Evet doğru olan o bende biliyorum ama o evde neler yaşattılar bana bilseniz o semte girerken bile kalbim nasıl çarpıyor elim ayağım boşalıyortoplam kac gece kalacaksiniz bilmiyorum ama dogru olan birazini da kvnizin evinde gecirmenizdir.
Amin inşallah annemde hasta korkuyorum bişe demeye ama haberi olacakoyy maşşallah Allah sizleri birbirinize bağışlasın inşallah... ilişkinizin iç yüzünü bilemiyorum... yıpranmışlıklar, yorgunluklar, tahammülsüzlükler, tabiki sabırmı kalır... gerçektende bazen ne yaparsanız yapın olmayabiliyor... ama sizde bebeğinizden dolayı hem bedenen hemde psikolojikman baya yorulmuşsunuzdur...çünkü doğumundan itibaren hiçbir şeyinizin düzeni kalmamıştır.... eşiniz deseniz oda zaten aynı bir konu... bence gidince önce bir kendi annenizle konuşun... ondan sonrada annenizinde tavsiyeleri üzerine ne yapabilirsiniz onu düşünün... ama kendinizi rahat bırakmaya çalışın... nefes almaya çalışın... sizin bu haliniz bebeğinizi de huzursuz eder...
Evet bebeğim için herşey bizim iyiliğimiz için dik durmam lazımKeske zamaninda esine HAYIR demeyi bilseydin .
Ayrica cok saygisizmis ..
Üzüldum durumuna , Sen dik dur canim ..
Cocugun icin!
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Bende öyle düşünüyorum heba edemem kendimi ona benim hatam bu yaşımda uğraştığım şeylere bak zaten açıktan okuyorum dahada yoğunlaşır bitirmeye çalışırım ailemin yanında buna vaktim olur evliliği aklıma getirmemeye çalışcam
Evet liseye giden kızkardeşim var herşeyimi paylaşırım onunla ama sınavları var etkilenmesin diye anlatmaz oldum onadabaşka kardeşiniz varmı... en azından onunla konuşup rahatlayabilir misiniz... yada uygun bir zamanda annenize çıtlatır belki... hasta olduğu için siz birden söylemeseniz diye....
O kolay kolay özür dilemez Omu pişman olacak az bile yaptım diyodurofkeyle kalkip zararla oturma,
simdi esine sadece kirgin davran.
birak esin pisman olsun ve pesinde dolansin ozur dilemek icin.
kucuk bir bebegin var. aman kendinden kesin emin olmadan aileleri araya katacak bir adim atma.
Evet büyükşehir canımailenin yaşadığı şehir... yeniden kendi hayatını kurabileceğin... çalışabileceğin... çocuğunu rahatça büyütebileceğin bir şehirmi... tüm sıkıntıların arasında çıkış yolu ararken ilk bunları düşünmen gerekiyor...
yaa daha ne yapacakmış sana... birde böyle demiyorlar mı... SEN ne yapmışsın ona SEN.... buna cevap versin....O kolay kolay özür dilemez Omu pişman olacak az bile yaptım diyodur
Onada cevap verir işine geldiği gibiyaa daha ne yapacakmış sana... birde böyle demiyorlar mı... SEN ne yapmışsın ona SEN.... buna cevap versin....
hayat senin... çocuklarımızdan ötesi yok... ama daha çok küçük... bazen insanı en çokta onlar çaresiz bırakıyor.... eminim onun içinde en doğru kararı vereceksindir... o yüzden öfkeyle kalkma... kendini dinle... önce biraz dinlen... kafan bir toparlansın... sonra kararını ver....Evet büyükşehir canım
gözle görülür bir çocuğum var dersin... onuda alır giderim dersin... hatta ev kendinizinse kapı orda s...ktir git dersin....Onada cevap verir işine geldiği gibi
Kendimi dinlesem Bebeğimide alıp kacıcam burdan aynı evde olmak istemiyorum onunlahayat senin... çocuklarımızdan ötesi yok... ama daha çok küçük... bazen insanı en çokta onlar çaresiz bırakıyor.... eminim onun içinde en doğru kararı vereceksindir... o yüzden öfkeyle kalkma... kendini dinle... önce biraz dinlen... kafan bir toparlansın... sonra kararını ver....
gözle görülür bir çocuğum var dersin... onuda alır giderim dersin... hatta ev kendinizinse kapı orda s...ktir git dersin....
Bizim değil olsada giderim ama napıcam bilmediğim sehirde kimsem yokgözle görülür bir çocuğum var dersin... onuda alır giderim dersin... hatta ev kendinizinse kapı orda s...ktir git dersin....
Daha beterini yaparsa eger bi telefona bakar babam burda olur o kadar kolay değiltüm yazılanları okudum ve çok üzüldüm
ama bence tehdit etmesin, şimdi battaniye fırlatıp neredeyse dövecek olan
belki tehdit edilince kendini tutamaz, kötü şeyler olur
bence kararını kendi versin ve uygulasın
nedir bu kadınların çektiği.... yanlış anlama sakın... maalesef yine sus diyeceğiz dimi... neden çünkü arkasından dayak gelecek dimi....tüm yazılanları okudum ve çok üzüldüm
ama bence tehdit etmesin, şimdi battaniye fırlatıp neredeyse dövecek olan
belki tehdit edilince kendini tutamaz, kötü şeyler olur
bence kararını kendi versin ve uygulasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?