İçim kanıyor fal yüzünden!

o kişi senin nasibinse zaten kimse bu işin önüne geçemez.. o yüzden bence o kişiyle evleneyim diye değil; hayırlı ise evleneyim diye dua et.. görüceksin işler ona göre şekilllenecek..

falda söylediklerine kendini inandırırsan sonunda olacağı odur. hayatını yaşamaya bak. takma kafanı hiçbir şeye.

evet hayat yaşamaya değecek kadar güzel aslında.hani hayata atılamamnın verdiği bir çekingenlik bir korku olur ya,bendekide o işte.yani ne yaşayacağımı düşündüğüm için dertliyim biraz.

o kişi senin nasibinse zaten kimse bu işin önüne geçemez.. o yüzden bence o kişiyle evleneyim diye değil; hayırlı ise evleneyim diye dua et.. görüceksin işler ona göre şekilllenecek..

evet canım nasipte varsa yaşarız herzaman hayırlısını diliyorum.ama insen bir ilişkiye yıllarını verince gözünde büyüyor herşey.:)

fala inanıp hayırlı veya hayırsız olduğunu düşünmek ne kadar sağlıklı ki??

sağlıksız evet.ama hani insan bir kelimede arar ya bazen teselliyi,bu da öyle oldu.insnaın psikolojisiyle ilgili sanırım.

bende bazen kahve falına baktırıyorum ama eğlencesine.. sende inanma arkadaşım ki böyle bişey dinimizde bile yok. İlişkini bu şekilde şekillendirme

canım geleceğı allahtan baska kımse bılemez ,bu falcılar gecmısını ve o an kı halını bılebılır buna şaşılmamak gerekır ama gelecegı kımse bılemez

bende bazen kahve falına baktırıyorum ama eğlencesine.. sende inanma arkadaşım ki böyle bişey dinimizde bile yok. İlişkini bu şekilde şekillendirme

evet canım eğlenip bırakmak lazım.bende alışkın olmadığım için birde çoğu şeyi bildi diye şaşırdım da içim sıkıldı işte.sağolasınn

canım geleceğı allahtan baska kımse bılemez ,bu falcılar gecmısını ve o an kı halını bılebılır buna şaşılmamak gerekır ama gelecegı kımse bılemez

evet canım çok haklısın.insanın tipinden mi desem muhakkak bişeyleri tutturuyorlar.ama doğru ,geleceği yalnız Allah bilir.sizler olmasanız saçma sapan davranırdım belki.teşekkürler.

evet canım çok haklısın.insanın tipinden mi desem muhakkak bişeyleri tutturuyorlar.ama doğru ,geleceği yalnız Allah bilir.sizler olmasanız saçma sapan davranırdım belki.teşekkürler.

tatlım bız de bı gun falcıya gıtmıstık kadın arkadasın her seyını bıldı hayallerını de bıldı ama gelecegıyle ılgılı seyler tutmadı sonra ben bunu yengeme anlattım cok bılgılıdır kendısı dını yonden astrolojı yonden felan dedı kı gecmısı ve su anı bılebılır gıbıcesınden bı seyler anlattı ,ama arkadasım cok sasırmıstı her seyı bılmesıne ama noldu gelecek fos cıktı

evet canım eğlenip bırakmak lazım.bende alışkın olmadığım için birde çoğu şeyi bildi diye şaşırdım da içim sıkıldı işte.sağolasınn

inanma böyle şeylere kız:82:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşında şaşırmıştır ben garip gibi gelecek çıksaydı ooo olmazdı zaten öyle

inanma böyle şeylere kız:)

abe inanmam beyaa ama hayırlı değil seninki deyince milletin içinde fena oldum.neyseki dünün şoku geçti sayenizde hihihi

inanmıyorum fala demişsin ama üzülüosun bu sebepten dolayı..ALLAH dan başka kimse bilemez..! Bilenlerde 3harfliler yüzünden bilir,, bunu bi çok kişi biliyo.. Yani diceğimm böle şeylere üzülme,ilişkinide bozma..kurma kendini..

benim de her falda kısmetim çıkıyor her falımda mutlaka uzun yola çıkıyorum. En uzun yolum karşıdaki markete kadar oldu son 1 aydır.. yeni kahve falıma baktırdım bi tanıdığa, pek bildiği sylenemz ama çok zevkli oluyor dinlemesi bile mayıs alımlarında kpss den yerleşecekmişim sanırıım. Tutarsa yazarım ama tutmaz heralde ya.

canım benim bende sizler gibi herşeyi sadece Allahın bildiğine inanıyorum.fala gerçekten inanmam ama ben gelecğeim konusunda çok hassasım dokunsan ağlıyacak tipte.yani sevdiğim kişiyi çevremin onaylaması sevmesi,mutlu olup bunu göstermek istemek vs şeyler beni yaralıyor şuan sadece içimde olduğu için.daha bişey yaşayamadım.bu yüzden rüzgardan nem kapıyorum işte..

sende vallahi negüzel gırgırına baktırıyosun.ay inşallah yerleşirsin.banada kısmet varmış ama istediğim kişi değil 32 yaşındaymış haha

slm bende fala hiç inanmazdım daha doğrusu baktırmazdım taki evlenene kadar bizim görümceler ve eltiler fal manyağıdır,bi gün gittik falcıya o zamanlar kayınbaba rahatsızdı kadın bize ne desin hazırlık yapın bu adam ölecek .ben ağlamaktan eve nasıl döndüm hatırlamıyorum bu olay 6sene önce oldu ve bizimki hala turp gibi daha torunlarının çocuklarını görecekmiş allah nasip ederse gerçi yaş 90a geldi ama orasını allah bilir.herneyse ozamandan sonrada hiçbir zaman falcıya gitmedim ve öyle bir merakta yok artık.demek istediğim rahat olmak istiyorsan böyle insanlara sakın inanma kafanıda takma sen yine pembe hayyallerini kurmaya devam et

ayy canımm negüzel söylemişsin yaa.inanki ben bu olaydan sonra ne öğrendim biliyormusun,insan küçücük dünyasında iyi şeyler düşünüp yada umut edip mutlu olmaya çalışıyor,birşey dileyip hayırlı olması için dua edip deşarj oluyoruz.bak bi fal baktırdım acaba demeye başladım huzurum kaçtı.o yüzden dediğin gibi bildiğimize bakmamız lazım.bak sen nasıl ağladıysan bende öyle oldum.ama oh ne güzel yaşamış maşallah.sağol canım.

kız senin falcı uzun vadede fal bakmış olmasın ileriyi mi gördüki dicem de böyle şeylerde şaka olmaz Allah daha uzun ömürler versin kayınbabana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…