ben hiçbir zmana gerçek sevginin biteceğine inanmadım. ondan yalan olduğunu düşünüyorum. gerçek sevgi bitiyor mu yaniya ben de eski sevgilime aman beni bırakma, ben snei bırakmam vs diyordum. herkes sevdiği insana bunu der. ne oldu sonra, ayrıldık. ben ayrılalım dedim adam ikiletmedi bile. her laf yeri ve zamanında gerçektir işte. 3 sene sevmiş seni, artık sevmiyor. bu o üç senenin yalan olduğu anlamına gelmez ki. acı çekiyosun anlıyorum ama biraz mantıklı düşün. adam medenice bitirmiş gitmiş işte.
23 yaşındayımBu da sana hayat tecrübesi olsun. Kimseye kayıtsız şartsız güvenme. Kaç yaşındasın ki?
23 yaşındayım mezun oldum kpss ye hazırlanıyorum öğretmenlik için ama o kadar acı çekiyorum ki ders çalışamıyorumüzüldüm canım.
Sen de üzüleceksin,acı çekeceksin bir süre ama inan böylesi daha iyi.
Seni sevmeyen biriyle evlensen hayatın boyunca acı çekecektin. Böyle böyle öğreneceksin insanlara kolay güvenmemen gerektiğini.
Kaç yaşındasın, okuyor musun çalışıyor musun??
Canım bak güçlü olman lazım.23 yaşındayım mezun oldum kpss ye hazırlanıyorum öğretmenlik için ama o kadar acı çekiyorum ki ders çalışamıyorum
ben hiçbir zmana gerçek sevginin biteceğine inanmadım. ondan yalan olduğunu düşünüyorum. gerçek sevgi bitiyor mu yani
bilmem. belki zamanla fikrim değişir. ama sanki hep onu sevcekmişim gibi hissediyorumyani şimdi sen bu adamı unutmayıp ömrünün sonuna kadar onu mu seveceksin. o zaman snein sevgin gerçek. ama olur da bi gün başkasını seversen demek ki seninki de gerçek değil.
bilmem. belki zamanla fikrim değişir. ama sanki hep onu sevcekmişim gibi hissediyorum
bilmem. belki zamanla fikrim değişir. ama sanki hep onu sevcekmişim gibi hissediyorum
o hiçbir zaman pişman olmayacak demiEvet şimdi sen de geriye baktığında herşeyi güzel taraflarıyla hatırlıyosundur eminim. Bir daha kimseyi böyle sevemeyeceğini, kimsenin seni bu denli sevemeyeceğini, böyle bi ilişkiyi bir daha yaşayamayacağını düşünüyosundur. Bu düşünceler seni daha da kötü yapıyordur. Dünya durmuş, yaşadığın şehir bomboş, herşey tatsız.... Tipik ayrılık sonrası yas sürecidir bunlar. Ve insana böyle şeyler düşündürüyor. Sen de tüm bunların yanında bir de terkedilme, sevilmeme duygusu da var... İçine sindirememe, kabul edememe v.s v.s...
Anlatmaya çalıştığım hissettiklerin normal, gayet olması gereken bir süreçten geçiyosun. Ama daha çok seveceğin, daha güzel sevileceğin , ayaklarının yerden kesileceği zamanlar gelecek inan bana canım. Karşına öyle birileri çıkacak ki, iyi ki de onunla ayrılmışız bile diyeceksin.
Gençsin çooookkkk fırsatlar çıkaracak hayat önüne merak etme. Sen hakkıyla içinde bulunduğun şu an ki duygularını yaşa, acını çek ki daha güçlü ve daha bilinçli ol yeni seçeneklerinde.
o hiçbir zaman pişman olmayacak demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?