içim buz oldu sana buzzzz

toplam kac gece kalacaksiniz bilmiyorum ama dogru olan birazini da kvnizin evinde gecirmenizdir.
Evet doğru olan o bende biliyorum ama o evde neler yaşattılar bana bilseniz o semte girerken bile kalbim nasıl çarpıyor elim ayağım boşalıyor

Amin inşallah annemde hasta korkuyorum bişe demeye ama haberi olacak

başka kardeşiniz varmı... en azından onunla konuşup rahatlayabilir misiniz... yada uygun bir zamanda annenize çıtlatır belki... hasta olduğu için siz birden söylemeseniz diye....

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun.
İyice düşünürsünüz ailenizde, tartıya koyarsınız kocanızı, devam etme durumunda da kendinizden bu denli tavizler vermeyin. Nasıl görünmek istiyorsanız öyle olun mesela, kızınızın dayanağı olacaksınız güçlü ve kendini hayatını seven bir annesi olsun.

ofkeyle kalkip zararla oturma,
simdi esine sadece kirgin davran.
birak esin pisman olsun ve pesinde dolansin ozur dilemek icin.
kucuk bir bebegin var. aman kendinden kesin emin olmadan aileleri araya katacak bir adim atma.

başka kardeşiniz varmı... en azından onunla konuşup rahatlayabilir misiniz... yada uygun bir zamanda annenize çıtlatır belki... hasta olduğu için siz birden söylemeseniz diye....
Evet liseye giden kızkardeşim var herşeyimi paylaşırım onunla ama sınavları var etkilenmesin diye anlatmaz oldum onada

ailenin yaşadığı şehir... yeniden kendi hayatını kurabileceğin... çalışabileceğin... çocuğunu rahatça büyütebileceğin bir şehirmi... tüm sıkıntıların arasında çıkış yolu ararken ilk bunları düşünmen gerekiyor...

ofkeyle kalkip zararla oturma,
simdi esine sadece kirgin davran.
birak esin pisman olsun ve pesinde dolansin ozur dilemek icin.
kucuk bir bebegin var. aman kendinden kesin emin olmadan aileleri araya katacak bir adim atma.
O kolay kolay özür dilemez Omu pişman olacak az bile yaptım diyodur

Evet büyükşehir canım

Evet büyükşehir canım
hayat senin... çocuklarımızdan ötesi yok... ama daha çok küçük... bazen insanı en çokta onlar çaresiz bırakıyor.... eminim onun içinde en doğru kararı vereceksindir... o yüzden öfkeyle kalkma... kendini dinle... önce biraz dinlen... kafan bir toparlansın... sonra kararını ver....

Kendimi dinlesem Bebeğimide alıp kacıcam burdan aynı evde olmak istemiyorum onunla

gözle görülür bir çocuğum var dersin... onuda alır giderim dersin... hatta ev kendinizinse kapı orda s...ktir git dersin....

tüm yazılanları okudum ve çok üzüldüm
ama bence tehdit etmesin, şimdi battaniye fırlatıp neredeyse dövecek olan
belki tehdit edilince kendini tutamaz, kötü şeyler olur
bence kararını kendi versin ve uygulasın

Daha beterini yaparsa eger bi telefona bakar babam burda olur o kadar kolay değil

nedir bu kadınların çektiği.... yanlış anlama sakın... maalesef yine sus diyeceğiz dimi... neden çünkü arkasından dayak gelecek dimi....

Hiç mi kimsen yok?
annen baban onlar nerdeler?
Hatırladım seni, geçenlerde de bi konun vardı kocan sürekli ailesini savunup duruyordu. Şimdi küçücük de bebeğin varmış, bebeğin olmadan önce de bu adam böyle değil miydi, terketseydin, mecbur musun sanki. Neyse artık geçmiş zaman. Şu günü bi atlat, yarın otur sakin kafayla düşün, boşanmak istiyosan da kocana söyle, senden ayrılıyorum haberin olsun de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…