İçim buruk bu gece

cok dengesizce davraniyor ya bence aldanma. simdi yuz veriyor cunku sen ona yuz vermiyorsun.
azicik karsilik versen egosu tavan yapacak hatta "sanirim sen yanlis anladin beni,ben eski gunlerin hatrina kus olmamak icin
boyle davrandim vs. " zirvaligi edebilir. bence yuz verme sen yine de,bikacaktir mutlaka. ama isin zor Allah yardimcin olsun :(
erkekleri anlamak cok guc gercekten ama umutlanma sakin. hele foto olayina nasil sinir oldum:53::47: kanma derim ben.

Bana geçen haftaki yoklugu çok iyi geldi.. Herseyde bana uygun, mevsim deişimi unutulmus kıyafetleri ortaya cıkardı yapmak istediklerim vardı onları hallettim bide yüzüm gülünce etkilendi benden tutamadı kendini bilioyorum.. Şu aşamada hiç bişey düşünmüyorum çok çok çok zor ama ne şaka ne tersleme gayet düzgün davranacagım - yine bana bir artı bir sürü durum cıkıyor piyasaya iş dgünü vs.. - gerçekten ortamım güzel o ortamda onunda olması olmaması benim için sıkıntı olmayacak laf atan o olsun saka yapan o olsun farketmez.. en fazla 1 hafta zorlanırım gerisi kolay.. bugün keyif aldıgım ne varsa onu yapacagım..
Bıkacak olsa coktan bıkardı bu işin sonu en cok beni korkutan ama iyi niyetim benim için en büyük dayanağım.. Rabbim ikimizede hayırlı yollar acsın, en cok ta kız arkadasını sıyırsın ondan bunu kimse anlamayabilir ama o kız içinde Rabbim hayırlı bir yol açsın bunu yürekten istiorum..

canımm, kendimden de analiz ettiğim üzere, ne kadar çok takarsan ne kadar çok düşünürsen bitmiş bir ilişkiyi o kadar seninle geliyor, oyle ki uykunda rüyanda otobüse yolda düşen yaprakta çalan bir müzikte dahi seninle geliyor, seni ağlatmak üzmek karalar bağlatmak için elinden geleni yapıyor. sen aynı ortamı paylaştıgın için o sahısla senin için çok ama çok zor bi süreç bu arkadaşım. ben de aynı ortamı paylaşırken en kaba hareketlerine dahi göz yummuştum önceden. ama ne zaman araya mesafe girdi, birbirimizi görmemiz imkansızlaştı, işte o zaman gözüm görmedi gönlüm de katlandı. sana hatırlarsan o iş yerinden ayrılmanı dahi tavsiye etmiştim. biliyorum bu zamanda büyük delilik olur bu, üstelik ortamını bu kadar çok severken. ama canım, aynı ortamda iken eskiyi hatırlamaman %99 daha zor. bu sebeple sana duacıyım oncelikle bunu belirteyim arkadaşım, rabbim yardımcın olsun ve kalbinden silsin atsın onu kısa zamanda.
acı cekmek hele de aşk acısı çekmek nedir çok iyi bilirim.. çivi çiviyi söker desem çok mu haddimi aşarım bilmiyorum.. ama hakkaten arkadaşım, iş yerinden ayrılamıyorsan 2. ve tek yol bu sanırım :( haddimi aştı isem, özür dilerim :31:

Yo yo asla öyle bi durum yok canım
hatta uzun zamandır benimle tanışmak isteyen biri var işyerinden cok sevdigim birinin akrabası. ama bunu asla yapmadım ve yapamamki olmaz bitirmeden kalkısmam yeni bişeye..

brz daha zaman brz daha zaman..

Çok ilginç bir haftadan sonra karmakarışık bir günle günü kapadık.

Bugün benimle konuşmaya başladıgı tören günü kız arkadaşı ile bir milyonuncu kez tarih koyduğunu öğrendim ama kendisi bunu kabul etmiyor arkadası ona anlattığını söylüyor ayrıca arkadası tanısmıs arkadası kız öğlen yemege geliyormus 1 saatlik yol için 2 saat yol geliyor çok seviyor da bu evlenmeye nazlanıo diyor oda tam karşımda..
Bu nasıl bir iğrençliktir yorum bile yapamıorum

yine bir sürü şey oldu belediyeden biri bazı şeylerin farkındaydı ögrenmeye çalışıyordu o çok sinirimi bozdu ona mail attım konustugunu rahat olmamı söylemiş ufacık bişey derse bana söyle demiş.

