İçim buruk bu gece

son 9 dk gözyaşlarıma hakim olmak için zor tutuyorum kendimi ..
işin vardı kalktın gittin kalakaldım buralarda.. Önce senin bana davranışlarını önemsedim bitek, kimsenin kız arkadası var demesine aldırış etmedim.. üzülen ben oldum.. bu sefer onların ayrılmışlar nişan iptal sorunlar varmış demelerine inandım yine üzülen ben oldum yine yine yine..

bişey yapmalıyım, bişey yapmalıyım yoksa hasta olacagım bana bişey olacak..

Canım benim...
Yapma artık hiç bir şey...
Ağlamak istiyorsan doya doya ağla tabii o görmesin asla.
Unutacaksın biliyorum zor olacak ama başaracaksın...

ne o ne iş yerindekiler görebilir halimi asla belli etmem..

e haklı adam haklı, ben olsam kendini bu kdr paçavra eden birine bende aynısnı yaparım..

rezilliğime doymamayayım..

en çok canımı yakan da bunca garipliğin içinde aslında bana çok yogun bişey hissetmemiş olması galiba.. hala ilişkisi için çabalaması..

evet saat 13:27 ve aklımı toparladım şu an sabır zamanı benim için.
benim içimde ufacık bir kötü niyet yoktu ve biliyorum ki Rabbim biliyor görüyor yaşadıklarımı. Ben ona havale ettim bu zamana kdr kendimden hiç bi şüphem olmadı oda beni yaptıklarımı şüpheye düşüremeyecek kendimden şüphe etmeyeceğim bildiğim tek bişey var bu hayatta yaşanan hiç bişey boşa değil hiç bişey kaybolmuyor iyilikte kötülükte hersey hiç bişey boşa değil.. Ben Rabbime sıgındım, ona sığındım, ona sığındım..

evet saat 13:27 ve aklımı toparladım şu an sabır zamanı benim için.
benim içimde ufacık bir kötü niyet yoktu ve biliyorum ki Rabbim biliyor görüyor yaşadıklarımı. Ben ona havale ettim bu zamana kdr kendimden hiç bi şüphem olmadı oda beni yaptıklarımı şüpheye düşüremeyecek kendimden şüphe etmeyeceğim bildiğim tek bişey var bu hayatta yaşanan hiç bişey boşa değil hiç bişey kaybolmuyor iyilikte kötülükte hersey hiç bişey boşa değil.. Ben Rabbime sıgındım, ona sığındım, ona sığındım..

Bak canım başından beri "seni anlıyorum" diyorum ya inan anlıyorum hep...
Ama bu çocuk seni üzüyor ve daha çok üzmesinden de korkarım açıkçası.
Bence bu kadarı yeterli inan bana.
İşler sarpa saracak inan haklıyken haksız duruma düşeceksin.
Üzgünüm ama bazı tipler böyle işte. Egosunun şimesinden ve ufak flörtöz hareketlerden çok hoşlanıyor.
Sal,ciddiyim sal ipini gitsin...

Biliyorum işte bu yüzden sakinleştim ya, üzüntü ile hareket edersem aynen dediğin olacaktı lale abla..
Çok gördüm de böylesini hiç görmedim yeminle alnından öpmek lazım herkesin harcı değil..

Biliyorum işte bu yüzden sakinleştim ya, üzüntü ile hareket edersem aynen dediğin olacaktı lale abla..
Çok gördüm de böylesini hiç görmedim yeminle alnından öpmek lazım herkesin harcı değil..

Bak canım; şuna çok dikkat ettim iş dünyasında,erkekler sevgili olsun olmasın güzel kızlarla yemek yiyelim,kahve içelim olayını çok seviyorlar.
Hani bu bak beni tercih etti modu mu yoksa senin güzelliğinle kendini mi tatmin ediyor bilemiyorum.
Ama burada çok var o tiplerden...

