• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim daraliyor

Anksiyete kendi kendine geçen bir şey değil. Doktorun verdiği ilacı doktorun söylediği şekilde aksatmadan süreyi tamamlayarak kullanmalısın. Ben de yaşadım. 6 ay düzenli ilaç kullandım. Yılların birikimi son yaşadığım üzücü olay sebebiyle nefes darlığı, boğulma hissi, kalabalık ortamda fenalık hissi yaşıyordum. Canım ne bir şey yapmak istiyor ne de varolmak istiyordum. Yaşayan ölü gibiydim. Kendi kendine geçmesi bir yana daha da kötüleşiyordu. Olmayan şeyleri sanki "ya olursa" diyerek düşünüp üzülüyordum. Panik atağa doğru giderken doktora gittim. İlaç verdi. Usulune göre kullandım. Şu an daha iyiyim. Kafamda kurma huyum hala devam ediyor ama yaşamış gibi üzülmüyorum artık. O yüzden siz bi doktora görünün derim. Bazen kendi başımıza yeterli olmuyoruz be yazık ki.
Merhaba geçmiş olsun öncelikle bu hastaligin belirttilerini yaşıyorum zannedersem içim sıkıyor hep kötü bişeyler olacak gibi bir konuya sabitleniyorum ordan cikamiyorum böylemi basliyor acaba hastalık

Merhaba geçmiş olsun öncelikle bu hastaligin belirttilerini yaşıyorum zannedersem içim sıkıyor hep kötü bişeyler olacak gibi bir konuya sabitleniyorum ordan cikamiyorum böylemi basliyor acaba hastalık
Genel olarak böyle. Anksiyete kaygı bozukluğu demektir. Sürekli bir kaygı haliniz varsa. Aklınıza olumsuz düşünceler getirip onları yaşıyormuş gibi hislere kapılıyorsanız. Sizde görünün doktora. Çünkü bu durum geri gitmiyor aksine ileri gidiyor. Daha çok kaygılanıp üzülüyorsunuz. Zor durumlar. Doktora görünüp ilaç verdiği takdirde düzgün kullanın. Çünkü ilaca başlayıp yarıda kesme durumu sizi olumsuz etkiler.

Eşim polis 4 aydır ayrı yerlerdeyiz. Bademciklerim iltihaplanmıştı ona bağlamıştım ama değil sanırım. Bu durumu geçirmek için öneriniz var mi ? Aglayamiyorum bile
Eşin polis endişedir sebebi!!zaman zaman banada oluyor insanlar ölüyor benimde
ciğerlerim yanıyor cidden içimden birşeyler akıp gidiyor, seni çok iyi anlıyorum ancak din konusuna,siyasete girmiyorum. tek bir tesellim var oda! risk alan değil vadesi gelen ölecek yani hepimiz ölümlüyüz bunu düşünüyorum ve diyorumki üzülme geçecek ben sana eşimin görev yerlerinde verdiği mücadeleyi anlatsam yaşadığım korkuyu tahmin bile edemezsin. Allah ın izniyle Rabbim eşini, seni ve dini,Dili ırkı ne olursa olsun cümle insanlığı kötülerin, hainlerin şerrinden korusun...

Genel olarak böyle. Anksiyete kaygı bozukluğu demektir. Sürekli bir kaygı haliniz varsa. Aklınıza olumsuz düşünceler getirip onları yaşıyormuş gibi hislere kapılıyorsanız. Sizde görünün doktora. Çünkü bu durum geri gitmiyor aksine ileri gidiyor. Daha çok kaygılanıp üzülüyorsunuz. Zor durumlar. Doktora görünüp ilaç verdiği takdirde düzgün kullanın. Çünkü ilaca başlayıp yarıda kesme durumu sizi olumsuz etkiler.
Eşin polis endişedir sebebi!!zaman zaman banada oluyor insanlar ölüyor benimde
ciğerlerim yanıyor cidden içimden birşeyler akıp gidiyor, seni çok iyi anlıyorum ancak din konusuna,siyasete girmiyorum. tek bir tesellim var oda! risk alan değil vadesi gelen ölecek yani hepimiz ölümlüyüz bunu düşünüyorum ve diyorumki üzülme geçecek ben sana eşimin görev yerlerinde verdiği mücadeleyi anlatsam yaşadığım korkuyu tahmin bile edemezsin. Allah ın izniyle Rabbim eşini, seni ve dini,Dili ırkı ne olursa olsun cümle insanlığı kötülerin, hainlerin şerrinden korusun...

ne kadar güzel yazmışsınız... Amiiinn amirim...

Back
X