İçim çok buruk...

Canım ya yakın aile dostumuz aile hekimi,
ona gösterdik oda senin gibi bu basit ben bile alabilirim lokal olarak dedi,
ama ortapedi doktorları nedense hep en kötüsünü söyledi,
biri tümör dedi biri yumuşak doku kisti
bakalım şu ameliyatı atlatalım da bir,
sanırım 10 gün evde yatar diye düşünüyorum..

Desteğin için teşekkürler. .

Canım çok geçmiş olsun,konunu daha yeni gördüm,umarım kısa zamanda atlatır eşin,içini ferah tut lütfen

Kuzum, inşallah dualarınızda unutmayın..
Rabbim sağlık versin en önemlisi o.

Geçmiş olsun,inşallah birşeyi çıkmaz,doktorlar en kötü ihtimale göre davranmak zorunda.İllaki önemli olmayabilir.Arkadaşımın eşinin belinde dediğiniz gibi bir şey görülmüş,korkulu günler geçirdiler,iyi huyluymış şükür.Ameliyat etmediler şimdilik.

Sağlık çalışanları tabiiki çok önemli bizim için ama bazen çok saçma şeylerde duyuyoruz gerçekten.Kuzenimin arkadaşının sürekli yorgunluğu varmış.Kucağında çocuğuyla bir kliniğe gitmiş,kan tahlili yaptırmış.Doktor ne desin kızın yüzüne,sen ilik kanserisin
İnsafsız, daha büyük bir birime sevk et,bir
problem var diyerek.O kızcağız bebeği kucağında nasıl döndü kimbilir evine kuzum.Sonra tıp fakültesinde tetkikleri yapılıyor,tamam kanda bir problem var ama,Allah korusun kanser falan değil.
Konu sahibi sizde bir kaç yerde baktırmışsınızdır sanırım,mesajların hepsıne bakamadım.

Selam kızlar, dün farklı bir ortopedi uzmanına daha gittik eşim için.
Kesin ameliyat dedi, sanırım ramazanda ameliyat olacak..
Ameliyattan sonra patoloji sonucu çok önemli dedi.
Sevgiler. .
Yeni gördüm konunu geçmiş olsun ,pozitif olun ,inşallah kolay bir şekilde ameliyatını olup çabucak toparlanır ve de sonuçları temiz çıkar

Çok sağolun.
Bizim parça fındık tanesi kadar
çok ufak parça alıp iyi huylu mu kötü huylu mu diye bakılamıyor.
Ancak ameliyat olacak ve alınan parça komple patolojiye gidecek, öyle belli olacak.
Bir kaç doktora gosterdik, bir kaçı iyi huylu kapsül içinde basit bir kist dedi.
Biri tümör dedi, biri de yumuşak doku kisti, kötü huylu olabilir dedi..
O nedenle şu an ne olduğu hakkında bir bilgimiz yok..

İnşallah arkadaşınızın eşinin sonucu gibi,
iyi çıkar eşimin sonucu da.

Yeni gördüm konunu geçmiş olsun ,pozitif olun ,inşallah kolay bir şekilde ameliyatını olup çabucak toparlanır ve de sonuçları temiz çıkar

İnşallah adaşım.. İlk duyduğumuzda çok üzüldüm,
şimdi tevekkül halindeyim..
Rabbim temiz sonuçlar nasip etsin. .

geçmiş olsun . ameliyat sonrası iyi haberlerini bekliyoruz .

İnşallah arkadaşım, ayın 25'i randevu aldık hastaneden..
Yakın tarihe randevu alamadık, doktor yurt dışındaymış.
Sanırım o tarihten sonra ameliyat günü için haber verirler. .

İnsallah canım,bütün kalbimle diliyorum.Kapsül içinde bulunanlar için iyi çıkıyor diye duymuştum ben,inşallah öyle olur.

İnsallah canım,bütün kalbimle diliyorum.Kapsül içinde bulunanlar için iyi çıkıyor diye duymuştum ben,inşallah öyle olur.

Evet canım yaşlı bir doktor da kapsül içinde olması iyi dedi.
İnşallah öyledir..

Rabbim acil şifalar versin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…