İçim çok dolu kızlar biraz dertleşelim bugün olur mu?

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
merhaba kk hatunları bugün içim bir garip sorun iş,eş yada sağlık değil bu defa bi adam var hayatımda ben daha ilkokula bile gitmezken annemle beni bi kadına değişen daha annemle evliyken o kadınla kaçan bir adam babam!!! Ben hiç bilmedim baba sevgisini ama hep kıskandım etrafımdakileri yıllarca arasın sorsun ilgilensin sevsin istedim beni olmadı yapmadı hep ben aradım ben sordum ve ben sevdim uzaktan annem çok iyi bir insan Allah ım sağlıklı uzun ömürler versin (amin)hep bağ kurmaya çalıştı onunla aramda dünya hali basıma birşey gelirse sahip çıksın sana dedi hep ama karşıdaki derin dondurucu bugüne kadar hiç bir yarama merhem olmadı ne zaman yanına gitsem burnumdan geldi hiç unutmam birgün sarıldım öptüm (kendi kızı var 1 tane diğer eşinden)amma öptün ben KENDİ KIZIMA BİLE BU KADAR ÖPTÜRMÜYORUM KENDİMİ dedi peki ben kimin kızıydım halbuki onunla güreşir bile şakalaşır yanımda neyse bu adam ben evlenirken nereden estiyse karısını kızını alıp düğünüme gelmeye kalkınca filmi kopardım şakın gelme sen benim kötü günümde yoktun yanında hiç olmadın bugün de ben istemiyorum dedim ya düşünsenize annemin durumunu bana bakıp büyütmüş bu halime getirmiş annem o adamın uğrunda onu terk ettiği kadınla aynı ortamda olacak asla anneme bu saygısızlığı yaptırmam şimdi tamamen koptu ipler o adamla ama ben doğru olanı yapmışım değilmi?

Buarada adam düğüne gelmeye kalkıyor ama daha damadının adını bile bilmiyordu

Son düzenleme:
Okurken delirdim. En doğrusunu yapmıssınız bende babadan dertliyim konu açmıstım burda babasını silen görmeyen okadar hanım var ki burda onlardan güç aldım .. böyle babalara yazıklar olsun!!
Bazen diyorlar ya sokaktaki köpek bile daha çok sahip çıkıyor yavrusuna bu tam o adamlık

Sonuna kadar haklısın. En güzelini yapmışsın. Zaten eğreti bir baba sevgisi, ilgisi olmuş. Küçükken sormamış oraya gelip ne diyecek. Elin içinde ben büyüttüm havası mi vermeye çalışıyor?

Birde bilezik almıs çok düşünceli o bileziğide alsın kendi karısına taksın

Tşk ederim adam daha eşimin adını bile bilmeden düğüne gelecekti
Yaziklar olsun ne diyeyim.ben 20 yildir gormuyorum fakat ilk evliligimde mahkemede adres yanlisligindan kagit oraya gitmis bosandigim sahis bunu ogrenip gidiyor tanisiyorlar ve benim dedikodumu yapiyorlar birlikte 14 yasimda bosandilar hakkimda ne biliyorsunda beni cekistiriyorsun degilmi.daha neler var.o nedenle bravo sana kizlar babaya hassas olur ama ben hic olmadim olamadim ayni senin baban gibi buna izin vermedi

Üzüldüm senin adına benim en büyük şansım sahip olduğum annemdi zaten memurdu annem tayin istedi durmadık o adamla aynı şehirde

Ben de olsam aynisini yapardim. Sakin kendinizi suclamayin kim olsa oyle yapar. Onemli olan anneniz.

Benim de kaynanam ve kayinpederim esim kucukken bosanmislar. Esimi annesi almis babasi bekar gibi gezmis umurunda olmamis. Simdi her konuda annesi onceliklidir. Babasiyla bi plan yapmis olsak bile annesi aradigi anda o plan bozulur. Ayni ortamda oldugumuzda her sey annesine gore ayarlanir babasini pek sallamaz.

Karaktersiz...!

Böyle durumlarda benden size tavsiye eşinize kızmayın sakın o durum bambaşka ben hala bişey yesem falan içimde bir yer burkulur annem de yermiydi acaba diye düşünürüm

Senin babanda ne karaktersizmiş kendi senin hayatının orta yerine mıcmıs bu yetmemiş birde kocan olup seni 2.kez yıkan adamla bir olmuş seni çekiştirmiş

Üzüldüm senin adına benim en büyük şansım sahip olduğum annemdi zaten memurdu annem tayin istedi durmadık o adamla aynı şehirde
Farkindamisin baba bile demiyorsun o adam diyorsun ayni benim gibi.sansliymissin benim oyle bir sansim yoktu tekrar evlendim ku rtuldum yine buldu ama gorusmedim tabii yaslandi artik bana ihtiyaci var ama yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…