Kafam sepet gibi oldu işim o kadar o kadar yogun ki sanki tüm sorumlugu bıraktım onunla ugrasıorum..

Aslında bu olayın bu noktaya gelmesi cok iyi oldu..

Şu anda olay tamamen -alttan alttan o beni istiyor ama ben yüzvermiyorum sıkıntılarımız var ama bu işin sonu güzel - halinde
tüm belediye böyle düşünüyor..
herkes kendi kişiligine göre bişeyler diyor..

Ne düşüneceğimi şaşırdım tek bildiğim hayatımdan tamamen cıksın gitsin istiyorum görmek duymak istemiyorum ayrıca bu iş yerinde hiç unutulmayacak diye korkuyorum hiç bi sucum yokken

biri aman iyi düşün bi bakısa kanma dior

öteki alkol problemini aşarsın be iyi düşün seviosan öyle birine hayır deme diyor..

öteki benm aklımda ilk günden beri başla biri var senin için ama sıkıntı var ben inanıyorum ki sende çok şaşıracagız ah elimden gelse neler yapıcam da ona güvenemiorum işte dio

öteki gelip bana seni cagırıo gel bak o istio ama söylememi konussana nie duvar örüosun dio...

öteki bak hayırlı birini seç gidip elin sarhosuna varma yoksa düğüne fln gelmem dio

sonra gidip arkamdan ona senin hakkında konusuolar diomus

Bak byzacım,
işyerinde hele ki belediye ortamlarında çok fazla dedikodu olur biliyorum,biliyorsun...
Eğer bu adamdan umudunu kestiysen bence onun olduğu ortamlardan uzak dur.
Anlıyorum kolay değil ama yapmak zorundasın inan sonra çok büyük alışkanlığa dönüyor istesen de kopamıyorsun.
Ne dargın ne barışık,ortada kalıyorsun ki inan çok ağır geliyor insana.
Bu adamın kız arkadaşı olmasaydı takıl ya ne olacak derdim gerçekten. Ama şu anda bana doğru gelmiyor bunlar.

Peki çok ayrıntılı düşünüp iş için bile ne oyunlarla ne planlarla gitmediğimi söylesem

O acılısın ertesi günü odamdan cıkmadıgını ortamın buna çok müsait oldugunu söylesem

Koskoca adamı kovmayı bile düşündüğümü söylesem

Hadi gelsin desem dünya kadar şaka yaptı laf attı desem hiç birine cevap vermedim desem..

Yine aynı şeyi söylermiydin lale abla

İnan inan çıkış yolu bulamıyorummmmmmm :43: Her geldiğinde odamdan cıkıp gidememki..

Peki çok ayrıntılı düşünüp iş için bile ne oyunlarla ne planlarla gitmediğimi söylesem

O acılısın ertesi günü odamdan cıkmadıgını ortamın buna çok müsait oldugunu söylesem

Koskoca adamı kovmayı bile düşündüğümü söylesem

Hadi gelsin desem dünya kadar şaka yaptı laf attı desem hiç birine cevap vermedim desem..

Yine aynı şeyi söylermiydin lale abla

İnan inan çıkış yolu bulamıyorummmmmmm :43: Her geldiğinde odamdan cıkıp gidememki..

Birtanem bak anlıyorum nolur ağlama kıyamam...
Kovma ama istersen konuş senden ve odandan uzak durmasını söyle.
Ondan etkilendiğini değil de işlerinin yoğun olduğunu,konsantrenin bozulduğunu ve hatta rahatsız olduğunu söyleyebilirsin.
Anladığım kadarıyla sen kaçtıkça böyle kovalayacak seni.
Sen de ondan kaçmadığını ama onu görmekten rahatsız olduğunu söylesen...
Ama nolur ağlama ya kıyamam ki..

Hayır buna hiç niyetim yok çünkü şu anda onunla aynı ortamda günlerce kalabilirim ben çok zor geldim bu günlere - ben sonuna kadar sevdim inandım hayal kurdum ama hayatımda hiç yalan olmadı böyle yalancı bi insanın - daha doğrusu hissettikleri sürekli değişen bi adamın beni anlayacagına inanmıyorum..
O tek bi cümlesi ile bitirdi kendini dünyayı da serse küfürde etse bi farkı yok kaç gündür yaşadıklarımı anlamlandıramıyorum hoş altından sadece ,iürençlik cıkıyor Sorunum yukarda yazdıgım gibi bunların unutulmaması insanların konusmaları..
öyle bi acı içimde..

