• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icim icimi yiyor ama bilen yok. Ikilemdeyim ama cikamiyorum

Yahu kadını evine yerleştiriyor.
Aynı yere tatile gidiyorlar (tabiki tesadüf değil) siz öyle algılamışsınız gibime geldi.
Bu adam kısacası fos.
Def edin o acısına yanmaz merak etmeyin teselli bulacak bi yeri var.
Kendinizi niye harcatıyorsunuz bu kadar.
Kusura bakmayın ama adam sizi çantada keklik görüyor.

O kadınla kesin ilişkisi var konu sahibi uyanık ol azıcık. Hangi erkek çoluk çocuk tatil yapar? Çocuk çeker mi aşk meşk işi yoksa bir beklentisi yoksa? Ya o kadınla fb yada gönül ilişkisi var ama o iş arkadaşı iş arkadaşı değil. Tercih etmesi gerekse onu tercih eder?
Burada karar vermeniz gereken şey net, terk mi edileceksiniz yoksa bekleyip daha sonra mı terk edileceksiniz? Üçüncü bir ihtimal yok

Aynı şey sizin başınıza gelseydi demişsiniz ya mesela sizin bir yakınınız vefat etmiş olsa ve bu adam artık sizi görmek istemiyor olsa çat diye söyler umrunda da olmazdı. Ama siz vicdanım rahat etsin diyorsanız biraz bekleyin ama bu sürede pek de üstüne düşmeyin mecburi bir iletişim gibi düşünün. Sonra da yolunuza bakın yani adam tatile gidiyor aramıyor sormuyor üstüne bir de görüşme dediğim kadınla bildiğin tatil yapıyor. Biraz kendinize saygınız varsa böyle bir şeyi kabul etmezsiniz

Nasıl sabrediyorlar, anlamıyorum. Ben hiç duramam valla, adam kuzeni öldüğü gün başlamadı herhalde ilgisizliğe. Epey bir mazisi var bu işin belli ki. Onca vakti varmış ağzına geleni sayıp tekmeyi basmak için. Şimdi bir de naziklikten kırılacak hanımefendi! Adama hala kıyamıyor ya, pes! Sanki senin ayrılman adamı yemeden içmeden kesecek, kesin on kilo verir üzüntüden, tüh tüh.
Ayrılmak, adamı kaybetmek istemiyor konu sahibi. Nolursa olsun hayatında olmasını istiyor belliki. O yüzden böyle bahanelere sığınıyor. Allah bilir tabi ama ben kuzenin ölümündende şüpheliyim.

Sevgilin tatile gitmiş yanında o kadın var sen yoksun farkında mısın?Ha bir de senin telefonlarını açmamış…

Bu adamdan ayrılmak için kuzen yasının bitmesini bekleme sen zaten bu adamın umrunda değilsin adam üzülmeyecek ki.

İlk defa kendine değer ver,bir kere kimseye eyvallahın olmasın ve şu telefonu al adamın ağzına .ç ve defet hayatından allah aşkına.Kendinizi şu duruma düşürmeyin ya

O kadınla kesin ilişkisi var konu sahibi uyanık ol azıcık. Hangi erkek çoluk çocuk tatil yapar? Çocuk çeker mi aşk meşk işi yoksa bir beklentisi yoksa? Ya o kadınla fb yada gönül ilişkisi var ama o iş arkadaşı iş arkadaşı değil. Tercih etmesi gerekse onu tercih eder?
Burada karar vermeniz gereken şey net, terk mi edileceksiniz yoksa bekleyip daha sonra mı terk edileceksiniz? Üçüncü bir ihtimal yok
Harfi harfine aynı düşünüyorum

Bence siz kuzenin degil kendi yasinizi tutun ölu bir iliskiyi ayakta tutmak icin yavas yavas tutsak olmussunuz . Direk ayrilin bence bir beklentinizde yok bu adamdan zaten

Biraz saplantılı bir ilişki gibi. Seviyorsunuz anlıyorum ama karşılıklı gibi görünmüyor. Çünkü sevgiliniz hayatında biri var gibi kararlar almıyor. Onun kendi hayatı var yaşıyor, sizde hayatınızın ortasına onu yerleştirmişsiniz. Üzücü ve kasvetli bir hayat. Keşke hayatınıza gerçekten devam edebilseniz. Size değer veren biriyle olmayı hakediyorsunuz, hayatınızı birine bağlamayın.

O şehirde 3 yıldır sevgilinizden başka tanıdığınız yoksa durum aslında çokta umut verici görünmüyor.

Uzun ince bir yoldayım...
Gidiyorum gündüz gece

Ben bu adamdan ayrilmam
Ara ara konu açammm
Akıl danışıp ağlaram
Gidiyorum gündüz gece

Kuzeni ölmüş adamin
Tatilde gezermis hatunlan
Kadin evde cenazeden aramadim
Aramadim aramadim derrrr

Allah akil fikir vere
Kendi kuzenin takmayan
Adamin dibinden bacim
Kop gel bacim kop gel bacim

Uzun ince bir yoldayım
U uzunince ye takildim
Uzun ince uzun ince
Bip bip bip bip uzun ince

Biraz saplantılı bir ilişki gibi. Seviyorsunuz anlıyorum ama karşılıklı gibi görünmüyor. Çünkü sevgiliniz hayatında biri var gibi kararlar almıyor. Onun kendi hayatı var yaşıyor, sizde hayatınızın ortasına onu yerleştirmişsiniz. Üzücü ve kasvetli bir hayat. Keşke hayatınıza gerçekten devam edebilseniz. Size değer veren biriyle olmayı hakediyorsunuz, hayatınızı birine bağlamayın.

O şehirde 3 yıldır sevgilinizden başka tanıdığınız yoksa durum aslında çokta umut verici görünmüyor.
Biz farklı şehirlerdeyiz. O benim memleketimde yaşıyor, ben iş dolayısıyla başka şehirdeyim.

Biz farklı şehirlerdeyiz. O benim memleketimde yaşıyor, ben iş dolayısıyla başka şehirdeyim.
“Ote yandan erkek arkadasimi da kaybetmeye cesaretim yok. Yasadigim sehirde kendimi yalniz hissediyorum ve o benim en buyuk manevi dayanagim. 1 haftadir nasil bir ruh hali icindeyim anlatamam size. “

bu mesajınıza istinaden yazdım. İşin özü yaşadığınız şehirde arkadaşlar edinin. Gerçekten yaşayın, gülün eğlenin sosyalleşin. Mutluluğunuzu ona bağlamayın.

Back
X