İçim acıyor

Hiç kimse aldatılmayı hak etmez
Ne yaşarsanız yaşayın sizi aldatmamalıydı
Kendinizi suçlu hissetmeyin
Geçiyor inanın canınızın yanması geçiyor buna inanın kendinize sürekli geçecek diyip gaz verin çünkü gerçekten geçiyor
ağlayın özleyin gece gündüz sonra bir bakmışsınız bir gün hiç onu düşünmemişsiniz
ah diyosunuz ahhh içi burkuluyor insanın gözleri doluyor ve sadece ahh diyebiliyosunuz aklınıza gelince
ve ben hayatıma kim girerse girsin onun kadar kimseyi sevemem diyorum 2 yıl oldu sadece canım acımıyor ama sızı var sanırım o sızı hiç geçmeyecek :(

aldatılmak iğrenç adamın yaptığı iğrenç ok, ama bir de adamın gözuyle baksak,

zaten zor görevdesin,Allah bilir hangi dağın başında ölum kalım mucadelesi verdiğin surekli hayati riski olan bir işin var, geliyosun lojmana falan her neyse birazcık kafa dağıtmak için sevdiğin insanı arıyosun, mesajlar aramalar " beni neden aramadın demek özlemedin peki öyle olsun" falan. ben bile çekmem kadın halimle.
başkasıyla konuşmam ama "yeter ya ömrum böyle mi geçecek,dunyadaki tek kadın bu mu" derim.
ki o ara biriyle arkadaşça bile konuşuyosam aklıma gelir yani "bak kadın ne guzel huzurlu, bir de benim sevdiğim kadının tribine nazına bak" derim karşılaştırırım yani.

askere,polise, zor görevi olanlara fazla trip atmayın bence, ben olsam zaten işim zor bir de evdeki huzursuzlukla mı uğraşayım derdim, kaçmanın yolunu arardım.

herkes kendi açısından baksın, aldatmakta asla haklı değil, ama böyle davranıldığında da insanın aklına şeytan girer.

Yanlış anlaşılmasın ben dayımdan örnek verdim sadece
Işte anladım da belkide dayınızın yaşadıkları aldığı ahlardan değildir inşallah değildir demek istiyorum aslında çünkü yapılan suç ile çekilen ceza adaletli olmali. Herşey Allahtan ama beddua ederken bile adil olmaktan yanayım ne bileyim yazayım dedim iste bende

Bilesin ki Bu aşşağılıkların klasik taktiğidir, kadını suçlu psikolojisine sokup ta gitmek ..
Ona dair hiçbir duygusallığının, menfaatlerinin önüne geçmesine izin verme bari lütfen demeye geldim.

Işte anladım da belkide dayınızın yaşadıkları aldığı ahlardan değildir inşallah değildir demek istiyorum aslında çünkü yapılan suç ile çekilen ceza adaletli olmali. Herşey Allahtan ama beddua ederken bile adil olmaktan yanayım ne bileyim yazayım dedim iste bende
Sende haklısın canım kimse böyle olsun istemezdi ama böyle oldu aslında halam hiç beddua etmedi sadece ah etti Buda Allahın sopası belkide :KK43:

aldatılmak iğrenç adamın yaptığı iğrenç ok, ama bir de adamın gözuyle baksak,

zaten zor görevdesin,Allah bilir hangi dağın başında ölum kalım mucadelesi verdiğin surekli hayati riski olan bir işin var, geliyosun lojmana falan her neyse birazcık kafa dağıtmak için sevdiğin insanı arıyosun, mesajlar aramalar " beni neden aramadın demek özlemedin peki öyle olsun" falan. ben bile çekmem kadın halimle.
başkasıyla konuşmam ama "yeter ya ömrum böyle mi geçecek,dunyadaki tek kadın bu mu" derim.
ki o ara biriyle arkadaşça bile konuşuyosam aklıma gelir yani "bak kadın ne guzel huzurlu, bir de benim sevdiğim kadının tribine nazına bak" derim karşılaştırırım yani.

askere,polise, zor görevi olanlara fazla trip atmayın bence, ben olsam zaten işim zor bir de evdeki huzursuzlukla mı uğraşayım derdim, kaçmanın yolunu arardım.

herkes kendi açısından baksın, aldatmakta asla haklı değil, ama böyle davranıldığında da insanın aklına şeytan girer.
Aynen böyle oldu. Terk etti beni

Evet yaptım bunalttim da. Özledim diye başının etini yedim 😔
Kardesim ne kadar basinin etini yersen ye trip at vs sen aldatmamis beklemissin o aldatmis ki genelde kadinlar pes eder ilgisizlikten ama.sen ondan daha cok.sevmissin. ozledim.diye trip atmak bunalacak birsey degil kocan tabiki ozleyeceksin bunu diyeceksin. Yerinde olsam.kanitlarimi toparlar oyle giderim o mahkemeye asla kendini ezdirme hele bir erkege hic ezdirme evet seviyorsun belki hala kiyamiosn ama o seni gozden cikariosa sende cikarmalisin. Pisman olur gelir vs bu dusuncelere kapilma. Gelse de kabul etme orada zor sartta madem ailesine daha duskun olmasi gerekmez mi ben mi yanls dusunuoŕm

Adam kadınla ciddi düşünmuyorum diyip nasıl bosanmak ister ki? Doğruyu söylemiyor. Kadınla ciddi olmasaydi sana dönerdi, pişman olurdu. Kadina mesaj atsan tebrik ederim evli adamın aklıni aldın. Boşanıyoruz sayande falan desen. Kadin da kocanin evli olmadığını biliyorsa öğrenmiş olur. Belki kadını da bekarım diye kandiriyordur

Kadın biliyor evli olduğunu.

