Keske fayda etmiyor şimdi ama keske Ben eli mahkum değilim ona ne hali varsa görsün arkamdan küfürlü konuşuyor bide içerde yarın otobüse binip gitmeyi düşünüyorum deveyi diken derler ya o hesap kendine çok güveniyor bitirmem sanıyorBu durumlar nasil bu derece olabiliyor arkadasim ayrica seninle iliskiye evlilige basladigin halinden cikarip kisitlayarak farkli biri yapmaya calistiginda taviz vermeseydin keşke cok üzüldüm durumuna bu erkek teroru bitmedi gitti ne anliyorkar yanina hayat arkadasi diye aldigin eşine zulm etmekten ya ayrica cocuk vs katlanmaya devam edersen duzelmek yerine nasilsa eli mahkum gidemiyor diye iyice rahat olur.. malesef
Aynı şey aklımdan geçti,Şuraya üye olduğumdan beri okuduklarım psikolojimi bozdu..Yeryüzünde ne kadar erkek varsa hepsini biryere doldurup,dinamitle patlatasım var hepsini ya..Bitmedi gitti şu kadınların çilesi..
Yalniz geri doneceksen gitmeni tavsiye etmem pek ama belkide işe yarar bilemiyorum umarimmmmKeske fayda etmiyor şimdi ama keske Ben eli mahkum değilim ona ne hali varsa görsün arkamdan küfürlü konuşuyor bide içerde yarın otobüse binip gitmeyi düşünüyorum deveyi diken derler ya o hesap kendine çok güveniyor bitirmem sanıyor
Ya şu bdv'yi okuyorum..Sonra gidiyorum eşime sen gerçekten adam gibi adamsın diyorum..Yaşadığım hayatıma binlerce kez şükür ediyorum..Ama hemcinslerimin bu yaşadığı acılar kahrediyor beni ya ciddi anlamda mutlu olamıyorum,psikolojim bozuldu..Ne biçim adamlar var şu hayatta ya..Kanım donuyor bazen okuduklarım karşısında..Aynı şey aklımdan geçti,
patlatasım geldi hepsini...
Hepsinden nefret ediyorum şuan hakim olamıyorum kendime aglıyorum kızım duymasın istiyorum beni bu evlilikten niye çocuk yaptın demeyin o benim herşeyim iyiki var güç veriyor banaŞuraya üye olduğumdan beri okuduklarım psikolojimi bozdu..Yeryüzünde ne kadar erkek varsa hepsini biryere doldurup,dinamitle patlatasım var hepsini ya..Bitmedi gitti şu kadınların çilesi..Yeter artık be!!!
Büyük konusmak istemiyorum ama dönmem artık bu evlilik çok yıprattı beni ben böyle bir insan değildimYalniz geri doneceksen gitmeni tavsiye etmem pek ama belkide işe yarar bilemiyorum umarimmmm
kesinlikle katılıyorum...burdaki durumlar gerçekten çok üzücü... bende hiç tahmin etmezdim bu kadar acı şeyler....Ya şu bdv'yi okuyorum..Sonra gidiyorum eşime sen gerçekten adam gibi adamsın diyorum..Yaşadığım hayatıma binlerce kez şükür ediyorum..Ama hemcinslerimin bu yaşadığı acılar kahrediyor beni ya ciddi anlamda mutlu olamıyorum,psikolojim bozuldu..Ne biçim adamlar var şu hayatta ya..Kanım donuyor bazen okuduklarım karşısında..
kaç senelik evlisiniz...Hepsinden nefret ediyorum şuan hakim olamıyorum kendime aglıyorum kızım duymasın istiyorum beni bu evlilikten niye çocuk yaptın demeyin o benim herşeyim iyiki var güç veriyor bana
Asla demem arkadaşım merak etme..Hiçbir insan boşanmak için evlenmiyor ki..Tabi ki çocuk yapacaksın,nerden bilebilirdin ki böyle olacağını..O senin hayatta ki en değerli varlığın,güç kaynağın Allah yokluğunu göstermesin inşallah evladının..Umarım bu yaşadıkların biran önce biter ve mutlu olursun..Bunu dilemekten başka birşey gelmiyor ki elimizden..Keşke gelse...Hepsinden nefret ediyorum şuan hakim olamıyorum kendime aglıyorum kızım duymasın istiyorum beni bu evlilikten niye çocuk yaptın demeyin o benim herşeyim iyiki var güç veriyor bana
Farklı şehirlerdeyiz ben seninle evlendim annen babanla değil dedim ailelerde evleniyor dedi madem öyle benden bu kadarailesiyle çokmu yakınsınız... neden onlara gidip kalmanız gerekiyor... yada neden ailesi sizin bu kadar üstünüze gelebiliyorlar... eşinizin yaptıklarına ne kadar sövsek azda... birde ailesi girince işin içine... bu aileleride hiç anlayamıyorum ne b....k yemeye herşeyin içindeler.... gerçekten kriz geçirmeniz kaçınılmaz... Allah yardımcınız olsun...
Kendine iyilik edersin insanın kendi gibi degilde baskasinin boyundurugunda yasamasi ayri kotu bide muameleye bak cidden erkekler kendini birsey zannediyor kadinin efendisi filan asla taviz vermemek gerekiyor umarim herne karar verirsen ver mutlu olursunBüyük konusmak istemiyorum ama dönmem artık bu evlilik çok yıprattı beni ben böyle bir insan değildim
Daha burdakiler gibi binlercesi var arkadaşım..Burdakiler yine az çok imkanları var ki en azından internete girip,sanalda olsa dertlerini paylaşıp,biraz olsun rahatlayabiliyorlar..Ya diğerleri? Biz şuan internet başında sohbet ederken kimbilir kaç kadın kocası tarafından işkence görüyor ve öldürülüyor..Bunları düşündükçe gerçekten huzurlu olamıyorum...kesinlikle katılıyorum...burdaki durumlar gerçekten çok üzücü... bende hiç tahmin etmezdim bu kadar acı şeyler....
İnşallah bir ömür sürsün güzel yaşantınız.Ya şu bdv'yi okuyorum..Sonra gidiyorum eşime sen gerçekten adam gibi adamsın diyorum..Yaşadığım hayatıma binlerce kez şükür ediyorum..Ama hemcinslerimin bu yaşadığı acılar kahrediyor beni ya ciddi anlamda mutlu olamıyorum,psikolojim bozuldu..Ne biçim adamlar var şu hayatta ya..Kanım donuyor bazen okuduklarım karşısında..
2 senelik evliyiz ilk günlerimde berbat geçti ailesi sağolsun orda kaldık kim 3 günlük evliyken küçük yeğenlerini getirip onla yatar Uff şimdi geçmişteki herşey aklıma geliyor iyice kinleniyorum onakaç senelik evlisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?