Çok çok çok ilginç bi hafta arkadaşlar..
Pazartesi günü geldi, ben çok fena özlediğimi hissettim ama o gün farklı problemlerimden dolayı ona çok odaklanamadım bol bol çalıştım. Öğleden sonra Ertesi gün açılış oldugunu ve açılışta sahnede görev alabileceğimi öğrendim. Hemen soluğu kuaförümde aldım uzun zamandır giymediğim bir kıyafet seçtim..
Ertesi gün beni öğlene kdr görmedi her zaman hayalet gibi karşıma çıkar

sonra ilk karsılastık gördü geri döndü bi daha baktı
Tören boyunca bir sürü fotomu çekti

Yanıma geldi konuştu, laf attı işle ilgili de konusmak zorunda kaldım..
Ertesi gün soluğu odamda aldı mesainin yarısından cogu bizim odadaydı yine bir işle ilgili mail atmak zorunda kaldım

fotograflarımı atmış bi mail kalmıstı alt kattan üst kata
ne laflar ne şakalar ben şook üstüne şoooklar yaşıyorum hiçbirine cvp vermiorum

Bi ara şansını cok zorlama istersen dedim gitti..
bakıorum yine gelio çay söylemeler zorla çay söyletmeler :44:
sus bence cok konustun sen bugün diorum görüşücez seninle diyor bak farkındamısın birlikte çay içioruz şuna baksana diyor cvba bak

sana bir daha fotograf atarsam diyor - atmayacagın fotografı cekme bence dedim hem istemdimki dedim sustu ..
- bu olaydan cıkardığım en büyük ders bir erkekte bişeyler eksikse, bir ilişki sırasında -hala hayatında bir kız var - adama azcık umursamaz davrandık azcık kafam boşaldı basladı yine koşturmaya peşimde ..
bugün de cok cok cok yogundum merdivende arkamdan laf attı naber diye ölüorum dedim farkındayım ztn o yüzden yanına gelmedim dedi

ne zmn duydun kime sordun cocuk Allahım sen bana sabır ver yahu .. Ne özür ne bişey..
Bugün birini dogumgünüydü ondan cok benim resmimi cekti

Neye uğradıgımı sasırdım yine ne yapacagım ben ne yapacagım..