Şu anda o kdr yorgun kırgın garibim ki bunu objektif olarak değerlendiremem..
Ama bir insan olarak bana güven vermişti hala öyle, yani erkek olmasını bi kenara bırakırsak dolu bir insandı.
Bide bunu daha öncede yaşadım kız arkadasını ilk öğrendiğimde sonra garip garip şeyler öğrendim artık hiç yorum yapacak ne gücüm ne isteğim var..
Benim için bu defter kapanmıştır kapatmaya zorlarken kendime eziyet etmek istemedim son çabamdı.
Rabbime havale ettim onu, yaşadıklarımı.. Beni pişman edemeyecek beni kendimle şüpheye düşüremeyecek..
O düşünsün bundan sonrasını..

son mesajımdan bu yana 8 gün geçmiş

bugün çok ağır bir tartışma ile msnden sildim, pazartesiden itibaren zorlu bir mücadele beni bekliyor.

hala iyi niyetli davranarak biraz olsun insanlıgı varsa susar diyorum, inşaallah diyorum..

canım çok çok çok yanıyor, kız arkadası ile devam ettiğini öğrendikten sonra ara ara konuştuk. kardeşinin tercihlerine yardımcı oldum.

benden duyduğu ufacık kötü bişeye acaip bozuldu fakat bana karşı ufacık iyi bişey yok bazı lafları çok içimi yaktı ciddiye almadım almadım ama dolmuşum demekkiii..

sonuç olarak ben msnde yazıyor ben mesaj atıyor oldum - ameliyat oldugunda msj atmıstım - - bir defada yolda karsılaştık otobüsle o zmn-

4,5 saat göl manzarası izleyerek aksam 9 dan gece 1 bucuga kadar msj atan oydu, yüzüne bakmadıgım halde facebookta ekleyen oydu ordan msne geçen oydu odamdan ayrılmayan oydu sildigimde kapımdan ayrılmayan oydu sevgilisi varken yok diyen oydu ama ben insanım ya hiç birini vuramadım yüzüne

bir gr yürek yokmuş birazcık yokmuş... ben insanım dedim, yine hasta oldugunu duyayım yine atarım msj, kardeşin söz konusu ise yine sorarım dedim.. insanım ben..

-birde 2 gece önce annesini rüyamda gördüm -5 sene önce vefat etmiş annesi- birlikte bize geliyorlardı kardeşini bekliyorduk ben onlara vişne suyu ikram ediyordum.. fotografına baktım aynı insan.. çok mutluydu annesi hiç konusmuyorduk-

en güzel yaşlarımda böyle şeyler yasamak mı yakıyor canımı yoksa aklımdaki insanı bambaska biri bulmak mı yoksa ilk defa bu kadar saygıyı yitirerek bir insanla iletişimi koparmak mı..

canımm duygularını anlıyorum ve hep de yanındayız burdaki arkadaşlarım da ben de bunu sakın unutma öncelikle. bu dönemler de geçicek ama sakın yenilme, aldanma ona bir daha. gerekirse işini değiştirme imkanın varsa değiştir görmemek için yüzünü ne gerekirse yap tatlım. demek istediğim geri dönme, çünkü geri döndüğün her an her saniye beynindeki ''acaba'' korkusu ve telaşı seni kemiricek. canımm geçiriceğin zor bi süreç ama dayan, kimse aşk acısından olmedi ki, gerekirse bana yaz her an konuşalım ama dönme ona ve asla üzülme. insanların bazısı oyle aşağılık olmuş ki naparsan yap kar etmiyor arkadaşım, sadece kendini düşünüceksin, düşünmüyorsan da ''bencili'' oynayacaksın.. bu kadar..

biraz daha iyiyim bi arkadasımla konustum biraz acıldım..

çok çok teşekkür ederim, işimi değiştirme imkanım yok hatta gün geçtikçe birlikte çalışmalarımız artacak.. uzun yıllar 5 yıl 10 yıl..

beni en cok yoran sanırım iş yerinde gizli olması kimsenin bilmemesi..

eğer benimle uğrasırsa sataşırsa hiç tepki vermeyecegim önce peşimde dolandı sonra yüz bulamadı olacak umarım başarabilirim..

herseyin her yerin ilginci beni buluyor yahu daha 1 yıl olmadan geldi buldu beni 8 aydır calısıyorum ben daha ya...

birde rüyam çok çok ilginç değilmi, o rüyamdan çok etkilendim..

yarın iş günü yine..

içim katıldı kaskatı oldu sanki yüreğim cuma gecesi ağlayabiliyordum hatta sevinmiştim uzun zamandır o hisleri de unutmuştum ne güzel döküyorum içimi dedim bitecek bu günler..

