum ben neden alınıyorsun çok alıngansın. En son işte "Senden sıkıldım hadi git" tarzı bir şaka yaptı benim içim acıdı açıkçası. Şaka da olsa acıttı yani. Zaten sabah kalktıktan sonra oyun falan oynamaya başladı ama ne romantizmBir de diyor ki sen sıkılabilirsin beni böyle oyun oynarken izlemekten. Ne güzel de fark ettin onu sen ya. Ben de artık dayanamadım surat astım, beni istasyona bırak dedim (arabasız gitmem mümkün değil) o da soruyor işte "Öyle sessiz mi oturacaksın konuşmayacak mısın, bir sorun mu var"
"Yok bir şey" dedim geçtim yüzüne bakmadım, umarım yakında omzun iyi olur(omzu çok acıyordu), teşekkürler bıraktığın için bye dedim
8 saat sonra işte yazdım "Bugün kendimi çok kötü hissettim" dedim
"Neden" dedi
"Çünkü daha bir gün önce beni görmek için arkadaşlarını ektin, 1 saat fazla görebilmek için başka bir şehre arabayla geldin, pazar günü dönüş saatin önemli mi değil mi diye soruyordun bugün sabah sıkıldım git diyorsun, garip şakalar yapıyorsun."
"Anladım, duyduğuma üzüldüm" dedi
Özür dilerim şu yüzden öyleydim, böyleydim gibi bir açıklama da yok!?
En son yazdım neyse artık direkt olarak söyle çok üzgün/konuşkan durmuyorsun dedim
Hala yazmadı bir şey. Zaten geç yazıyor 1-2 saatte bir ve arada bir iki kez online olduğunu gördüm ama açmadı mesajımı. Mesela 1 saat önce online olmuş ama açmamış mesajımı.
Şimdi beni kullandı bilmem ne ayaklarına girmeyeceğim ikimiz de yetişkin insanlarız ve rızamız var ancak hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Ve inanasım gelmiyor yani gerçekten gözlerinin içi parlıyordu bana bakarken öyle şeker, öyle tatlıydı tavırları. Ya sadece sex için olabilir mi yani tüm bu oyunculuk, yani bu oyunculuk da değil sosyopatlık olur kimse böyle mutlu rolü yapamaz ya.
Napmam lazım şimdi cevabını bekliyorum ama sinirlerim gergin zaten geç yazıyor, aylardır ağzıma sigara koymadım şimdi içiyorum asabiyetten
Anaaa sende mi Almanya, gel sarılakAllah allah
Almanya panpa. Misal bizim işyerinde 30 yaş üstü en az 10kişi var sadece 1 kişi evli o da gayÇocuğu olan kimse yok, bolca köpek var. Siz Doğu Avrupa'da falan mısınız? Genelde ordaki erkekler aile kurmaya sıcak bakıyor naçizane gözlemim.
Anaaa sende mi Almanya, gel sarılak
Anaaa sende mi Almanya, gel sarılak
Bana bir sevgili bul kız
Eveeet çok aşmış, modern, ileri görüşlü görünen bir erkek bile içinde genellikle köyünden hiç çıkmamış Hüseyin emmi kafasını yaşıyor.Hmm sanırım böyle bisiler cabuk gelişince ilişkide yaşanınca afalladı bence.
Bir de bazı erkekler ne kadar modern görünürse görünsün bu ilişki gerçekleştikten sonra salak salak eril triplere girebiliyorlar.
Iste hemen de kendini teslim etti filan tarzında düşünceler olabiliyor.
Bilinç altında böyle düşünüyordur ya da.
Bence yapılacak en doğru olmak sabırlı olmak ve beklemek zaten ilgisi sevgisi varsa dayanamaz arar veya atlar gelir.
Bir şey yapmıyorsa duygularında samimi değildir.
Bulayım pampaa, nasıl olsun istersinBana bir sevgili bul kız
Aaa Türk değil yabancı bir erkekmiş. İşte şimdi çok şaşırdım. Ve aklıma geçmişte dil pratiği yapmak için girdiğim siteler geldi. Görüntülü konuşmak için kamera açardık karşılıklı. Hepsi konuyu cinselliğe getirirdi de kapatırdım. Yabancılar böyle aç mıdır ya hayret yani falan diye düşündüğümü hatırlıyorumEveeet çok aşmış, modern, ileri görüşlü görünen bir erkek bile içinde genellikle köyünden hiç çıkmamış Hüseyin emmi kafasını yaşıyor.
Bu konu Türklerde işliyor mudur acaba anlamadı ben :)İnsanlar genelde ilk defa seviştikten sonra anlar birbirine bağlanıp bağlanamayacağını, salgılanan hormonlara bağlı olarak. Bağlılık hormonu salgılanıyorsa devam eder, olmuyorsa olmaz. Ben fizyoloji derslerimizden böyle hatırlıyorum bana mantıklı gelmişti o zaman sonuçta en özel anlardan birisi.
Bu erkekleri tanidikca kadinlarda lez olmaya itiliyo zaten: ))))Gayler var panpa gaylerrrrr
Hug
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?