bir 3 seneni de acı çekerek heba etmezssin umarım.23 yaşındayım mezun oldum kpss ye hazırlanıyorum öğretmenlik için ama o kadar acı çekiyorum ki ders çalışamıyorum
nasıl böyle birisi oldu hiç bilmiyorum ben mi görmemişim.. kendini çok önemeseyen bir insan sanmam ki desin ben bu kıza ayıp ettim diye.. mutsuz olduğum yerde durmam dedi. hayattan hep mutluluk bekledi. ben olmasam da hayat hep mutlu gelmicek sana dedim. belki evlenceksin her zaman yine mutlu olmicaksın dedim. mutsuz olursam onu da bırakırım dedi... dehşete düştüm. gerçekten kim için harap ediyorum kendimi çok haklısınVala genelde oluyolar. Hatta Aradan uzun zaman geçince bi yoklayım bakalım nasıl olmuş eserim , oldürmüş müyüm yaşıyo mu hala diye dönüp arıyolar. Şimdi sen sakın o günü bekleme tabi. Bu kendine yapacağın en büyük kötülük olur. Bu zihniyette birinin nasıl sağlıklı ve mutlu bir ilişki ya da evlilik yürütmesini bekliyosun ki tatlım. Konuşmalarına bak.. Adamın kendi yaşadıklarına, bir zamanlar da olsa sevdiği insanın hissettiklerine saygısı yok. Adam da yürek yok yaa. Böyle tipleri bilirim. Bi ilişkiyi götürmeyi bile beceremezler ve ilk yalnız hissettiklerinde de eskileri yoklarlar.
Ben çoookkk gördüm bi tipleri. Can yaktıkça, karşısındaki ağlayıp zırladıkça şarj ederler erkekliklerini. O yüzden salla gitsin. Yenilerine bakalım de geç..
gerçekten bunun için çabalayacağım. ben sadece hayatımda ilk kez birine güvendim. hani dedim ya babam bırakıp gitti diye.. güvenmek çok zordu benim için sevmek çok zordu birini. zaten ilk ilişkimdi. o beni o kadar inanırdı ki şimdi gitti ya güvenim gitti kalbim gitti sanki. ama biliyorum. bu bana bir nasihat. düşe kalka büyüyoruz. inanıyorum bir gün herkes hak ettiğini yaşayacak. teşekkür ederimbir 3 seneni de acı çekerek heba etmezssin umarım.
herşey olur ,insanoğlu herşeyi der,herşeyi vaat eder falan filan.
bu kadar kapılmak niye?
ölüp bitecek bişey yok.
aklını başına topla.
her ilişki yaşayan kızımız kendi ilişkisini böyle ulaşılmaz,bitmez yüce bir sevgi görüyor.
adamları da kanatsız melek.
yok böyle bir hayat,yok böyle bir erkek.
bu yaşadıkların ilerideki hayatında kılavuz olsun sana.
ama nolur canım şu arabeske bağlamış moddan çık lütfen.
bu da son olsun:))gerçekten bunun için çabalayacağım. ben sadece hayatımda ilk kez birine güvendim. hani dedim ya babam bırakıp gitti diye.. güvenmek çok zordu benim için sevmek çok zordu birini. zaten ilk ilişkimdi. o beni o kadar inanırdı ki şimdi gitti ya güvenim gitti kalbim gitti sanki. ama biliyorum. bu bana bir nasihat. düşe kalka büyüyoruz. inanıyorum bir gün herkes hak ettiğini yaşayacak. teşekkür ederim
ondan hiçbir cümle gelmeyecek bliyorum. ama silmedim numarasını. engellemedim hiçbir yerden. öylece dursun orda . o arada duracak ve ben öyle aşacağım. kaçmicam. saçma değil demi bu?Kim ne derse boş gelir şimdi sana ,tüm nasihatlar bir şarkı gibi zaten tüm şarkılar sana yazılmış gibi hissedersin şimdi.
Vur dibe gitsin ağla sızla ,tüm acıklı şarkıları dinle acı çek ,kaçma kendinden ,saklamak zorunda olma,biriktirme hiçbirşeyi yaşa gitsin,Dibe vurmadan yukarıya çıkamazsın.
Eminim ki güvenin kendine dahi bitmiştir,hayat artık sana yavan geliyordur.
Önce acını yaşa tüm iliklerine kadar.
Sonra aynaya bak ve güçlen.
Onu sana hatırlatan herşeyi yak gitsin ,numaranı değiş ,değişki ondan gelecek tek cümle için saatlerde gözün telefonda kalmasın.
Sosyal hesaplarını kapat ,ortak arkadaşlarınızla görüşme bir süre.
Sonra yavaş yavaş hayata dal ,kendine gel .
Zor olacak ama olacak emin ol kimse aşktan ölmedi.
O hikayeler eskide kaldı.
Karşına öyle biri çıkar ki dünyanı değiştiren bu adam sürünerekte gelse sana gözünün ucuyla bile bakmazsın.
Tecrübelerle sabit.
Allah yardımcın olsun.
ondan hiçbir cümle gelmeyecek bliyorum. ama silmedim numarasını. engellemedim hiçbir yerden. öylece dursun orda . o arada duracak ve ben öyle aşacağım. kaçmicam. saçma değil demi bu?
dürüst olayım mı dönsün istiyorum. şu bana ettiğinden bin pişman olsun çok istiyorum. ona artık seni sevmiyorum demeyi öyle çok istiyorum ki.. ama o asla olmaz onda onu gördüm. hayat diyorum Allah diyorum. hak etmedim. yine de mutlu olsun ben de olayım. bu yani. aşacağım inşallahDayanabilirsen helal olsun derim ,,Ama emin ol hep bir yanın beklentide olacak.
