farklı şehirlerde olmanıza rağmen sizi bu kadar yıpratabiliyorlar yani... torunlarını görmek istiyorlarsa kendileri gelsinler... sırf onlar torunlarını görsünler diye neden siz evinizi düzeninizi bırakıp gideceksiniz ki... eşinizinde bunu anlaması lazım... özür dilerim ama ilişkinizi bilmeyerek soruyorum... sizi uzaklaştırmak istiyor olabilir mi... ne bileyim bunalmıştır... çocuk sesi falan... yada başka şeyler... içinizi siz biliyorsunuz neticede... kusura bakmayın valla burda sırf çocuk yanına geliyor diye yapmadığını bırakmayan kocaları gördüm de...Farklı şehirlerdeyiz ben seninle evlendim annen babanla değil dedim ailelerde evleniyor dedi madem öyle benden bu kadar
Amin hepimizin inşallah...Ama bazen mutlu olmak yetmiyor insana..Herşeyi görmezden gelirsek bencilleşiriz zamanla..Keşke elimizden birşeyler gelsede yapabilsek..Keşke hiçbir kadınımız mutsuz olmasa,dayak yemese,hakarete uğramasa..Ama yapamıyoruz işte Allah yardımcın olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden ne yazık ki...İnşallah bir ömür sürsün güzel yaşantınız.
Bu erkek cinsinin büyüüük çoğunluğu adam gibi değil ya da adamlıktan çıkabiliyor.
Neler neler yaşanıyor ama kendinizi mutsuz etmeyin, psikolojiniz bozulmasın. Güzel hayatınızın tadını çıkarın lütfen.
Ben bekarken hayatım çok güzeldi evlendim cehenneme döndü hiç yaşamadığım şeyleri yasadım erken evlendim ben 21 e gireceğim ahh nasılda karsıydım erken evliliğe biz farklıyız diyordum ama sonuç aynı tek çıktığım babamın yanına bir prensesle döneceğim umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz odaİnşallah bir ömür sürsün güzel yaşantınız.
Bu erkek cinsinin büyüüük çoğunluğu adam gibi değil ya da adamlıktan çıkabiliyor.
Neler neler yaşanıyor ama kendinizi mutsuz etmeyin, psikolojiniz bozulmasın. Güzel hayatınızın tadını çıkarın lütfen.
Yok beraber gideceğiz benim ailemde o sehirde ben ailemin yanında olmak istiyorum sadece güzel bir tatil istedim huzurlu bi tatil gerginlik yasamadanfarklı şehirlerde olmanıza rağmen sizi bu kadar yıpratabiliyorlar yani... torunlarını görmek istiyorlarsa kendileri gelsinler... sırf onlar torunlarını görsünler diye neden siz evinizi düzeninizi bırakıp gideceksiniz ki... eşinizinde bunu anlaması lazım... özür dilerim ama ilişkinizi bilmeyerek soruyorum... sizi uzaklaştırmak istiyor olabilir mi... ne bileyim bunalmıştır... çocuk sesi falan... yada başka şeyler... içinizi siz biliyorsunuz neticede... kusura bakmayın valla burda sırf çocuk yanına geliyor diye yapmadığını bırakmayan kocaları gördüm de...
maalesef burdada hep geçmişler deşilmek zorunda kalıyor...2 senelik evliyiz ilk günlerimde berbat geçti ailesi sağolsun orda kaldık kim 3 günlük evliyken küçük yeğenlerini getirip onla yatar Uff şimdi geçmişteki herşey aklıma geliyor iyice kinleniyorum ona
Kadınlar buna izin verdikçe dışardan yapılacak pek birşey yok malesef. Bencilleşmeye kesinlikle karşıyım ama bu öyle bir konu ki yine en büyük kötülüğü insan kendine yapıyor. Allah ıslah etsin diyorum ben, bu tarz erkeklerin hadlerinin bildirilmesi gerek, yemin ediyorum tiksindim bu cinsten.Amin hepimizin inşallah...Ama bazen mutlu olmak yetmiyor insana..Herşeyi görmezden gelirsek bencilleşiriz zamanla..Keşke elimizden birşeyler gelsede yapabilsek..Keşke hiçbir kadınımız mutsuz olmasa,dayak yemese,hakarete uğramasa..Ama yapamıyoruz işte Allah yardımcın olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden ne yazık ki...
beraber gidecekseniz... çok umursamamaya çalışın... düşünmeyin... bazı şeyleri duymayın... ailesine güler yüz gösterin ne yapmanız gerekiyorsa yapın... ama hiçbir tartışmaya girmeyin... öyle bir durumda alın bebeğinizi girin bir odaya çocuk uyutuyorum falan diyin... kendi ailenizde üzülür sonra... gittiğinize gideceğinize hiçbir şeye değmez....Yok beraber gideceğiz benim ailemde o sehirde ben ailemin yanında olmak istiyorum sadece güzel bir tatil istedim huzurlu bi tatil gerginlik yasamadan
Bebeğim 4 aylık ben onu yumuşatmaya ugraşmıcam incelediği yerden kopsun bana böyle muamele yapamaz bu zamana kadar sustum elde ne var sıfırmaalesef burdada hep geçmişler deşilmek zorunda kalıyor...tanımadığımız bilmediğimiz için hep daha öncede böylemiydi diyerek giriyoruz konuya... neyse çok fazla geçmişe gitmeden.. o zaman şöyle diyelim... bebeğinizle ilgili bahaneler uydurun... eşinize bebeğinizin onu özlediğini aradığını söyleyin... evdeyken bile senin geleceğin saatlerde kapıya gitmek istiyor falan diyin... belki biraz yumuşar... tabi bebeğiniz kaç yaşında bilemiyorum ama genelde çok küçüklükten yapmaya başlarlar bunu... gerçekten hissettiklerini düşünüyorum...
