Bazen diyorlar ya sokaktaki köpek bile daha çok sahip çıkıyor yavrusuna bu tam o adamlıkOkurken delirdim. En doğrusunu yapmıssınız bende babadan dertliyim konu açmıstım burda babasını silen görmeyen okadar hanım var ki burda onlardan güç aldım .. böyle babalara yazıklar olsun!!
Şuna ne cevap verdiniz?amma öptün ben KENDİ KIZIMA BİLE BU KADAR ÖPTÜRMÜYORUM KENDİMİ dedi
Tşk ederim adam daha eşimin adını bile bilmeden düğüne gelecektiKesinlikle dogru dik durusun icin tebrik ederim
çocuğuna öylemi ben kimin çocuğuyum acaba dedim çıktım odadan ağlayarakŞuna ne cevap verdiniz?
Sorunuza gelince doğru yapmışsınız çok düşüncesiz biri...
O benim herşeyim ezdirirmiyim annemiEn doğrusunu yapmışsınız. Bide karısıyla gelecek saygısız. Annemiz için çok iyi yapmışsınız herşeyden önce.
Birde bilezik almıs çok düşünceli o bileziğide alsın kendi karısına taksınSonuna kadar haklısın. En güzelini yapmışsın. Zaten eğreti bir baba sevgisi, ilgisi olmuş. Küçükken sormamış oraya gelip ne diyecek. Elin içinde ben büyüttüm havası mi vermeye çalışıyor?
Yaziklar olsun ne diyeyim.ben 20 yildir gormuyorum fakat ilk evliligimde mahkemede adres yanlisligindan kagit oraya gitmis bosandigim sahis bunu ogrenip gidiyor tanisiyorlar ve benim dedikodumu yapiyorlar birlikte 14 yasimda bosandilar hakkimda ne biliyorsunda beni cekistiriyorsun degilmi.daha neler var.o nedenle bravo sana kizlar babaya hassas olur ama ben hic olmadim olamadim ayni senin baban gibi buna izin vermediTşk ederim adam daha eşimin adını bile bilmeden düğüne gelecekti
Üzüldüm senin adına benim en büyük şansım sahip olduğum annemdi zaten memurdu annem tayin istedi durmadık o adamla aynı şehirdeYaziklar olsun ne diyeyim.ben 20 yildir gormuyorum fakat ilk evliligimde mahkemede adres yanlisligindan kagit oraya gitmis bosandigim sahis bunu ogrenip gidiyor tanisiyorlar ve benim dedikodumu yapiyorlar birlikte 14 yasimda bosandilar hakkimda ne biliyorsunda beni cekistiriyorsun degilmi.daha neler var.o nedenle bravo sana kizlar babaya hassas olur ama ben hic olmadim olamadim ayni senin baban gibi buna izin vermedi
Yaziklar olsun ne diyeyim.ben 20 yildir gormuyorum fakat ilk evliligimde mahkemede adres yanlisligindan kagit oraya gitmis bosandigim sahis bunu ogrenip gidiyor tanisiyorlar ve benim dedikodumu yapiyorlar birlikte 14 yasimda bosandilar hakkimda ne biliyorsunda beni cekistiriyorsun degilmi.daha neler var.o nedenle bravo sana kizlar babaya hassas olur ama ben hic olmadim olamadim ayni senin baban gibi buna izin vermedi
Böyle durumlarda benden size tavsiye eşinize kızmayın sakın o durum bambaşka ben hala bişey yesem falan içimde bir yer burkulur annem de yermiydi acaba diye düşünürümBen de olsam aynisini yapardim. Sakin kendinizi suclamayin kim olsa oyle yapar. Onemli olan anneniz.
Benim de kaynanam ve kayinpederim esim kucukken bosanmislar. Esimi annesi almis babasi bekar gibi gezmis umurunda olmamis. Simdi her konuda annesi onceliklidir. Babasiyla bi plan yapmis olsak bile annesi aradigi anda o plan bozulur. Ayni ortamda oldugumuzda her sey annesine gore ayarlanir babasini pek sallamaz.
Senin babanda ne karaktersizmiş kendi senin hayatının orta yerine mıcmıs bu yetmemiş birde kocan olup seni 2.kez yıkan adamla bir olmuş seni çekiştirmişYaziklar olsun ne diyeyim.ben 20 yildir gormuyorum fakat ilk evliligimde mahkemede adres yanlisligindan kagit oraya gitmis bosandigim sahis bunu ogrenip gidiyor tanisiyorlar ve benim dedikodumu yapiyorlar birlikte 14 yasimda bosandilar hakkimda ne biliyorsunda beni cekistiriyorsun degilmi.daha neler var.o nedenle bravo sana kizlar babaya hassas olur ama ben hic olmadim olamadim ayni senin baban gibi buna izin vermedi
Farkindamisin baba bile demiyorsun o adam diyorsun ayni benim gibi.sansliymissin benim oyle bir sansim yoktu tekrar evlendim ku rtuldum yine buldu ama gorusmedim tabii yaslandi artik bana ihtiyaci var ama yokumÜzüldüm senin adına benim en büyük şansım sahip olduğum annemdi zaten memurdu annem tayin istedi durmadık o adamla aynı şehirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?