Biliç altına engel olamıyacaksın.
Unutmak için bol bol dua et ,artık sana dönsede bir hayrı olmaz..
dürüst olayım mı dönsün istiyorum. şu bana ettiğinden bin pişman olsun çok istiyorum. ona artık seni sevmiyorum demeyi öyle çok istiyorum ki.. ama o asla olmaz onda onu gördüm. hayat diyorum Allah diyorum. hak etmedim. yine de mutlu olsun ben de olayım. bu yani. aşacağım inşallah
Özelden yaz bana bir yolu var bunların...
arkadaş kendince bana yardım etmye çalıştı. aslında onu geri getirmek değil isteğim yani onla beraber olmak değil. sadece pişman görmek istiyorum onu o kadar. ben çok yanlış yaptım. onu herkesten farklı sanmıştım. yani her erkek değildi gözümde. yaptıklarımı anlar diye düşündüm ama. o herkes gibiymiş. ki bi tarafı kalkmış gerçekten. ben şimdi 3 yıla acıyorum. hiç tanımadığım bi insana ne çok değer vermişim üzülüyorum işte. sğolun siz de.Ne demek bu ya özelden yaz bana bı yolu var bunların falan.Bu adamı bır de gerı getırmeye mı uğraşıcak?Siz de bunun için akıl yol yordam mı ogretıceksınız ? Kaç yaşındasınız Allah aşkına ???
Konu sahibi ; Ne zaman kafanda kalbınde bıtırırsın unutursun artık hıc bırsey hıssetmez mutlu olursun o zaman mutlaka bır gun bır yerde pişman olmuş şekilde çıkar karşına , o zaman butun çektiğin herseyı unutur derin bır oh cekersın.Allah kımsenın ah ını kımsede bırakmaz bunu unutma.
Ayrıca hıc bir zaman ne kadar sizi pamuklara sarsa da bir erkeğe benı bırakmayacaksın dımı , ben sensız yaşayamam vs. vs. gibi şeyler söylemeyeceksın bir tarafları kalkıyo .Her zaman dık durup bu hayatta sensız de pek ala yaşayabılırım duruşu sergıleyeceksın.Şimdi bunu dusunme unut,üzülme demek boş gelir sana ama inan biraz zaman geçince kendınde bu gunlere kızıp boşuna kendımı heba etmişim diceksın,çünü karşına o mükemmel insan çıkacak ve sen şükredeceksın ıyı kı benı bırakıp gıtmıs diye.
bakın ben de bunu anlamıyorum. evet son bi yıldır sorunlar yaşıyorduk. gerek onun ilgisizliği gerek benim şımarıklığım. hissediyordum sevgisi azalıyordu. soruyordum o da kızıp parlıyordu işte. genelde bu yüzden kavga ederdik. ama uzun sürmezdi bir saate barıştık. ben on zamnaalrda ağır şeyler yaşadım ailemde. dertlerim arttı. onunla unutayım istedim ona anlattım sorunlarımı o bana anlatma mutsuzluğa gelemiyorum artık dedi ki kopma noktası bu oldu.Benim anlamadığım bu adam niye düşman gibi konuşuyor
sadece kötü günleri hatırlıyorum dediğine göre aman aman bir ilişki değilmiş zaten
KIsaca kötü günde olmandan bunalmış...bakın ben de bunu anlamıyorum. evet son bi yıldır sorunlar yaşıyorduk. gerek onun ilgisizliği gerek benim şımarıklığım. hissediyordum sevgisi azalıyordu. soruyordum o da kızıp parlıyordu işte. genelde bu yüzden kavga ederdik. ama uzun sürmezdi bir saate barıştık. ben on zamnaalrda ağır şeyler yaşadım ailemde. dertlerim arttı. onunla unutayım istedim ona anlattım sorunlarımı o bana anlatma mutsuzluğa gelemiyorum artık dedi ki kopma noktası bu oldu.
işte ben bu 3 yılın sonunda gördüm ya o zoruma gidiyor. hakkını yemicem çok yanımda oldu zor zamanlarımda ama bıktı bi yerden sonra. demek ki o kadar sevmiş. diyecek bir şeyim yok yolu açık olsunKIsaca kötü günde olmandan bunalmış...
Ama böyle sevgili de olmaz olsun yani...iyi olmamış mı sencede
erkekler hemen sıkılırbakın ben de bunu anlamıyorum. evet son bi yıldır sorunlar yaşıyorduk. gerek onun ilgisizliği gerek benim şımarıklığım. hissediyordum sevgisi azalıyordu. soruyordum o da kızıp parlıyordu işte. genelde bu yüzden kavga ederdik. ama uzun sürmezdi bir saate barıştık. ben on zamnaalrda ağır şeyler yaşadım ailemde. dertlerim arttı. onunla unutayım istedim ona anlattım sorunlarımı o bana anlatma mutsuzluğa gelemiyorum artık dedi ki kopma noktası bu oldu.
gerçekten biri mi vardır? hayır yok bu fikirden kurtul diyor inatla ama.. bilmiyorum. yazık. unuturum inşallaherkekler hemen sıkılır
onlar hoppa kızları niye daha cok sever
cünkü sıkıntı yok hep heyecan ve aksiyon var
erkekler bu yüzden daha sen sakrak sıkıntısız bayanlara tutulur
seninde sıkıntılı dönemin onu bunaltmıs
cok tuhaflar erkekler bizim gibi ince düşünemez
o kesinlikle birini bulmus bile bundan emin ol onlar kendini hemen dısarı atar bu sekilde kurtulurlar sıkıntıdan stresten
sana tavsiyem buradaki birçok bayanda yasadı senin yaslarında onu unut
aklından cıkar
önüne bak başarılarınla mutlulugunla ondan öcünü alırsın unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?