şimdi kaskatıyım 2 gündür hiç bişey yapmadım desem yalan olmaz..

o kadar vakit ayırıp bana ben senin için hiç bişey yapmadım ne yani msnde yazmak mı msjlarına karsılık vermek mi adım atmak oluyor dedi ya..

yazık o geçen günlere ..

yarın akşam can arkadaşlarımla bulusacagım belki iyi gelir..

birde bişey soracagım arkadaşlar carşamba akşamı iftarımız vardı belediyede ..

şimdi o ve kardeşi de gelecek. ben 2 kişi yazdırmıştım gideceğimi söyledim hay çenem düştü şimdi hiç içimden gelmiyor.. arabası olan çok kişi yok bi o bi başka evli biri. gideceğimiz yer ilçe ile benim yasadıgım yer arasında değil ters istikamette. bizim mesai 5 buçukta bitiyor iftara kadar o evli olan ablama gidip tesise onlarla gideceğim ama dönüşte ne olacak. ayrıca o ve kardeşi yüzlerini bile görmek istemiyorum. benim kardeşine ders verdigimi kimse bilmiyor en önemlisi mülki amirlerde gelecek düşünüp düşünüp terliyorum gitsem bir türlü gitmesem gideceğim dedim söz verdim. ne yapayım ben ..

-bide cok marifetmiş gibi 30 kişilik masa hazırlatmıslar ne var sanki oturalım üçer beşer..

konunun sonuna kadar okursan farklı geliştiğini görürsün arkadaşım, olay bambaşka bir boyut aldı..

aniden rahatsızlandım de gitme canım, çünkü zorluk çekiceksin 30 kişilik masada bide karşına yanına denk gelirse zehir olur o yemek :(

onu görmek değilde derdim, o kadar şey paylaştık kardeşi ile can oldum yoldaş oldum kardeşini görüp susmak konuşamamak canımı yakacak.. hem kimse bilmiyor hem de kardeşini kullanıp benimle iyi olacak demesin .. benim kardeşim annem de gelecek ne suçu var annem önüne yemek koydu onun şimdi bir merhaba diyemecek

nefret ediyorum oradan nefret...!

-o iyi bir yeri kazansında buluruz elbet iftara gitmemenin yolunu..

iftardan sıyrılamadım annemleri de alıp gidiyorum..

içim yanıyor yanıyor yanıyor kavruluyor...

bizim küs olduğumuzu bilmeyen biri gel iftar için para toplayalım dedi, mecbur gittim ama nasıl korkuyorum :50: bi baktım yok bugün gelmemiş hastaymış, offf :1:

aradı iftara geliyor 2 kişi geliyor kiminle geleceğini bilmiyorum iş arkadaşım bak bakamıyorsun kendine evlen diyorum ben sana diyor yanımda oda evleneceğim artık ya karar verdim diyor ...

Mevlam sen biliyorsun halimi, kalbimi, yaşadıklarımı, umutlarımı, onun bana hissettirdiklerini..

Mevlam dünya onun etrafında dönmüyor biliyorum ama, bana hissettirdiklerini ne olur anlasın Mevlam, ne olur biraz olsun yaşasın bana yaşattıklarını..

Şimdi şöyle bi baktım da yazdıklarıma, ufacık zamanda cok yol almışımm..

İftara gittim iftar cok güzel geçti, annem ve kardeşimde gelmişti, onlar uzaktaydı ben ters oturdum ama kardeşim karsılıklı oturdu bizi izlemişler hep.. Hele kardeşi canım benim bi çok şey o olmasa tanımasam farklı olurdu..

