İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi bu kadar incitmis, kirmis; sizle resmen dalga gecmis bi adamla ilgili beklenti icinde olmayin artik.

Bu programları ilk defa duyuyorum cahil kaldım sanırım biraz :) Konu sahibi size gelince bu adamı seviyor musunuz ? Yani daha önce duygusal bir şeyler yaşanmadan birlikte oldunuz mu birileriyle ? Eğer olduysanız bunu da bu şekilde bir şey gibi düşünüp kendinizi üzmekten vazgeçin. Hiç yabancı bir erkekle tanışmadım ama bildiğimiz kadarıyla yabancı erkekler Türk erkekleri gibi olmuyorlar dediginiz gibi oralarda böyle şeyleri yapacak kadın mutlaka bulunuyor . Sanırım kendince heyecan aramış sizin ingiliz arkadaş . Yolunuza bakın sıkmayın canınızı

Dini hassasiyetleri olmayabilir herkesin ya da sevişmek için illede aşk aramıyordur bunu yadırgamam ben ama hastalık bulaşması riskide mi gözünüzü korkutmuyor?

Neyi yasarken zorlaniyosun?

Hayati yasarken zorlaniyorsun.
Bir de iliski konusunda yavas ilerlemek isteyen ve kisilige bakan degerlere bakan birini istiyorum diyince garip karsilaniyosun.
Herkes gunumuzde cok hizli kim sabredip senin yaninda olucak zaten oyle biri olmadigindan yalniz kaliyorsun.

Hizli yasiyolarda noluyoki? Sonu boyle husran olunca cok mu iyi? Birseyleri erkenden tuketmek gercekten dogru degil doyumsuz oluyosun. Erkeklerde eskisi gibi beklemek istemiyo.. kolay elde edebiliyolar nasilsa, alternatif coksa beklemek isteyenin yavas ilerleyenin kiymeti pek olmuyo

Otizm bulaştırdın..
Dan sonrasını okumadım..
Lanet olsun bu zihniyetteki cahil insanlara..
Veeee..
Böyle körpecik cahillere kendini kaptıran kadınlara..
yanlışım varsa boynum kıldan ince başka diyecek sözüm yok.. Mune

tinder'dan erkek buldum yattıktan sonra bana güzel davranmadı konusu mu bu? geçmiş olsun.

tinder ne kadar allayıp ballasanız da çok büyük yüzdesini yatıp atmalık insan bulmak için kullananların uygulamasıdır. romantik ilişki bekliyorsanız uygulamayı kullanmayacaksınız, yok kullanacaksanız da böyle boş bomboş beklentilere girmeyeceksiniz.

Epey yazdım sildim..
Ne zaman olgunlaşacağız?
Kazık yiyeceğiz yediğimiz kazıklar kursakta kalmaya başlayınca hah tam orası olgunluk oluyor işte..
Uzaklaş yoluna bak konu sahibi.. Şu an sana tek tavsiyem gidip doktora kan tahlillerini yaptırman..
dikkat et bulaşıcı hastalık kapma, ne olduğu belli olmayan adamlardan kaptığın bi virüs hayatını zindana çevirebilir..

Tipik bir köprüyü geçene kadar,elde edene kadar vakası..
Erkeklerin(hepsi değil) olmazsa olmazi imkansizlari sevmesi sebebi basit cünkü vizyonsuz,cogu zaman karakter yoksunu olmalari!!
Olanla ölene care yok demisler,oyle bir insani hic tanimamissiniz gibi davranin..

Belki de gerçekten hoşlanarak başladı ama birliktelik yaşadıktan sonra aradığını bulamadı,çok isteyerek bi ilişkiye başladıktan sonra aradığını bulamadığı için topuklayan ilk insan da değil bakın “erkek “ demiyorum insan diyorum,çok isteyerek başladı diye bunun sürekli devam etmesini beklemek çok da makul değil.

Önceki konularınızı biliyorum genel olarak romantik ilişkileriniz problemli,bence biraz da özeleştiri yapın ben nerede hata yapmış olabilirim diye.

Bu arada evet çok haklısınız güzel bi ilişkide cinsellik çok fazla anlam katar ,biz de eşimle yıllarca birlikte olduktan sonra çok istekli bi şekilde biçok engeli aşarak evlendik,hala da cinsel ilişki sonrası eşimi kendime çok daha yakın hissederim. Sanki biraz daha tanımalısınız karşınızdakini örneğin bizim ilk birlikteliğimizi bir buçuk yıl sonra benim teklifimle yaşamıştık,herşey çok içime sindikten sonra. O yüzden karşı tarafa bi sonraki ilişkinizde biraz daha zaman verin bence.

Ondan mutevellit yalniziz.
Bu durumu anlattim.
Erkek olmak varmis.
Saol cok iyi moral verdiniz ne yapayim simdi bitik mi durumumuz

Hiç öyle yattık kalktık elde etti hevesi kaçtı'ya bakmıyor bu işler. Çok da bağlanabilirdi. Aradığım kadını buldum da diyebilirdi.. Eksik kalmış bişeyler. Adamı suçlamaya, ama şöyleydi ama bunu yaptı demeye gerek yok. İlişkinin ilk dönemleri bunlar. İki kişi de aynı hazzı duyacak aynı şeyleri hissedecek diye bir şey yok. Evet adam kaba davranmış öküzce konuşmuş ama muhtemelen aynı evi paylaşınca uyuşamadığınızı görmüş, çok normal, neden olmasın.. Kendinizi kötü hissetmeniz anlamsız. Hırs yapmanıza, onu gündeminiz haline getirmenize gerek yok. Böyle işleri akışına bırakmak lazım..

1 ayda neden beraber oluyorsun diyebiliyoruz ama 1 ay beraber olmak icin türlü maymunlugu yapmis fakat sonrasinda g.tü evereste degmis böyle ezik adamlari hakli duruma getirebiliyoruz neden??
Cünkü biz kadiniz namusunu korumak zorunda olan biz'iz.Cünkü onlar erkek!
Böylesi haksiz,kadini asagilayan ama erkeği allayip pullayan tarzda yerlesmis kavramlari beyinlerimize sokan zihniyetlere yazik..Onlar erkek hemen her daim beraber olabilir ama kadinlara ayip ciss yasak! Bir süresi var cünkü bir ayda yapinca basit,cok kolay ulasilabilir oluyorsun..
Keske böylelerinin ruh hali,kafa yapilari önceden anlayabilip adam yerine dahi koymayabilsek!
Yaptigi espriden dahi zeka seviyesi ortada bir adam icin cok bile üzülmüssünüz.Hic bir sey yapmadan silip engelleseniz biliyorum icinizde kalacak bazi seyler..
O cok övündüğü erkekligini asagilayin egosunu olabildigince dibe cekin!
Ve lütfen üzüldüğünüzü belli etmeyin!

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…