İçim daralıyor

Kelimelerimin sizi etkilemesini beklemiyorum zaten ve öyle bir niyetimde yok :)
Kimseye bir şey lütfetmedim ayrıca. İsteyen istediğini yapıyor .
Ben kendi gözümdeki yerlerini belirttim.
Bir çok korunma yöntemi olduğu halde keyfiyen hamile kalıp aldıran benim gözümde canidir ve benim inandığım dine göre de katildir..

Geriside teferruattır..

öncelikle inandığınız dini düşüncelerinizi kendinize saklayın.. kimseye dini inançlarınız doğrultusunda yorum yapamazsınız.. hele bu forumda hiç..
ayrıca kendinizi haklı çıkarmak için de kürtajı korunma yöntemi olarak değerlendiren zihniyeti önümüze getirmeyin. zira bunu kimse savunmuyor. konu da burdan çıkmadı. burda hasta doğan bebeklerden, geleceklerinden, kendilerinin ve ebeveynlerinin yaşadıkları/yaşayacakları, bunu kaldırıp kaldıramamak vs konuşulurken kimse korunulmamış ilişkiden kaynaklanan kürtajla ilgili fikir beyan etmiyor.
ya yazılanları okumayı bilmiyorsunuz ya da savunduğunuz şey dini inancınızdan öteye gidemediği için saçmalamakta beis görmüyorsunuz..
daha fazla dini yorum olmaması için Mune buraya bakabilirsen memnun olurum..

Hiç yorum yapmıyorum sadece bir soru kafama takıldı. Tecavüz hamilelikler hariç demişsiniz. O hamilelikte ki bebeğin kalbi atmaya başlamıyor mu? O yüzden mi aldirilabilir?

Merhabalar çok geçmiş olsun. Doktorlara güvenin. Dua edin. Hamileliğinizde folik asit kullanmadınız mı ?

Hanımları rica ediyorum sakin olur musunuz?
Ve yine rica ediyorum polemiğe girmeyin, dini yorumlar yazmayın ve üsluplara dikkat edin lütfen.

Konu sahibinden bağımsız söylüyorum...bırakın kürtaj durumlarını daha akraba evliliği konusu çözümlenememişken, çoğu insan aynı gen havuzunda dayi teyze amca oğluyla evlilikler yaparken, dizilimi bozuk genleri çocuklarına aktarirken kürtajın bir seçim olduğunu kabulendirmek imkansız birşey.
Ki ben tercih etmem orası ayrı. ..ama tercih edene de saygım sonsuz eleştirel bir bakisim yok her iki seçime de.

Ah yaa canım siz hoşunuza gitmeyince Mune'yemi şikayet ettiniz.
bak şimdi üzüldüm

Ben zaten bana göre dedim kimseyebir şey dayatmadım.
Yahu zaten sizinle daha fazla vakit kaybetmeyeceğim, hadi kendi yolunuza..

Sevgili Mune; herhangi bir ihlalim varsa cezama razıyım.

Gözünüz aydin. Allah acil sifalar versin bebeginize. Allah size de güc kuvvet versin ❤

Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin.

Bebegınız saglıkla dogdumu 4lude kac cıkmıstı rısk

Ay masallah ne guzel ıns benım yavrumda saglıkla dogar coook sevındım banada duanet nolursun
Unlar tarama testleri, tanı için değil, o yüzden 2li 4lü test sonuçlarından korkmayın. Tanı için doktorunuz ileri tetkik istemiştir sanırım, yaptırın içiniz rahatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…