Içim Parçalaniyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
İçimde kocaman bi boşluk. Ne yapacağımı ne yöne gideceğimi bilmiyorum. Bi sevgilim var ama ayrılmak zorundayız. Sadece güzel günler çalıyoruz bu hayattan. Hıh kendimizi kandırıyoruz. Sorun aramızdaki yaş farkı 28 yaşındayım ve o benden 6 yaş küçük. Okulu yeni bitti işi yok askerlik yok. Tutunacağı bişey yok kendi karalarının, kendi isteklerinin hiçbir hükmü yok. Birbirimizi bu denli severken, kendimizle ilgili hiç bir sorunumuz yokken günün birinde biticeğini bilmek çok acı. Ailesi beni istemiyor halbuki görünüş olarak 23 ten fazla bile göstermiyorum. Ha bide kapalı değilim bu yüzdende istemiyor. Benim aşkımsa ben ve ailesi arasında sıkışıp kaldı. Bi yandan ana baba hakkı almak istemiyorz bi yandanda kopmak istemiyoruz. Bana benim zamanım var beni bekle nasıl derim diyor diğer yandan senden kopamıyorum sen benim aldığım nefez oldun diyor. Ayrılmaya kalkıştık ağlamaktan yorulduk yapamadık.

Şimdi içimde koca bi boşluk ne yapmam gerek ne yöne gitmem gerek bilmiyorum.Bildiğim şey bitmek zorunda olduğu. Ama işin kötüsü ben normal insanlar gibi ağlıyarak acı çekemiyorum. Mideme vuruyor çalışamıyorum hastalanıyorum sadece ruhen bedenende erimeye başlıyorum nasıl atlatıcam bilemiyorum. Yaşamım hep zor zaten bi çok şeye göğüs gerdim ayakta kaldım mücadele ettim başardım. Ama onu tanıdım sevdim çok sevdim uzun zamandır kimseyi böylesine sevememiştim. Yıllar önce bi sevgilim vardı 2 sene sonra birden bitti anlamadım. Bi kaç yıl toparlayamadım kendimi şimdi birden çıkageldi evlenelim diyor. Onun dışında bi kaç kişi daha evlenmek istiyor. Bağzen diyorumki kabul et birini evlen çocuğun olsun belki unutursun. Ama içim acıyor ona bidaha dokunamamak fikri, gözlerine bakamamak, sesini duyamamak başkasının çocuklarına sahip olmak ve başka çocukların ona baba demesi fikri. Hayatım boyunca bana bebem demesini duyamamak ve kuzum diyememek ona. Gülümsemesini görememek. Bi başkasının olduğunu bilmek yıllar sonra. Ben nasıl atlatırım şimdi nasıl yaparım bilmiyorum kafam öyle karışıkki içim acıyor canım yanıyor.

Bunları yazıyorum çünkü birinle konşmaya ihtiyacım var ne bileyim uzatılan bi el bi destek. Şimdiden teşekkürederim beni dinlediğiniz için.

Sen çok Seviyorsun Onu..öyle Güzel Anlatmişsinki.bence Yaş Farki Ya Da Ailenin Istememesi Hiç önemli Değil.seviyorsaniz Birakmayin Birbirinizi...

cnm bnm çok zor bir durum
hayatının zorlu bir virajındasın
ya yalnız devam ediceğin başka aşklara yelken açabileceğin yolu seçiceksin
yada çok sevdiğin kişi ile tüm zorluklara göğüs gerebilirim diyip onla devam ediceksin
ailen ne diyor buna peki.. ?
ben şimdi burda ne yazsam boş
senin yüreğinin sesi zaten yazdıklarından belli
şimdi ya yüreğinin sesini dinleyeceksin
yada aşkına 3. kişilerin girmesine izin verip son vereceksin
temennim hakkında hayırlı olanını yaşaman canım...

cnm bizde böyle bi ilişiki içindeyiz.durum şu açıdan farklı bizde.onun ailesinde hiç sorun yok hatta istiyolar benı gercekten,yaş farkı da yok ama benım ailem daha doğrusu annem ablam hiç kabul edemiyo onu.aslında tanısalr seveceklerınden emınımde tanımak bıle ıstemıyolar.zor bi durum.biz bunları bilerekl 3 yılı gerıde bıraktık.hala da beraberiz ve çok mutluyuz.birbirimizi bırakmaya da niyetımız yok.eninde sonunda kabul edecekler.bence sizde bırakmayın seviyorsanız mutluysanız..hiç bişey sevgiden değerli ve önemli diil! öptm

canım bende kendimden 6 yaş küçük biriyle beraber oldum. ondanda küçük görünüyodum ama erkekler zaten geç olgunlaşıyo fikirleri değişiyor. o da beni çok seviyodu ben ayrılalım dediğimde günlerce ağlıyo uyumuyudu şimdi ayrıyız. bir güzel yaşantısına devam ediyor. yani erkeklere çok güven olmaz özelliklede bu yaştakilere. sana tavsiyem birini seviyosan çok da sahiplenme çünkü her an gidebilir. inşallah ben yanılırım ve sen mutlu olursun....

