İçim öyle buruk ki!

Ben hâlâ gidebileceğiniz kanaatindeyim.
Kardeşleriniz varmış, neredeler. Yani siz hastanedeyken odaya bebeği almayacaklarsa o odanın kapısında bebeği tutacak tek bir Allahın kulu yok mu? Kim var şuan annenizin yanında. Ben anlayamadım aile ilişkileriniz kötü mü?
Anneniz orada şuan yalnız değilse, yanındaki kimseler sizin de yakınınızdır.
Bebeği yarım saat tutabilecek biridir.
Kimsemiz yok demeyin lütfen. Herkesin kimsesi vardır.
Eşinizle gitmenizi de tekrar tavsiye edeceğim.
En azından bir günlüğüne gelebilir.
O da babasını başkasına emanet edebilir değil mi? Sonuçta bu adam işe gitmiyor mu, eşiniz işteyken babası ile kim ilgileniyor? O kişi eşiniz sizle geldiğinde de ilgilensin.
Konuda eksikler var, etrafınızda kardeş, yakın akraba eksikliği neden var? İlişkiler mi bozuk? Bunlardan bahsetseniz daha farklı çözümler sunulabilirdi belki.
Yine de herkes seçenekler sunmuş.
Siz yola çıkın da eşlik eden bulunur diyorum ben.
Annenizin yanına gidin
İnşallah gidin.

Suan sana oncelikle muhtac olan yenidogan bebegin. Tartismasiz bu boyle. Ona senden baskasi bakamaz, anneye yapisik oluyorlar ilk aylarda.

kv ile gitme şansınız yok mu?
onunla gidip mümkünse annenlerde kalıp sonra geri dönseniz

Allah neden affetmesin sizi, herşey allahtan gelir. Çocuğu bırakıp arada bir git yada akşam eşine ver akşam ziyarete git istersen.

Konu sahibi. Anneniz hangi sehirde.? Antalya ise gelin bende kalin. Manavgattayim ben. Bebeginize de bakarim. Eger Antalya da degilse nerdeyse onu da yazin. Belki yardimci olabilecek arkadaslar vardir

Ben de İstanbulda oturuyorum anneniz buradaysa bende de kalabilirsiniz. Annemle beraber bakarız bebeğe, siz de annenize gidersiniz.

Siz ne güzel kadınlarsınız böyle...

Ne güzel yazmışsın iz çalışıyorum ama ctesi pazar ben dahi hastane koridorunda bakarım.
Annenizin hakkı. Yalnız bırakmayın onu. Saydıklarımızın hepsi bahane. Ki ev var demişsin iz otele dahi gerek yok. Annenizi bir daha bulamazsınız bu yükle ömür boyu yaşarsınız. Büyükbabam vefat edeli 1 ay oldu. 2 sene yatalak hastaydı çok iyi baktık buna rağmen içimiz sızlıyor. Şunu yedirseydik. Kaldırırken bagirmisti neresi incinmisti, gece çağırmıştı uyuyup gitmedik vs vs her salise aklımızda. Sizin çekeceğini vicdan azabını düşünemiyorum dahi

Kahınvalideyi de al yanına bebeğinle git hem sana yardımcı olur hemde sen rahatlarsın anne bir daha bulunmaz

Benim annem de kanser, sizi cok iyi anliyorum, oyle uzun, zor agir bir surec ki, 2 ayı mi kaldi 10 yili daha mi var bilemiyorsunuz, o yüzden hayati ertelemeniz pek mumkun degildi, cocugunuzn olmasi da cok dogal bu surecte.
Ama eger su an durumu cok agirsa butun sartlari zorlayip gunubirlik gidip gorun gorun gelin. Allah affeder de siz affetmezsiniz kendinizi.

Kendinize eziyet etmeyin her şeyden önce, Allah affetmeyecek beni diye. Aile ilişkileriniz kötü anladığım kadarıyla, yanlış anlamayın ama. Yoksa mutlaka birini ayarlayıp giderdiniz annenizin yanına. Tabi bilemiyorum başka engelleriniz de olabilir. Bence kayınvalide opsiyonunu kullanın derim. Samimi olduğunuz bir komşu vs bile olabilir. Ya da en basiti eşiniz, kendi babasıyla ilgilenme imkanı varmış aynı yerde, sizin o da yok. Bence 2 gün feragat edip size eşlik etmeli eşiniz.

