Çok çok çok basit bir şey bu. İçiniz rahat olsun. İyi bir doktor kisti ellerken anlar zaten iyi-kötü olduğunu. Neden sizi bu kadar endişeye sürüklemişler bilmiyorum. Geçen de arkadaşım kulağındaki kist için gitti doktoru çok bilinçsizdi. Anlattım bak böyle böyle yapacak, eğer yapmazsa geri çıkar dedim. Bir baktım yapmamış geri çıkıyor şimdi, yine operasyon olacak. Gerekli malzemeler olsa ben bile alabilirim o kisti o kadar basit hatta doktor kendine güvenirse lokal yapar, bayıltmaz bile.. Herkesin bir hobisi var benimki de kistler :) Geçmiş olsun daha beteri olmasın :)
Canım çok geçmiş olsun,konunu daha yeni gördüm,umarım kısa zamanda atlatır eşin,içini ferah tut lütfen
Sağlık çalışanları tabiiki çok önemli bizim için ama bazen çok saçma şeylerde duyuyoruz gerçekten.Kuzenimin arkadaşının sürekli yorgunluğu varmış.Kucağında çocuğuyla bir kliniğe gitmiş,kan tahlili yaptırmış.Doktor ne desin kızın yüzüne,sen ilik kanserisinÇok geçmiş olsun Enyalios Dr milleti hep bi tuhaf benim de geçen konum vardı belki görmüşsündür.
Bi Dr üstelik doc.bu çocukta fıtık var bugün-yarın acil ameliyat dedi.
3 binliralık hesap çıkardı.Bide devlet hastanesine gidelim dedik.
2 Dr ayrı ayrı zamanlarda biri Yok diğeri küçük bişi var dedi.
İkide ultrason çekildi biri özel üni.hastanesinde sonuç pozitif , diğeri devlet hastanesinde sonuç negatif gelde çık işin içinden ameliyatta ettiremedim kararsız kaldım.
Allah düşürmesin oralara inşallah ciddi bişe değildir rabbim Şafi ismiyle şifa versin.
Yeni gördüm konunu geçmiş olsun ,pozitif olun ,inşallah kolay bir şekilde ameliyatını olup çabucak toparlanır ve de sonuçları temiz çıkarSelam kızlar, dün farklı bir ortopedi uzmanına daha gittik eşim için.
Kesin ameliyat dedi, sanırım ramazanda ameliyat olacak..
Ameliyattan sonra patoloji sonucu çok önemli dedi.
Sevgiler. .
Geçmiş olsun,inşallah birşeyi çıkmaz,doktorlar en kötü ihtimale göre davranmak zorunda.İllaki önemli olmayabilir.Arkadaşımın eşinin belinde dediğiniz gibi bir şey görülmüş,korkulu günler geçirdiler,iyi huyluymış şükür.Ameliyat etmediler şimdilik.
geçmiş olsn canım Allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun ,Allah şifalar versin inşallah. .
Yeni gördüm konunu geçmiş olsun ,pozitif olun ,inşallah kolay bir şekilde ameliyatını olup çabucak toparlanır ve de sonuçları temiz çıkar
geçmiş olsun . ameliyat sonrası iyi haberlerini bekliyoruz .
İnsallah canım,bütün kalbimle diliyorum.Kapsül içinde bulunanlar için iyi çıkıyor diye duymuştum ben,inşallah öyle olur.Çok sağolun.
Bizim parça fındık tanesi kadar
çok ufak parça alıp iyi huylu mu kötü huylu mu diye bakılamıyor.
Ancak ameliyat olacak ve alınan parça komple patolojiye gidecek, öyle belli olacak.
Bir kaç doktora gosterdik, bir kaçı iyi huylu kapsül içinde basit bir kist dedi.
Biri tümör dedi, biri de yumuşak doku kisti, kötü huylu olabilir dedi..
O nedenle şu an ne olduğu hakkında bir bilgimiz yok..
İnşallah arkadaşınızın eşinin sonucu gibi,
iyi çıkar eşimin sonucu da.
İnsallah canım,bütün kalbimle diliyorum.Kapsül içinde bulunanlar için iyi çıkıyor diye duymuştum ben,inşallah öyle olur.
Rabbim acil şifalar versin canımmÇok sağolun.
Bizim parça fındık tanesi kadar
çok ufak parça alıp iyi huylu mu kötü huylu mu diye bakılamıyor.
Ancak ameliyat olacak ve alınan parça komple patolojiye gidecek, öyle belli olacak.
Bir kaç doktora gosterdik, bir kaçı iyi huylu kapsül içinde basit bir kist dedi.
Biri tümör dedi, biri de yumuşak doku kisti, kötü huylu olabilir dedi..
O nedenle şu an ne olduğu hakkında bir bilgimiz yok..
İnşallah arkadaşınızın eşinin sonucu gibi,
iyi çıkar eşimin sonucu da.
Rabbim acil şifalar versin canımm
Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum . Umarım temiz çıkar sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?