İçim buruk bu gece

bide ben şu son günler dısında kolay kolay üzülmedm hep geçecek dedim kimseye çaktırmadım

bi burası var içimi döküp rahatladıgım..

işim agır ztn işime yansıtamam oyalanmak zorundayımm

kalbim yarın gidip boynuna sarılmak istior

bizi üzen arkamızdan konusanlara bas bas bagırmak istior şimdi mutlumsunuz die

bi yandanda saçlarını yolmak istiorum etlerini didiklemek istiorum elimi kolumu bagladı benim o mahkum etti buna..

ben abartmıorum resmen ufacık bişey görse benden gözleri ışıo mutlu oluo

ama nie o gelmio o bişey yapmıo msni açmıo artık nie :(

ne yapıcam ben kapadım kapıları şimdi kara kara düşünüorum

sen biraz açsan o kapıları canım :ssz::ssz:

ama kız arkadası ile son durumunu bilmiorum ki 2 yerden duydum ayrıldıklarını birinde kendide vardı konusmann üstüne gitmişim

nasıl açabilirim kapıları yarın sabah msn kapalı olunca msj atsam olmaz ki gel dienasıl sorabilirim ki son durumunu

ama kız arkadası ile son durumunu bilmiorum ki 2 yerden duydum ayrıldıklarını birinde kendide vardı konusmann üstüne gitmişim

nasıl açabilirim kapıları yarın sabah msn kapalı olunca msj atsam olmaz ki gel dienasıl sorabilirim ki son durumunu

çevrımdışıdır canım belki ordadr yani yazsan görür :( yada mail atsan :(

yok kapalı bi kaç yerden baktım kapalı bende dedektif oldum iyice

ne yazacagım ki deli gibi günaydın yazamam :D

mail atsam upuzuun günlerce yazarım o da uzun iş :D

aslında anlık bi karşılaşmada

naber die sordugunda seni çok özlüorum ama bunu sana söyleyemem o yüzden sorma diip kaçmak lazım :33:

yok kapalı bi kaç yerden baktım kapalı bende dedektif oldum iyice

ne yazacagım ki deli gibi günaydın yazamam :D

mail atsam upuzuun günlerce yazarım o da uzun iş :D

aslında anlık bi karşılaşmada

naber die sordugunda seni çok özlüorum ama bunu sana söyleyemem o yüzden sorma diip kaçmak lazım :33:

hahaha en güzeli o olurdu canım :1::1::1::1: bunların fendine erilmez, ama bence mail yazabilirsin fazla uzun olup da abartmamak koşulu ile, yoksa bilirim sana 1 dakika 1 asır gibi gelmeye devam edicek :43:

yarın olaa hayrola bakalım belki açar msni

odasına evrak gidecek onları da "götürüverebilirim" belki

belki yarınki psikolojim idare edebilir..

aslında bu brzda ramazandan ötürü, biliyorum benden kopmak için değil benim ona hissettirdiklerimden kaçıp kendini toplamak için bu sessizliği..

aslında msni kapaması bile benim için iyi bişey yani :37:

yarın olaa hayrola bakalım belki açar msni

odasına evrak gidecek onları da "götürüverebilirim" belki

belki yarınki psikolojim idare edebilir..

aslında bu brzda ramazandan ötürü, biliyorum benden kopmak için değil benim ona hissettirdiklerimden kaçıp kendini toplamak için bu sessizliği..

aslında msni kapaması bile benim için iyi bişey yani :37:

evet canım bence de bu o zaman güzel bişey ki. bi süre dursun aklı boş bakalım, ki eminim seni düşünüyordur yine, sonra döner zaten. bu erkeklerin firar dönemleri oluyor böyle ne garipler :1::1::1: hayırlısı olsun inşallah canımm, ama kendini sıkma hem ramazan hem havalar sıcak nalları dikicez bu gidişle, kimse senden değerli değiiiiiiiil :16:

bi gün güp die düşecem iş yerinde ztn o zmn ayılacak :37:

oldum olası temmuz ayını sevmem ztn sıcak ve ayrılık demek benim için hep :37:

yrınki maceralarımda görüşmek üzeree çook çook teşekkür ederimmm..

bi gün güp die düşecem iş yerinde ztn o zmn ayılacak :37:

oldum olası temmuz ayını sevmem ztn sıcak ve ayrılık demek benim için hep :37:

yrınki maceralarımda görüşmek üzeree çook çook teşekkür ederimmm..

haberlerini bekliyorum canım, hep güzel haberlerle görüşmek ümidiyle :ssz::ssz: dikkat et kendine ve özgüvenli ol :) kocaman öptüm canım :16::16:

ama olmazki bugünkü bütün macera silinmiş :19:

küstüm şimdi ben olmadı hiç bu o kdr şeyi nasıl yazayım ben yine

içim 2 kat buruk bak şimdi :37:

bugün genel anlamda iyi bir gündü sabah msni actı önce konusmadık sonra öglene kdr konustk ögleden sonra girmedi akşam cıkmadan ögrendim bi arkadasınn çocugunu hastahaneye götürmüş meger yokmuş :21:

bugün rahatsızdı midesinden ilacı varmı diye sordum ilaç vermiştim iftardan sonra msj attım hatta taciz ettim sanırım msjlarımla iyiymiş teşekkür etti :37:

yarın sabah işlerim var bu arada msni açmazsam bu akşamı toparlarım sanırım hahahaha yada acayım gitsin battı balık yan gider :33:

ay canım güzel haberlerle dönmüşsün, çok sevindiiiiiiiim :) haydi bakalım, girince yaz yine neler oldugunu kendine iyi bak tatlım :54::54:

eveet yeni güne merhaba :nazar:

sabah iletime yazdıgım sözle ilgili yorum yaptı buda yeni moda oldu bahaneler bahaneler :37:

ciddi bi konu yok - bende kendimden bahsetmedim oda -

baska birime oturmaya gidiyordum baktım o içeri giriyor benim rota dogru lavabo :37:

odama geldim çatlıyorum ama tam cıkıyordum kapıda burun buruna geldik mecbur bi dolandım geldim :19: :37:

azcık oturduk benim ufacık işlerim vardı brz ilgilendim brz ilgilenmedim

-öglen kardeşi ile işi var ikindiye de cenazesi varmış -

:43: :43: :43:

hayatında su anda hiç bir sorun yokmuş tek sorunu sahur uykusuzluguymuş

garip bir mesafe ciddiyetsizlik gariplik

kötüyüm bugün..

bütün hücrelerim bagırıyor şu anda basbas

zangır zangır titriyorum hem üşüyorum hem terliyorum

fonda değmesin ellerimiz

- biz hiç beceremedik sevmeyi de terketmeyi de -

açıkça sordum

aldıgım cevap -beklemedeyim sonu ya ayrılık ya düğün olacak baska sorunlar var -

evet konu şekil değiştiriyor :47:

yaşadıgının nasıl bi çelişki oldugunu sordum

dershaneye yetişcem dedi gitti

:43:

son 9 dk gözyaşlarıma hakim olmak için zor tutuyorum kendimi ..
işin vardı kalktın gittin kalakaldım buralarda.. Önce senin bana davranışlarını önemsedim bitek, kimsenin kız arkadası var demesine aldırış etmedim.. üzülen ben oldum.. bu sefer onların ayrılmışlar nişan iptal sorunlar varmış demelerine inandım yine üzülen ben oldum yine yine yine..

bişey yapmalıyım, bişey yapmalıyım yoksa hasta olacagım bana bişey olacak..

Back
X