aman bee canım onlar hep hikayeee aldırma kafana takacak başka derdin olmasın yeter..
Canım ya kafana takma böyle şeyleri.Gaybı yalnız Allah bilir.Hadi bazı falcıların cinleri falan oluyor o yüzden geçmişi bilebiliyorlar ama hiç kimse geleceği bilemez.Sen de inanma böyle şeylere.Allah'a şirk koşmak en büyük günahlardandır.İçini ferah tut.Duanı et,Hayırlıysa olsun değilse olmasın de sevdiğinle ilişkinin devamı için.Üzme bu tür konular için tatlı canını.
Canım bence de inanma içini ferah tut sonuçta fal bu..Allahtan başkası geleceği bilemez hiç boşuna kendini üzme.Bence sürekli Allaha dua et hayırlı olması için....
Merhaba canım bence fala bu kadar kafanı takma bazı şeyleri bilmiş olması senin halini tavrını ve verdiğin tepkileri ölçerek yapabileceği birşey. Neyse konuya dönmek gerekirse kendine karşı dürüstçe cevap vererek aklındaki soruları yanıtlaman gerekiyor, sevdiğin kişinin sana olan davranışları aranızda geçen olaylarda sana karşı aldığı tavırlar ilgisi vs bu kişinin sana karşı olan hislerini tartmanda yardımcı olur. Şu yüzden bana böyle davrandı, ben mi hatalıydım alttan almalıydım gibi düşüncelere girmeden bunu yapabilirsen anlayabilirsin diye düşünüyorum.
canım fallar doğru olsaydı herkesin hayatı mükemmel olurdu,hatta yaşamın bir anlamı olmazdı.Düşünsene yarın ne olacağını biliyorsun?Ne sevinç yaşardık ne de üzüntü,boş olurdu yaşamımız. o yüzden sen o falcıya hiç takılma.eğer sen sevdiğinden ve sevildiğinden eminsen Allah'a hakkımda hayırlısını ver diye dua et zaten hayırlıysa olacaktır.içini rahat tut ve her zaman pozitif düşün canım.Rabbim hakkında hayırlısını versin...
ayy negüzel yazmışsın canım sğaol.evet elbette yalnız allahtan dilerim isterim.böyle şeylerlede işim olmaz da diyorumki niye olumlu şeyleri duymak varken böyle şeyler duydum? niye mutlu olacaksın demek yerine hayırsız olacak dedi.kafam çok karıştı.
Herkes etkilenir fallardan inanmıyoruz deriz ama fal baktırmaktan vazgeçmeyiz
İnsan hayatında neler yaşayacağını bilse keşke fakat mümkün değil
hayırlı veya hayırsız başımıza neler gelecek yaşamadan bilemeyiz
sen içini ferah tut dua et
şerride hayıra çevirecek olan Allah tır
hiç üzülme
zaten ne diyecek ya hayırlı olacak senin için yada hayırsız.2 seçeneği var falcı kötü yorumu tercih etmiş.Hiç karıştırma kafanı.Zaten herşey olacağına varır.Eğer birşey gerçekleşmiyorsa senin için hayırlı olmadığı için gerçekleşmiyordur.O açıdan düşünmek lazım.Birlikte mutlu olacaksanız inşallah ayrılmazsınız.Falcı sana söylediklerini şimdi hatırlamıyordur bile.Seni söyledikleri çok üzmüş sen de unut,hiç fal baktırmadın farz et cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?