Sonra zaman nasıl geçti - bir iftara daha yanlız gittim yine güzeldi az çok bakışmalar havada uçuştu..

Sınav sonuçları acıklandı kardeşi ilk beni aramış - aylarca emeğimin karşılığını daha güzel alamazdım cok sevindim o gün cok kötü bi gündü zaten cok sevinmiştimm hemen abisini aramasını söyledimm

Ardına ondan msj geldi çok sevindigini uzun zamandır hiç böyle mutlu olmadığını yazmış upuzuunca..
Teşekkür etmemesini buna gerek olmadığını bi önemi olmadıgını uzatmamamız gerektiğini söyledim..

Ardına bayram geldi, bayramlaşmaya gittik, baktım makamda elinde makine 3 dakikada yaklaşım 15 20 tane fotografımızı çekti :1:

Annem bile şaşırdı kim o öyle ne kadar çok çekti resim diyo :1:

İstemedim fotografları hala cok merak ediyorum ama istemedimmm :)

1 haftadır kardeşinin kaydı için yok tesadüfe bakın ki benim oda arkadasım da yok hatta 1,5 gün yanlızdım hiç bir sorun cıkmadan tüm işleri hallettim herkesi memnun ettim ve sıfırlandım resmen..!

Sanki o hiç yokmuş gibi - hiç yaşanmamış gibi -

Pazartesi ne hissedeceğim bilmiyorumm..

Aralık ayına kadar cok yogun bir tempo beni bekliyor çogunlukla masamda oturamıyorum bile ..

Hayat geçiyor isterse herşey oluyor işte 1 ay önce yaşadıklarım işte şimdiki ben..

Çok çok çok ilginç bi hafta arkadaşlar..

Pazartesi günü geldi, ben çok fena özlediğimi hissettim ama o gün farklı problemlerimden dolayı ona çok odaklanamadım bol bol çalıştım. Öğleden sonra Ertesi gün açılış oldugunu ve açılışta sahnede görev alabileceğimi öğrendim. Hemen soluğu kuaförümde aldım uzun zamandır giymediğim bir kıyafet seçtim..
Ertesi gün beni öğlene kdr görmedi her zaman hayalet gibi karşıma çıkar :21: sonra ilk karsılastık gördü geri döndü bi daha baktı:53:

Tören boyunca bir sürü fotomu çekti :53::55:
Yanıma geldi konuştu, laf attı işle ilgili de konusmak zorunda kaldım..

Ertesi gün soluğu odamda aldı mesainin yarısından cogu bizim odadaydı yine bir işle ilgili mail atmak zorunda kaldım :37: fotograflarımı atmış bi mail kalmıstı alt kattan üst kata :37:

ne laflar ne şakalar ben şook üstüne şoooklar yaşıyorum hiçbirine cvp vermiorum :53: Bi ara şansını cok zorlama istersen dedim gitti..
bakıorum yine gelio çay söylemeler zorla çay söyletmeler :44:
sus bence cok konustun sen bugün diorum görüşücez seninle diyor bak farkındamısın birlikte çay içioruz şuna baksana diyor cvba bak :53:
sana bir daha fotograf atarsam diyor - atmayacagın fotografı cekme bence dedim hem istemdimki dedim sustu ..

- bu olaydan cıkardığım en büyük ders bir erkekte bişeyler eksikse, bir ilişki sırasında -hala hayatında bir kız var - adama azcık umursamaz davrandık azcık kafam boşaldı basladı yine koşturmaya peşimde ..

bugün de cok cok cok yogundum merdivende arkamdan laf attı naber diye ölüorum dedim farkındayım ztn o yüzden yanına gelmedim dedi :53: ne zmn duydun kime sordun cocuk Allahım sen bana sabır ver yahu .. Ne özür ne bişey..
Bugün birini dogumgünüydü ondan cok benim resmimi cekti :53:
Neye uğradıgımı sasırdım yine ne yapacagım ben ne yapacagım..

Lale Abla seni gördüm bi ara konuda , bişeyler yaz ben artık cok yoruldum bunaldım 6 aydır.. Ben asla böyle bi insan deildim..

Back
X