Al kayınvalideni yanına git annenin olduğu yere. Sabahla günlerce hastanede,bebeğin mama yer bişey olmaz. Süt sağar bırakırsın yetmediği yerde mama.. bebeğine allah uzun ömürler versin annenede ama annen gidince dönüşü yok neden yapmadım keşke keşke diye yer durursun kendini..

Öncelikle çok çok geçmiş olsun ..Kendinizi öyle uzmeyin evlat sahibi olmak ta her zaman nasip olmayabiliyor o yüzden vicdan azabı çekmeyin Allah tabiki affeder ...
Anneannem de alzheimer ve Parkinson hastası yaklaşık 10 yıldır ve daha 1-1,5 yıl önce yatağa bağımlı hale geldi onun öncesinde kaslarını kontrol edemiyordu.Yanj anneniz durumu kp den daha onemli ve daha ciddi açıkçası ko 2 gün geç gitse birşey olmaz ki zaten her gün hastanede olmuyorlar .
Kayınvalideniz le 2 gün bile olsa gidin derim ben mutlaka annenizi görün bizimde tüm sülale Bursa'da ve ilişkiler bozuk ama bu gibi bir durum olsa illa birisi gelirdi yanıma hiç mi eski komsunuz filan yok ?bazen komşu arkadaş akrabadan daha yakın oluyor

Son olarak ta arkadaşlara katılıyorum eğer Bursa'da ise anneniz bende gelir istediğiniz yerde istediğiniz kadar çocuğunuza göz kulak olurum hastanede gozunuzun önünde dururum yeterki görün annenizi

Allah hepinizden razı olsun. Amca kuzen vs var ama inanın onlardan bir şey istemek istemiyorum. Biz hep içe kapanık büyüdük şimdi birisinden bir şey istemek zor geliyor. Bir de akraba ilişkilerimiz iyi değil maalesef.
Annemi hastaneden taburcu etmişler tabi durumu hala aynı.
Benim şu ara düşündüğüm annemi yanıma getirtmek. En azından evde olduğum süreç içerisinde ona bakmak.

Bir günlüğüne git gel diyenler olmuş ama ona hiç gönlüm el vermiyor. Misafir gibi. İnsanın zoruna gider sanırım bilemiyorum.

Şimdiki planım özel Ambulansla kendi evime getirtip elimden geldiğince onunla ilgilenmek istiyorum.

Umarım yapabilirim.

Rabbim tez zamanda annenizin şifasını versin inşallah. İnşallah anneciğiniz en yakın zamanda iyileşir, torunu ile birlikte çok güzel zamanlar geçirir. Bebeğinizi birkaç saatliğine de olsa kayınvalidenize ya da güvenebileceğiniz birisine bırakıp annenizi ziyaret edin bence. Allah korusun yarın annenizin başına bir şey gelse o psikoloji ile o yavrucağı suçlayabilirsiniz.
Tekrar çok geçmiş olsun, anneniz en kısa sürede iyileşir inşallah.

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin bütün hastalara. Hiç akraban yok mu canım ya dıdının dıdısı bile olsa seninle hastaneye gelir bebeği tutar sen girip anneni görürsün, belki doktorlar da izin verir torunu görmesine. Moral olur hem. Şartları biraz zorlamak gerek. Eşinin babası hastaymış da bir günlük onunla kardeşi ya da kayınvalide ilgilenir ne olacak ? Annenin durumu daha ağırmış gidip görmek için eşin de biraz fedakarlık yapmalı. Çok üzüldüm ben

Ahh anne bu... ne desem boş, ama keşke bebeginizi de alıp gitseniz... Anne... bir hayat demek... Allahım şifa versin, acılarına derman buldursun...

Anlamıyorum ben vallahi anlamıyorum insanları. Kız daha 20 günlük lohusa! Resmen vicdan azabı içinde boğulması için ne gerekiyorsa yazılmış.

Kuzum üzülme yaşadığımız her şeyde bir hayır vardır. Annen allah'a emanet Inşallah durum olumlu bir şekilde tersine döner ve annen daha iyi olur. Yakında bebeğin biraz buyur, sen de daha iyi olur görmeye gidersin anneni. Insan nasibinden ötesini yapamaz. Dua et bol bol annen için, onu doya doya görebilmen için, iyi olması için... ne dilersen allah hayırlısıyla nasip eder. Evladının da sana ihtiyacı var. O sağlıklı olsun, karni doysun ki sen biraz toparlayınca gönül rahatlığıyla görebilesin anneni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…