- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
Yavrum ben mesaj yazcagini bile zannetmiyorum. Bir tecrube oldu sanada.Mesajlarına yazmayayım mı bir şey, ne diyecek onu da bilmiyorum gerçi.
1 ay birlikte olmak icin baya beklemissiniz hakket. Ben bu dunyanin insani degilim bunu anladim
Neyi yasarken zorlaniyosun?Ben de bu dunyadan degilim de iyi bir sey degil yasarken baya zorlaniyorsun hele bekarsan daha zor cunku anlasilmiyorsun.
Neyi yasarken zorlaniyosun?
Hizli yasiyolarda noluyoki? Sonu boyle husran olunca cok mu iyi? Birseyleri erkenden tuketmek gercekten dogru degil doyumsuz oluyosun. Erkeklerde eskisi gibi beklemek istemiyo.. kolay elde edebiliyolar nasilsa, alternatif coksa beklemek isteyenin yavas ilerleyenin kiymeti pek olmuyoHayati yasarken zorlaniyorsun.
Bir de iliski konusunda yavas ilerlemek isteyen ve kisilige bakan degerlere bakan birini istiyorum diyince garip karsilaniyosun.
Herkes gunumuzde cok hizli kim sabredip senin yaninda olucak zaten oyle biri olmadigindan yalniz kaliyorsun.
Tipik bir köprüyü geçene kadar,elde edene kadar vakası..Her şeyi açıklığıyla anlatacağım bana bir fikir verin lütfen. Çünkü stres/anksiyete içerisindeyim ve sabredemiyorum.
1 ay önce biriyle tanıştım, malum bir app var. Neyse biz görüşmeye başladık ve deli oluyordu peşimde yani "Seni kendime aşık edicem" deyip duruyordu en son benimle çıkmak istedi işte kız arkadaş-erkek arkadaş mevzusu. Ben daha evet demedim, demeyi düşünüyordum açıkçası. Aramızda 1 saatlik yol var, o geliyordu buraya hep arabayla. En son ben gittim cumartesi günü yanına, monopoli oynamadık tabii. Birlikte olduk, ki 1 aydan sonra ben makul olduğunu düşündüm. Bu kaba saba şakalar yapmaya başladı. İşte ne biliyim aa pis misin, otizm bulaştırdın gibi. Hani birlikte olduk diye her istediğini yapabilecek misin yani? Sonra diyor ki şakalaşıyorum ben neden alınıyorsun çok alıngansın. En son işte "Senden sıkıldım hadi git" tarzı bir şaka yaptı benim içim acıdı açıkçası. Şaka da olsa acıttı yani. Zaten sabah kalktıktan sonra oyun falan oynamaya başladı ama ne romantizmBir de diyor ki sen sıkılabilirsin beni böyle oyun oynarken izlemekten. Ne güzel de fark ettin onu sen ya. Ben de artık dayanamadım surat astım, beni istasyona bırak dedim (arabasız gitmem mümkün değil) o da soruyor işte "Öyle sessiz mi oturacaksın konuşmayacak mısın, bir sorun mu var"
"Yok bir şey" dedim geçtim yüzüne bakmadım, umarım yakında omzun iyi olur(omzu çok acıyordu), teşekkürler bıraktığın için bye dedim
8 saat sonra işte yazdım "Bugün kendimi çok kötü hissettim" dedim
"Neden" dedi
"Çünkü daha bir gün önce beni görmek için arkadaşlarını ektin, 1 saat fazla görebilmek için başka bir şehre arabayla geldin, pazar günü dönüş saatin önemli mi değil mi diye soruyordun bugün sabah sıkıldım git diyorsun, garip şakalar yapıyorsun."
"Anladım, duyduğuma üzüldüm" dedi
Özür dilerim şu yüzden öyleydim, böyleydim gibi bir açıklama da yok!?
En son yazdım neyse artık direkt olarak söyle çok üzgün/konuşkan durmuyorsun dedim
Hala yazmadı bir şey. Zaten geç yazıyor 1-2 saatte bir ve arada bir iki kez online olduğunu gördüm ama açmadı mesajımı. Mesela 1 saat önce online olmuş ama açmamış mesajımı.
Şimdi beni kullandı bilmem ne ayaklarına girmeyeceğim ikimiz de yetişkin insanlarız ve rızamız var ancak hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Ve inanasım gelmiyor yani gerçekten gözlerinin içi parlıyordu bana bakarken öyle şeker, öyle tatlıydı tavırları. Ya sadece sex için olabilir mi yani tüm bu oyunculuk, yani bu oyunculuk da değil sosyopatlık olur kimse böyle mutlu rolü yapamaz ya.
Napmam lazım şimdi cevabını bekliyorum ama sinirlerim gergin zaten geç yazıyor, aylardır ağzıma sigara koymadım şimdi içiyorum asabiyetten
Hizli yasiyolarda noluyoki? Sonu boyle husran olunca cok mu iyi? Birseyleri erkenden tuketmek gercekten dogru degil doyumsuz oluyosun. Erkeklerde eskisi gibi beklemek istemiyo.. kolay elde edebiliyolar nasilsa, alternatif coksa beklemek isteyenin yavas ilerleyenin kiymeti pek olmuyo
üzgünüm ama olabilirYa sadece sex için olabilir mi yani tüm bu oyunculuk, yani bu oyunculuk da değil sosyopatlık olur kimse böyle mutlu rolü yapamaz ya.
Yok yok:) er gec kiymetini bilen biri cikar insallah:)Ondan mutevellit yalniziz.
Bu durumu anlattim.
Erkek olmak varmis.
Saol cok iyi moral verdiniz ne yapayim simdi bitik mi durumumuz
Yok yok:) er gec kiymetini bilen biri cikar insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?