ben bu siteye girdim gireli... her gece yatarken... acaba ne oldu şu konudaki olay diye düşünmeden edemiyorum... ertesi gün hemen girip yorumlara bakıyorum... gerçekte olsa fake te olsa... bu durumları yaşayan kadınlar var....Daha burdakiler gibi binlercesi var arkadaşım..Burdakiler yine az çok imkanları var ki en azından internete girip,sanalda olsa dertlerini paylaşıp,biraz olsun rahatlayabiliyorlar..Ya diğerleri? Biz şuan internet başında sohbet ederken kimbilir kaç kadın kocası tarafından işkence görüyor ve öldürülüyor..Bunları düşündükçe gerçekten huzurlu olamıyorum...
Gerçekten çok erken evlenmişsiniz ama yaşanan yaşanmış, geçmişe dönüp değiştirmenin imkanı yok ama bundan sonrası için mutluluk için adımlar atabilirsiniz.Ben bekarken hayatım çok güzeldi evlendim cehenneme döndü hiç yaşamadığım şeyleri yasadım erken evlendim ben 21 e gireceğim ahh nasılda karsıydım erken evliliğe biz farklıyız diyordum ama sonuç aynı tek çıktığım babamın yanına bir prensesle döneceğim umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz oda
Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah...ben bu siteye girdim gireli... her gece yatarken... acaba ne oldu şu konudaki olay diye düşünmeden edemiyorum... ertesi gün hemen girip yorumlara bakıyorum... gerçekte olsa fake te olsa... bu durumları yaşayan kadınlar var....
Benim ailemde o sehirde ben ailemin yanında olmak istiyorum dedim orda olmak istemememin nedeni geçmişte yaşadıklarım tekrar yaşamak istemediğim içinesinin tepkisi cok abartili ve yanlis ancak anlayamadigim sehir disindan ziyarete gidildiginde genellikle yatiya da kalinir.esinin ailesiyle aranizda problemler mi var? neden kalmam dedin?
maalesef keşke yasanmasa ama artık keske demek istemiyorumben bu siteye girdim gireli... her gece yatarken... acaba ne oldu şu konudaki olay diye düşünmeden edemiyorum... ertesi gün hemen girip yorumlara bakıyorum... gerçekte olsa fake te olsa... bu durumları yaşayan kadınlar var....
oyy maşşallah Allah sizleri birbirinize bağışlasın inşallah... ilişkinizin iç yüzünü bilemiyorum... yıpranmışlıklar, yorgunluklar, tahammülsüzlükler, tabiki sabırmı kalır... gerçektende bazen ne yaparsanız yapın olmayabiliyor... ama sizde bebeğinizden dolayı hem bedenen hemde psikolojikman baya yorulmuşsunuzdur...çünkü doğumundan itibaren hiçbir şeyinizin düzeni kalmamıştır.... eşiniz deseniz oda zaten aynı bir konu... bence gidince önce bir kendi annenizle konuşun... ondan sonrada annenizinde tavsiyeleri üzerine ne yapabilirsiniz onu düşünün... ama kendinizi rahat bırakmaya çalışın... nefes almaya çalışın... sizin bu haliniz bebeğinizi de huzursuz eder...Bebeğim 4 aylık ben onu yumuşatmaya ugraşmıcam incelediği yerden kopsun bana böyle muamele yapamaz bu zamana kadar sustum elde ne var sıfır
toplam kac gece kalacaksiniz bilmiyorum ama dogru olan birazini da kvnizin evinde gecirmenizdir.Benim ailemde o sehirde ben ailemin yanında olmak istiyorum dedim orda olmak istemememin nedeni geçmişte yaşadıklarım tekrar yaşamak istemediğim için
Bende öyle düşünüyorum heba edemem kendimi ona benim hatam bu yaşımda uğraştığım şeylere bak zaten açıktan okuyorum dahada yoğunlaşır bitirmeye çalışırım ailemin yanında buna vaktim olur evliliği aklıma getirmemeye çalışcamGerçekten çok erken evlenmişsiniz ama yaşanan yaşanmış, geçmişe dönüp değiştirmenin imkanı yok ama bundan sonrası için mutluluk için adımlar atabilirsiniz.
Babanız hayal kırıklığına uğratmaz inşallah, uğratsa da o da gelir o da geçer...
Çok gençsiniz hem de çok genç.... Değer bilmeyene ömrünüzü heba ettirmeyin, değer bilecekse olsun hayatınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?