-bide en acısı bizim birmde nikah oluo .. devamını getirin işte.. Rabbim bana bunca şeyi yaşattı onunla ilgili, yazamıyorum işte. Rabbim ayarlasın bana dünya gözü ile göstermesin bazı şeyleri.. göstermesin..

canım benim, sen çok üzülüyorsun ve şuan son 2 3 yazını okuyunca içim parçalandı, öyle biliyorum ki sen bu yaşananları haketmiyorsun.. ama şöyle düşünelim rabbim çok büyük sevindiricek ki seni başta böyle zahmet çektiriyor. buna inan canım ve allaha sığın sadece.. bunu yaparken de dualarım seninle olucak emin ol. anlattıgın hakketen çok çok zor bi durum, aynı ortamı paylaşıyor olmanız bazı seyleri anlamlandırmak adına kötü, napsan ne etsen yanlış anlaşılır, çevreye mi yanasın onun gözünde ne oldugunu mu düşünesin, daha milyon tane sıkıntı.. yeni birisi var diyorsun seni isteyen, ona bi şans tanısan canım benim, çok mu imkansız senin için :31:

herkes aynı şeyi söylüyor inanki.. hatta önce onunla mutlu olmamı istediklerini söylüyorlar lafı hayırlısı diye kapatıyorlar..

ama benim elimde değil -bu acıyı yaşamam lazımm olmaz odaklanamamki - ayrıca garip olan bütün bunlara şahit olan bi insan tanıstırmak istiyor ama açıkca bekleyeceğini söylüyor -

dibe vurdum bu gece.. avaz avaz ağlayasım var..

canım ayrıca cok cok cok teşekkür ederim öylesine uyusmus gibiyimki yazdıgın güzel şeyleri fark etmedim sanma...

- garip bi şekilde pis hissediyorum kendimi.. benim bi sucum yok değilmi ..

asla senin suçun yok canım, doyasıya ağla bağır hatta çevrendeki herkese bozuk at bu gece ama yarın sabah uyandığında rahatlamış olarak uyan olur mu? yarın sabah diye de sartlandırmayalım ama iyi ol sen.. gerekirse duvarları yumrukla küfür et. inan çok yaptım arkadaşım, içimden söküp atabilmek için neler yapmadım, bana aldıgı yüzüğü denize attım hem de ölür gibi ağlarken, kendimden iğrendim sanki heryerimden yapışkan akıyordu pislik gibiydim. uzun sürdü, evet ama alıştım ayaga sapasağlam kalktım şimdi dimdikim, artık karşıma çıksa da dönüp bakmam, bakamam.. canım kendine zaman tanı, tabiki hiçbişey aceleye gelmez. sevmediğin etkilenmediğin birine evet diyemezsin tabiki, sırf onu unutmak için. bu o çocuga aynı zamanda sana haksızlık olur.. ben senin adına iyi şeylerin olucagına inanıyorum canım, allah bi kuluna eğer çok büyük bi hediye vericekse onu bu şekilde sınarmış, oyle derler. umarım ki öyle olur.. ama ne olur kendini fazla paralama, canın ve kalbin o kadar değerli ki inanamazsın.. kendine değer ver tatlım, deger ver kendine de değer bulasın :( ben bunu yapmadım, şimdi pişmanım..

canım ne güzel şeyler yazmıssın öyle..
inş inş bi gün cok kısa bir süre içinde buraya haklıymıssın yazarım.. o kadar bunaldım ki iş canımı cıkarıo kafamı bosaltacagım hiç bi yer yok iş böyle artık kendi hissettiklerimi geçtim o 1 cümlesi ile bitirdi kendini can derdine düştüm insanların benim hakkımda düşündüklerine takıldım veya dedikoduya takıldım düşündükçe içime çöküo acısı ..
uzun zamandır uzun zamandır bu kdr zorlanmamıstım aslında bu acıların sonu o kdr kuvvetli mutluluklar gizler ama ben o kdr sabırsızım ki küçük kuşlar gibi cırpınıorum cırpındıkça batıorum..

yarın sabah umarım güzell haberler veririm.. umarm iyiyim diyebilirim

Back
X