Tüm birikimimizi bana verdi yazmışsın yukarılarda. Senin hesabına mı gönderdi bu parayı ve tutarı ne kadar ..

Kardesim ne kadar basinin etini yersen ye trip at vs sen aldatmamis beklemissin o aldatmis ki genelde kadinlar pes eder ilgisizlikten ama.sen ondan daha cok.sevmissin. ozledim.diye trip atmak bunalacak birsey degil kocan tabiki ozleyeceksin bunu diyeceksin. Yerinde olsam.kanitlarimi toparlar oyle giderim o mahkemeye asla kendini ezdirme hele bir erkege hic ezdirme evet seviyorsun belki hala kiyamiosn ama o seni gozden cikariosa sende cikarmalisin. Pisman olur gelir vs bu dusuncelere kapilma. Gelse de kabul etme orada zor sartta madem ailesine daha duskun olmasi gerekmez mi ben mi yanls dusunuoŕm

Evet kendimi ezdirmiyorum. En başından beri gelgitler yaşamış olsam da hep en son benim için de bitti her şey geri dönüşü yok diye kapattım konuyu. Ama gel gör ki içim ne halde. Ateşler içinde yanıyorum

Evet kendimi ezdirmiyorum. En başından beri gelgitler yaşamış olsam da hep en son benim için de bitti her şey geri dönüşü yok diye kapattım konuyu. Ama gel gör ki içim ne halde. Ateşler içinde yanıyorum
Icinde ne varsa dok ona mi kizacaksn kiz bagir agla ama bunun acisini ondan cikar. Inan birsey demeyip yolumuza bakinca o sozler icimizde eriyip gtmio.

Bundan sonraki hayatımı garantiye alacak kadar var. O göndermedi aslında ben boşalttim hesabını. O Da sesini çıkaramadı bir an önce boşanmak için

aferin eşine ama çirkef bir adam değilmiş. hiçbirşey aldatmayı meşrulaştıramaz herkesle hemfikirim. ama eğer gerçekten çirkef iğrenç bir adam olsa para için çıngar çıkarır seni tehdit eder, herşeyi yapar öyle ayrılırdı. ki anladığım kadarıyla ortalığı birbirine katan, herkese herşeyi anlatan senmişsin.

Bilesin ki Bu aşşağılıkların klasik taktiğidir, kadını suçlu psikolojisine sokup ta gitmek ..
Ona dair hiçbir duygusallığının, menfaatlerinin önüne geçmesine izin verme bari lütfen demeye geldim.

Yaptıklarim ve yaşadıklarım çok farklı seyler. Yaptığım şeyler ilerdeki hayatımı garantiye almak için. şehir degistiriyorum ev bakıyorum evi topluyorum para ayarlamaya çalışıyorum borç falan. Eşyaları değiştirmek için falan ugrssiyorum. Bi yandan bosanma davasi bir yandan tayin isleri. Ama yasadiklarim her gun salya sümük ağlayarak yerlerde sürüne sürüne kendimden geçe geçe bana yaptığı haksızlığı fark etsin o da acı ceksın diye dualar etmek

Icinde ne varsa dok ona mi kizacaksn kiz bagir agla ama bunun acisini ondan cikar. Inan birsey demeyip yolumuza bakinca o sozler icimizde eriyip gtmio.

O hâlâ savaşın içinde. Yapamıyorum o yüzden. Şartları zor ve ağır. Ona zarar veremiyorum. Normal bir hayatta olsaydi herhalde kızı da onu da rezil ederdim.

bu insanlara ne oluyor ki anlamadım . eşinizi neyden bunaldı da bir anda patladı ? hani kapris falan diyorsunuz ya o yüzden sordum üzüldüm gerçekten . ayrılmak istiyorsa buna yapacak bir şey bulunmuyor galiba. ama o açsın aldatan o .

aferin eşine ama çirkef bir adam değilmiş. hiçbirşey aldatmayı meşrulaştıramaz herkesle hemfikirim. ama eğer gerçekten çirkef iğrenç bir adam olsa para için çıngar çıkarır seni tehdit eder, herşeyi yapar öyle ayrılırdı. ki anladığım kadarıyla ortalığı birbirine katan, herkese herşeyi anlatan senmişsin.

Aynen öyle şeyler yaptım. Cirkefligin dibine vurdum. Daha fazlası da gelirdi elimden ama duruyorum zorla.

Muhatap olma Bi daha. Önüne bak sadece. Bu yaşadıklarından ders çıkarırsın. Tekrar evlendiğin zaman da bunlari yapmazsın. En önemlisi kimseyi ama hickimseyi evliliğine karıştırma.evlilikle ilgili kimseye birsey anlatma. Akıl isteme. Karşındaki kişiyi krizlerinle, gelgitlerinle bunaltma biktirma. Hayırlısı olsun bu günlerde geçer

Kadın evli olduğunu biliyor demişsin. Yapacak birsey yok yani. Mahkemede delil olarak kullanabilirsin. Allah korusun ya

Back
X