İçim öyle buruk ki!

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.923
333
Annem kanser hastası 2,5 yıldır öyle böyle idare ediyordu. Geçen sene 1-2 senelik ömür biçti doktorlar. Bir senesi geçti.
Geçen sene konu açtım çocuk istiyorum ama annem kötü olurda ona bakamazsam diye. Nasipte varmış bir kaç ay sonra hamile kaldım. 20 gün oldu doğum yapalı. Ama annem kötü hem de 3 aydır. Hamileliğimin son zamanına denk geldi yanına gidemedim. Sonra doğum da belki iyi olur da gelir yanıma dedim. Olmadı. Ailemsiz Doğuma gittim( kaynanam vardı sağolsun ama anne başka tabi) şimdi ise tekrar hastaneye yatırdılar. Bu sefer geçenkinden daha kötü. Ve ben öyle üzgünğm ki! Ne bebeğimi bırakıp gidebiliyorum ne annemi görebiliyorum. Vicdanım hiç rahat değil. Allah beni affetmeyecek. Annemin yanında olup onunla ilgilenemiyorum. İnsanın korktuğu başına gelirmiş. En azından benim geldi. Evladımın ilk günlerinin tadını bile alamıyorum, sütüm kesilecek diye ağlayamıyorum da. Çok kötü bir dönemdeyim. Öyle işte..

Ve Doğuma yalnız gitmek o da çok koydu. Ben hiç böyle olsun istemezdim. Annem babam kardeşlerim gelsin isterdim ne bileyim ya

Keşke bu endişeler varken gebeliği erteleseydiniz. Hani biraz bilerek lades olmuş. Ama olmuşa çare yok.

Bırakıp gitmenizi anneniz de beklemiyodur illaki. Sonuçta elden gelen bi şey yok...bi de şöyle düşünün. Belki bu torun ona ilaç gibi gelecek. Torun görmek onu cok mutlu edecek.

Allah sağlıktan ayırmasın. Allah anneciginize şifa versin.

Annemin yanına gitmem için şehir değiştirmem lazım. Bir kaç saatlik iş değil. Annemin olduğu şehirde bebeğe bakabilecek kimse yok. 20 günlük bebeği bırakıpta başka şehire gitmekte olmuyor. Anne sütü lazım.

Bebeği alın yanınıza. Birisi daha olsun bebeğe bakabilecek.. Bir-kac gün otelde kalacak şekilde planlayın. Hastane yakın olsun. Gun icinde gidip gelin. Biraz masraflı ve zahmetli olabilir.

Ama bence değer.

Sonuçta her zaman olacak olan bi şey değil.

Hamile kalırken de biliyormuşsunuz çakışma ihtimalini. Şimdi ona göre de iki tarafı da idare etmek lazım.

Belki torununu kadına gösterirseniz ona da iyi gelir. Hani sorarsınız doktora müsaade edilirse görür .

Başka da bir çare gelmiyor aklıma.

Eşiniz nerde. Onun yardımcı olma durumu yok mu

Herşey olacağına varır
Ne doğumu engellerdiniz ne hastalığı.
Bebeğinizi de alın gidin annenizin şehrine.
Hastanede mi yatıyor?
Kardeşiniz yok mu?
20 günlük bebecik, emer emer uyur zaten.
Muhakkak bakan bulunur.
O şehirde kardeş, akraba, teyze yenge hala yakın komşu aile dostu yok mu?
Siz annenizin evinde kalırsınız.
Anneniz hastanede kalıyorsa bebeği o kişiye bırakıp gidersiniz bir iki saat.

Kendinizi çok yıpratmayın. Bu hayat böyle, ertelenmeyen şeyler var. Sevinçler üzüntüler hep içiçe...

Allah acil şifalar versin

Ha bir de eşinizle birlikte gitseniz o en iyisi olur, bebekle ilgilenir.
Olmaz mı birkaç gün?

