İçim kanıyor fal yüzünden!

Bi de düşünürüm bu fal bakanlardan bir kısmı fakir oluyor.Hatta bi uzaktan tanıdığımız kadının fal baktığını öğrendim.Önceden çok zenginlermiş sonradan eşi iflas etmiş falan.. acaba bunları falda göremedi mi falan diye de düşündüğüm olmuştu.Hani bak bey biz ilerde iflas etcez şimdiden bi köşeye para ayıralım falan diye:)yani falcı birşeyleri bilse önce kendine hayrı dokunur..

evet güzel bir anı olmuş bak.ama kadın bana damardan girdi yaa en hassas olduğum konu olacakmı olmayacakmı korkusuydu.hayırlısını istemekten başka çare yok.ben yanılmaktan çok korkuyorum.onun ailesinden biri beni istemeyecekmiş bide alla allaa

çookk haklısın.ben sevgisinden eminim canımda geleceğimizden eskisi kadar emin değilim. o da istiyor ama sorularımla bunalıyor.bense elimde fazla sebep olmadan sessizce bekliyorum.bu yüzden çok mutsuzum.

Aşkınızdan eminsen herşeyi akışına bırak okullar askerlikler vs bitsin hrşey zamanı gelince yerine otururur. Örneğin biz nişanlımla 6 yılı bitirdik okulların askerliğin bitmesi gerkiyor bazı şeylerin oturması ve önünüzü görebilmeniz için hala da evlililik için kesin bi tarih almadık işlerimizin de oturması için bekliyoruz şimdi Sen de bu kadar sağlamcı ol demiyorum ama okulu bitsin askerlik varsa o bitsin sen de o da rahat rahat önünüzü görün herşey daha güzel olur. Şimdilik takma kafana kendini de sevgilini de sıkma biraz rahatla. Fal olayına tekrar değinmiyorum nasıl iş yaptıklarını yabancı bir TV kanalında izledim çok profesyoneller tepki ölçmede:)

tabi canım.bir saniye sonra ne olacağını bile bilemeyiz yetkimiz mi var.ama bazen çevremizdekiler çok şeyler anlatıyor insan şaşırmadan edemiyor

ya tam benlikmiş hikayen canım yaa.inanki bu beklemek sevmeden olmuyor.ve zaman geçtikçe yanılma korkusu ve acaba değdi mi korkusu oluyor.ben aileye mahcup olma fikrinide hiç sevmediğimden dahada sıkılıyıorum.evet askerlik ve iş olmadan olmuyor daa yaşlanıyoruz resmen beklerken.ben çok sıkıldım mesela.görücü usulüne bile karşı dğeilim artık. bekledikçe sulanıyor galiba.seninde gönlündekilerin olmasını diliyorum.

Bence kafan karışık yaşını iş durumunu vs bilmiyorum ama hedefini sadece evlenmek olarak belirleme biliyorum insan belli bir süreden sonra kendi yuvasını kurmak istiyor ama sağlam adımlarla onu daha iyi tanıyarak hayatınızdaki maddi ya da kişisel problemleri halletmiş olarak ve askerlik okul iş gibi problemleri çözerek başlamanız sizin için bi artı olacak bunu da unutma. Dediğim gibi zamana takılma hayırlı olan şey zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır bence böyle daha pozitif yaklaşırsan bi nebze rahatlarsın Ailene mahcup olmayı bence aklından çıkar onlar senin mutlu olmanı ister mutsuz olsa ne olur evlensin demez merak etme

çokk haklıısn canım çok sağol.24 yaşındayım.sevdiğimi beklerken kariyerimi oluştururum dedim olmadı daha.boşluğa düştüm.neye sarılsam tutamıyorum diye.sırf evlilik dğeil iş istiyorum onuda bulamıyorum yani.evet ailem çok üstüme düşüyor aramızdaki güzel bağ benim içimi çok acıtıyor onları biran evvel mutlu etmek istediğim için.çünkü bir umut benden haber bekliyorlar.onu tanıdım tanıyacağım kadar okulu beni mahvetti uzadığı için hayaller ertelendi..offf..beni dinlediğin için çok sağol.meşgul ettim.

Bazı şeyler tahmin ettiğin zamanlarda olmayabilir, sen de evde olmaktan sıkılmışsın sanırım bu süreyi kendini geliştirmek için harcayailirsin dil kursları, işinle alakalı sertifika kursları hobi kursları vs deneyebilirsin üstelik bunlara bütçem yok diyorsan ücretsiz MEB onaylı kurslar var.

evet haklısın biliyorum..bazı kurslara gittim.ilgin için teşekkür ederim.dilediğimiz zamanda iyi şeyler olur inşallah.

iyi geceler canlar..bana vakit ayırdığınız için çok sağolun.dertleşmek isteyenler yazmak isteyenler yazabilir,yarın cevaplarım kendinize iyi bakın

Ama farkında mısınız bilmem, siz de bu işten kesin umutlu gibi görünmüyorsunuz yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla.
Kuzu kuzu bekliyorum diyorsunuz, okulu ne zaman bitecek belli değil diyorsunuz, bazı şeyleri içinize atıyormuşsunuz ki bunlar sizi endişelendiren durumlar.

Ne bileyim, bazen aslında falcılara gerek kalmıyor olayların ne yöne gidebileceğini kestirebilmek için.

Allah yardımcınız olsun, umarım hayallerinize kavuşursunuz. Bunları yazmak istedim ben de. :/

gitmeyin canım ya şu falcılara Allah aşkına .........sonra böyle canınız sıkılır işte kafanız allak bullak olur...herşeyi bir tek Allah bilir ! sen aynı ortamda denk gelmişsin ama yinede baktırma ben ısrar etselerde baktırmam hem günah hemde gereksiz kimse geleceği bilemez !!! kendini boş yere sıkma sallamış geçmiş işte ...senin gibi bir genç kızın ya sevgilisi vardır yada sevdiği bunu bilip üstüne yorum yapmak inan zor değil kendini üzme boşuna hayırlısını dile herşeyin

aman canım herkes herşey için bişey diyo bunları kafamıza takmaya bile değmez fala inanırım ama herşey olucak doğru çıkıcak diye bişey yok ya sen inanıyorsan mutlu olucana gerisi hikaye...

amin canım sağol.benim umutsuzluğum emin olamamak değilde hayalleri hayata geçirememek..zaman lazım bu yüzden de sıkıldım biraz işte.tabii falcılara gerek kalmıyor yaşadıklarımızın akışı belirliyor,bende belki çok mutlu olacağım ama zamanla

evet bende kimseye tavsiye etmiyorum :2: hakkımızda hayırlısı olsun çok teşekkürler.doğru diyosun herkesin yapısına göre sallıyorlar

bence bi fal baktırmakla bu kadar etkınlenmemelısın cnm gıt bşka bı falcıya emın ol tam tersını soleyen bırılerıde çıkacaktır... fala gore şekıllendırme hayallerını

bence bi fal baktırmakla bu kadar etkınlenmemelısın cnm gıt bşka bı falcıya emın ol tam tersını soleyen bırılerıde çıkacaktır... fala gore şekıllendırme hayallerını

doğru doğru sende haklıısn.zaten öyle bişey olmaz.o an çok kötü oldumda sizlerle paylaştım.hepiniz çok güzel şeyler yazdınız sağolun.

falda söylediklerine kendini inandırırsan sonunda olacağı odur. hayatını yaşamaya bak. takma kafanı hiçbir şeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…