- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
Ben hâlâ gidebileceğiniz kanaatindeyim.Araç kullanmayı bilmiyoruz ikimizde maalesef
Kimsemiz yok olanların hayrı yok eşimde bu ara parkinson hastası babası için koşturmakta
eşim hrm işe gidiyor hem de hasta babasının işlerine koşturuyor.
Annemlerin evinde kalamama sebebim evde bebeği bırakıpta ilgilenecek kimse yok. Otel işi içinde bebeğin yanında kalacak kimse yok. Kaynanam kördeyim yanımızda ama onların da dertleri. Başından aşkın. Yalnızım bu süreçte.
kv ile gitme şansınız yok mu?Annemin yanına gitmem için şehir değiştirmem lazım. Bir kaç saatlik iş değil. Annemin olduğu şehirde bebeğe bakabilecek kimse yok. 20 günlük bebeği bırakıpta başka şehire gitmekte olmuyor. Anne sütü lazım.
Konu sahibi. Anneniz hangi sehirde.? Antalya ise gelin bende kalin. Manavgattayim ben. Bebeginize de bakarim. Eger Antalya da degilse nerdeyse onu da yazin. Belki yardimci olabilecek arkadaslar vardir
Ben de İstanbulda oturuyorum anneniz buradaysa bende de kalabilirsiniz. Annemle beraber bakarız bebeğe, siz de annenize gidersiniz.
Ne güzel yazmışsın iz çalışıyorum ama ctesi pazar ben dahi hastane koridorunda bakarım.Hiçbir şey için olumlu gelmiyorsunuz ama.
Araba kullanmayi bilmiyorsanız dünyada bilen adam kalmadı mı
Otobüs tren gemi uçak... birinden biri olur illaki.
Bebege bakacak kimse yok . O kısım da tamam . Ama birinden rica edersiniz. Biraz da para verirsiniz size eşlik eder. Hiç mi dayi kızı, amca oğlu bi şey yok. 3 kuruş para verin. Otelde size eşlik etsin.
Masraflı ve zor olacak evet. Ama siz istiyorsunuz ki şartlar tamam olsun. Ben bi tek annemin yanında kalma kısmını halledeyim. Denk düşsün,isabet olsun istiyorsunuz. Şarları zorlamaya yanaşmıyorsunuz.
Şu durumda burdan biz yardımcı olamıyoruz size.
.vicdanen rahatsiz olma nedeniniz de şartları zorlamıyor oluşunuz.
E madem gebeliği erteleyecektiniz.
Hani şunu diyorum ki bunu tercih ettiniz . Şimdi tercihinizi yaşıyorsunuz.
Araba kullanmayi bilmeme, kimsesi olmama filan. Bunlara çözüm var.
Ilerde vicdan azabı çekmemek için masrafı ve zahmeti bugün kabul edin derim ben. Bu herr zaman insanin başına gelebilecek bi şey değil. Hayatta 1 kere olur. Ve son pişmanlık çok güçlü ve acı bir duygudur.
Eğer annenizin bulunduğu ili söylerseniz de burdan birileri size yardımcı olabilir belki. Buna ben de dahilim.
Teşekkür ederim canım .Siz ne güzel kadınlarsınız böyle...
Ben de İstanbulda oturuyorum anneniz buradaysa bende de kalabilirsiniz. Annemle beraber bakarız bebeğe, siz de annenize gidersiniz.
Kahınvalideyi de al yanına bebeğinle git hem sana yardımcı olur hemde sen rahatlarsın anne bir daha bulunmazAnnem kanser hastası 2,5 yıldır öyle böyle idare ediyordu. Geçen sene 1-2 senelik ömür biçti doktorlar. Bir senesi geçti.
Geçen sene konu açtım çocuk istiyorum ama annem kötü olurda ona bakamazsam diye. Nasipte varmış bir kaç ay sonra hamile kaldım. 20 gün oldu doğum yapalı. Ama annem kötü hem de 3 aydır. Hamileliğimin son zamanına denk geldi yanına gidemedim. Sonra doğum da belki iyi olur da gelir yanıma dedim. Olmadı. Ailemsiz Doğuma gittim( kaynanam vardı sağolsun ama anne başka tabi) şimdi ise tekrar hastaneye yatırdılar. Bu sefer geçenkinden daha kötü. Ve ben öyle üzgünğm ki! Ne bebeğimi bırakıp gidebiliyorum ne annemi görebiliyorum. Vicdanım hiç rahat değil. Allah beni affetmeyecek. Annemin yanında olup onunla ilgilenemiyorum. İnsanın korktuğu başına gelirmiş. En azından benim geldi. Evladımın ilk günlerinin tadını bile alamıyorum, sütüm kesilecek diye ağlayamıyorum da. Çok kötü bir dönemdeyim. Öyle işte..
Ve Doğuma yalnız gitmek o da çok koydu. Ben hiç böyle olsun istemezdim. Annem babam kardeşlerim gelsin isterdim ne bileyim ya
Teşekkür ederim canım cümlenizden inşallah, keşke birşeyler yapabilsek.Allah razı olsun sizden. Muhteşemsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?