içim buz oldu sana buzzzz

yusraa

kızım benim dünyamm
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
249
48
43
Şuan o kadar kötüyüm ki ağla ağla içim dışına çıktı hiç kimseye diyemiyorum çok yalnızım çokk bi annem var arasam kadın kalpten gider zaten hasta beni bu duruma soktunya daha beterini yasayasın ailem beni sana köle olayım diyemi büyüttü herşeyim kısıtladı giyim saçım başım kabullendim salak gibi o nasıl istiyorsa öyle davrandım aptalım ben ailesi bana etmediğini bırakmadı sustum ne zaman gitsem hep ağlattılar en küçüğü bile hesap sorabiliyor bana bu nasıl bişey yarabbim sesi çıkmadı eşim olacak insanın oda üstüme geliyor şimdi ailesiyle kalmak istemiyorum diye bi dövmediği kaldı gidicem torunları var sevsinler diye ama kalmak istemiyorum dedim sadece ben biryerlerini kırmadan çık git gözüm görmesin seni diyor gözü dönmüş üstüme saldıracaktı battaniyeyi üstüme fırlattı yanında onu buldu çünkü çıktım odadan hem rezil olmamak için hemde içerde meleğim uyuyordu merak etmesin çıkıp gidecem hayatından sonsuza kadar yardım edin aklım başımda değil ilk defa böyle bişey yasadım ellerim titriyor kızım uyanmasın şuan diye dua ediyorum

Bu durumlar nasil bu derece olabiliyor arkadasim ayrica seninle iliskiye evlilige basladigin halinden cikarip kisitlayarak farkli biri yapmaya calistiginda taviz vermeseydin keşke cok üzüldüm durumuna bu erkek teroru bitmedi gitti ne anliyorkar yanina hayat arkadasi diye aldigin eşine zulm etmekten ya ayrica cocuk vs katlanmaya devam edersen duzelmek yerine nasilsa eli mahkum gidemiyor diye iyice rahat olur.. malesef

Hep onlarin dediklerini yaparsaniz köle olarak görürler kendnizin biry oldugunu unutmayin üzülme canim
Senide bir anne dogurdu o degil çocuklarimizi yetistirirken çok özen gösterelim onlrda baskalarinin canini yakmasin

Haddini bilmeyen, kendini birşey sanan bir erkek daha...
Ne egoysa bu artık, insanlıklarını yitiriyorlar. Eğilmeyin bükülmeyin sakın, mutsuz ettirmeyin kendinizi.
Sadece kendini düşünen erkek cinsinden tiksindim.
En hayırlı, en doğru kararı alırsınız insallah.

Keske fayda etmiyor şimdi ama keske Ben eli mahkum değilim ona ne hali varsa görsün arkamdan küfürlü konuşuyor bide içerde yarın otobüse binip gitmeyi düşünüyorum deveyi diken derler ya o hesap kendine çok güveniyor bitirmem sanıyor

Yalniz geri doneceksen gitmeni tavsiye etmem pek ama belkide işe yarar bilemiyorum umarimmmm

Aynı şey aklımdan geçti,
patlatasım geldi hepsini...
Ya şu bdv'yi okuyorum..Sonra gidiyorum eşime sen gerçekten adam gibi adamsın diyorum..Yaşadığım hayatıma binlerce kez şükür ediyorum..Ama hemcinslerimin bu yaşadığı acılar kahrediyor beni ya ciddi anlamda mutlu olamıyorum,psikolojim bozuldu..Ne biçim adamlar var şu hayatta ya..Kanım donuyor bazen okuduklarım karşısında..

Şuraya üye olduğumdan beri okuduklarım psikolojimi bozdu..Yeryüzünde ne kadar erkek varsa hepsini biryere doldurup,dinamitle patlatasım var hepsini ya..Bitmedi gitti şu kadınların çilesi..Yeter artık be!!!
Hepsinden nefret ediyorum şuan hakim olamıyorum kendime aglıyorum kızım duymasın istiyorum beni bu evlilikten niye çocuk yaptın demeyin o benim herşeyim iyiki var güç veriyor bana

ailesiyle çokmu yakınsınız... neden onlara gidip kalmanız gerekiyor... yada neden ailesi sizin bu kadar üstünüze gelebiliyorlar... eşinizin yaptıklarına ne kadar sövsek azda... birde ailesi girince işin içine... bu aileleride hiç anlayamıyorum ne b....k yemeye herşeyin içindeler.... gerçekten kriz geçirmeniz kaçınılmaz... Allah yardımcınız olsun...

kesinlikle katılıyorum...burdaki durumlar gerçekten çok üzücü... bende hiç tahmin etmezdim bu kadar acı şeyler....

Hepsinden nefret ediyorum şuan hakim olamıyorum kendime aglıyorum kızım duymasın istiyorum beni bu evlilikten niye çocuk yaptın demeyin o benim herşeyim iyiki var güç veriyor bana
Asla demem arkadaşım merak etme..Hiçbir insan boşanmak için evlenmiyor ki..Tabi ki çocuk yapacaksın,nerden bilebilirdin ki böyle olacağını..O senin hayatta ki en değerli varlığın,güç kaynağın Allah yokluğunu göstermesin inşallah evladının..Umarım bu yaşadıkların biran önce biter ve mutlu olursun..Bunu dilemekten başka birşey gelmiyor ki elimizden..Keşke gelse...

Farklı şehirlerdeyiz ben seninle evlendim annen babanla değil dedim ailelerde evleniyor dedi madem öyle benden bu kadar

Büyük konusmak istemiyorum ama dönmem artık bu evlilik çok yıprattı beni ben böyle bir insan değildim
Kendine iyilik edersin insanın kendi gibi degilde baskasinin boyundurugunda yasamasi ayri kotu bide muameleye bak cidden erkekler kendini birsey zannediyor kadinin efendisi filan asla taviz vermemek gerekiyor umarim herne karar verirsen ver mutlu olursun

kesinlikle katılıyorum...burdaki durumlar gerçekten çok üzücü... bende hiç tahmin etmezdim bu kadar acı şeyler....
Daha burdakiler gibi binlercesi var arkadaşım..Burdakiler yine az çok imkanları var ki en azından internete girip,sanalda olsa dertlerini paylaşıp,biraz olsun rahatlayabiliyorlar..Ya diğerleri? Biz şuan internet başında sohbet ederken kimbilir kaç kadın kocası tarafından işkence görüyor ve öldürülüyor..Bunları düşündükçe gerçekten huzurlu olamıyorum...

İnşallah bir ömür sürsün güzel yaşantınız.
Bu erkek cinsinin büyüüük çoğunluğu adam gibi değil ya da adamlıktan çıkabiliyor.
Neler neler yaşanıyor ama kendinizi mutsuz etmeyin, psikolojiniz bozulmasın. Güzel hayatınızın tadını çıkarın lütfen.

kaç senelik evlisiniz...
2 senelik evliyiz ilk günlerimde berbat geçti ailesi sağolsun orda kaldık kim 3 günlük evliyken küçük yeğenlerini getirip onla yatar Uff şimdi geçmişteki herşey aklıma geliyor iyice kinleniyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…