Ben de yeni dogum yaptim icim.parcalandi okurken...Allah seni niye affetmesin bir can gelmis dunyaya oyle dusunme ama kalk git annenin yanina bebegine hic birsey olmaz zaten kucucuk bebek yolda izde uyur istersen bulursun bir yolunu ilerde gitmedim diye pisman olma

esiniz gptursun sizi 20 gunluk bebek doyur karnini esiniz arabada uyutur ya da bir otelde veya evde, bence ikna edin esinizi ve gidin mutlaka bir yolunu bulursunz bebekle, zor olur ama icinz rahat eder

Kusura bakmayın ama benim içim annenize buruldu. Eliniz ayağınız tutuyor maşallah bebeğiniz de kuvözde filan değil neden gitmiyorsunuz annenizin yanına? Kadıncağız bu kadar hastayken niye onu hem kızından hem de torunundan mahrum ediyorsunuz. Şehir değiştirmek nedir ki insanlar üç günlük bebekle ülke değiştiriyorlar. Ben olsam yukarıda bir arkadaşın dediği gibi araba kiralarım uçağa otobüse binerim de annemi bensiz bırakmam. Yazık kadına gerçekten

Doğum, hastalık bunlar doğanın kanunu. Artık olan olmuş hamile kalmış, doğurmuşsunuz. Tek yolu bebeğinizle birlikte gitmeniz. Arabanız yoksa birinden rica eder ya da kiralayalirsiniz eşiniz bırakır.
Araç kullanmayı bilmiyoruz ikimizde maalesef

Kimsemiz yok olanların hayrı yok eşimde bu ara parkinson hastası babası için koşturmakta
esiniz gptursun sizi 20 gunluk bebek doyur karnini esiniz arabada uyutur ya da bir otelde veya evde, bence ikna edin esinizi ve gidin mutlaka bir yolunu bulursunz bebekle, zor olur ama icinz rahat eder
eşim hrm işe gidiyor hem de hasta babasının işlerine koşturuyor.

Annemlerin evinde kalamama sebebim evde bebeği bırakıpta ilgilenecek kimse yok. Otel işi içinde bebeğin yanında kalacak kimse yok. Kaynanam kördeyim yanımızda ama onların da dertleri. Başından aşkın. Yalnızım bu süreçte.

Bebeği annemin yanına sokmayacaklardır. Daha önce başka bir ziyarette başımıza geldi. Benim de o şehirde bebeği bırakabilecrğim kimse yok.

Arkadasim 10 gunluk bebegiyle otobusle 8 saat yol gitti. Esiniz babasiyla ilgileniyorsa sizin de annenizle ilgilenmeniz gerek. Yalniz oldugunuzu dusunmeniz de bir tuhaf. Esiniz size bir gunlugune eslik edebilir otobuste ya da ucakta. Sizi bebekle birlikte annenize birakip donebilir. Neden sartlari zorlamak varken daha da zorlastiriyorsunuz? Bence ilerde pisman olmamak icin su an bunu yapmalisiniz. Torununu ve kizini gormeli bir anne. Bunu hakediyor.

Bebeği annemin yanına sokmayacaklardır. Daha önce başka bir ziyarette başımıza geldi. Benim de o şehirde bebeği bırakabilecrğim kimse yok.
Ya beş dakika girersiniz gerekirse hemşireye bırakırsınız annenizi bi kucaklar çıkarsınız değmez mi arkadaşım

Hiçbir şey için olumlu gelmiyorsunuz ama.

Araba kullanmayi bilmiyorsanız dünyada bilen adam kalmadı mı

Otobüs tren gemi uçak... birinden biri olur illaki.

Bebege bakacak kimse yok . O kısım da tamam . Ama birinden rica edersiniz. Biraz da para verirsiniz size eşlik eder. Hiç mi dayi kızı, amca oğlu bi şey yok. 3 kuruş para verin. Otelde size eşlik etsin.

Masraflı ve zor olacak evet. Ama siz istiyorsunuz ki şartlar tamam olsun. Ben bi tek annemin yanında kalma kısmını halledeyim. Denk düşsün,isabet olsun istiyorsunuz. Şarları zorlamaya yanaşmıyorsunuz.

Şu durumda burdan biz yardımcı olamıyoruz size.
.vicdanen rahatsiz olma nedeniniz de şartları zorlamıyor oluşunuz.

E madem gebeliği erteleyecektiniz.

Hani şunu diyorum ki bunu tercih ettiniz . Şimdi tercihinizi yaşıyorsunuz.

Araba kullanmayi bilmeme, kimsesi olmama filan. Bunlara çözüm var.

Ilerde vicdan azabı çekmemek için masrafı ve zahmeti bugün kabul edin derim ben. Bu herr zaman insanin başına gelebilecek bi şey değil. Hayatta 1 kere olur. Ve son pişmanlık çok güçlü ve acı bir duygudur.

Eğer annenizin bulunduğu ili söylerseniz de burdan birileri size yardımcı olabilir belki. Buna ben de dahilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…