ınan uzun zamandır askı boyle anlatanı duymadımsenağlama ayrılmak kolay ama ya sonrası......

yaş farkı sorun değil bence.
sevgi kolay bulunmuyor çok kolay kaybediliyor ama
allah yardımcın olsun sewgiler..a.s.

sımsıkı sarılın bırakmayın birbirinizi kimseyide takmayn

ahh ahh su ask denen sey..kım ıcat ettı kım buldu bılmıyorum cok zor bı durum ıkı ara derede kalmak bu olsa gerek..kalbının sesını dınle..o sana en ıyı yolu gosterecektır boyle guzel sevgıler bulunmuyor cunku

Şu an ne desek boş gelecek sana, Allah yardımcın olsun..

Daha doğrusu, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hepinize tşk. ederim. Sonuç ayrıldık öyle gerekti. 5 yıl önce sevmiştim ve 5 yıl sonra ilk kez onu sevdim. Öyle bi sevgiydiki bu parmağının ucunla bile dokunsan heycan duyduğun ve sevgini hissettirebilmenin hazzı tatmak. Gözlerine baktığında işte bu adam benim ömrümü paylaşmak istediğim kişi diyebilmek. Ellerini tuttuğunda sımsıkı kenetlenmek, sarıldığında kemiklerinin kırışacağını hissettiğinde dahi mutluluktan havalarda seyahat etmek.Onun için yemek yaptığında hayatında yaptığın en güzel yemek bu yemeğin olduğunu düşünmek. Rüzgarlı yada karlı bi havada hiç üşümemek sırf sana sarılıyor diye. Nefes alırken onun için alıyormuşsun gibi hissetmek.

Şimdi o yok, ben yokum, nefes yok. Hiç aramıyorum işler zorlaşmasın ülmesin, beni unutabilsin diye. Ama o hep arıyor ya küçük bahanelerle yada bi şarkı dinletmek için. Bağzen kızıyorum bile bile ne istedin sevgimden benden kalbimden diye, elimde değildi diyor seni çok sevdim. Bağzen aşkım bitti diyor susuyorum tamam diyorum. 2 gün sonra yalan söyledim diyor biliyorum diyorum. Neden aramıyorsun diyor ben bela olamam diyorum. Bi karar verdik uygulamalıyız. Onurumla yaşadım aşkımı, gururumla ayrıldım ve onurumla yaşamaya devam edicem diyorum. Beni arıyor soğuk konuşunca bidaha görüşemeyiz diyip hayatında biri olduğunu söylüyor. İnanmıyorum!... çünkü onu tanıyorum. Mutlu oldum bende evlenmek üzereyim diyorum teli kapıyorum bi süre açmıyorum aradan gün geçiyor ulaşamıyor ulaştığı ilk fırsatta yalandı diyor benden kaç kurtul diye yalan söyledim nefret edersen unutursun acı çekmezsin senin acı çekmene dayanamıyorum diyor. biliyorum diyorum çünkü seni tanıyorum biri olsa aramazsın aramanı gerektiricek bişey yapmıyorum msj yok aramak yok benden yana.Oda sende yalan söylüyordun diyor. Gülüyoruz birbirimii iyi tanıyoruz.Ama bi karar verdik bidaha biririmizi uzaklaştırmaya çalışıp acı çektirmicez bu daha kötü yapıyor çükü.

Ey aşk denilen şey kimine adil davranırken kiminden intikam alır gibisin. Ben girmedim senin topraklarına sen girdin ya şimd çık git yada ektiğin tohumu susuzlukla kurutma. Nedir bizden istediğin. Allahım bu nasıl bi duygudur insanı hiç eden, yok eden, sarsan,yıka, yoran. Beni hastanelik eden günlerce uyumamı sağlayan, bayıltan, zayıflatan. O kadar güzel olmama rağmen peşimdeki onca insana rağmen illede sen sen sen ya dedirten duygu. Artık bi aşk beni yıkmaz derken bu denli sarsılmak. Her sensiz geçen gün içimden bir parçayı daha götürüyor duasız tek bir günüm bile geçmiyor. Bu nasıl bir özlemdirki nefes aldırmıyor. Bu nasıl bir sevgidir ki koparamıyor kopmuyor. Ey aşk ya ver bana kaybettiğim aşkımı geri yada bidaha yüreğimle oynama acıtma yakma yıkma.

Sürekli biyerlere gidiyorum hiç yanlız kalmıyorum şimdi geziyorum tatile gidiyorum yeni insanlar tanıyorum, arkadaşlarımla ailemle çıkıyorum. Eğlendiğim zamanlarda oluyor ama sanıyorsanki unuttum hayır gittiğim her yerde seninleyim ben. Bağzen görmezden geliyorum. Sonra bi an geliyor tüm yüzler silinmiş, sesler susmuş bir ben varım bir sen. Bebem diyorsun bana gözlerin gözlerimde, parmaklarımın uzunla yüzüne dokunmuşum kuzummmm diyorum sana sarılyorsun bana kokumu için çekiyorsun herzamanki gibi. Sonra kendime geliyorum ayrıldığımız gün geliyor aklıma bana ağlayarak şimdi sen bana kuzum diyemicekmisin demiştin, bidaha parmağının uzunla yüzüme dokunup sevgini yükleyemiyecekmisin bana. Ben kimi severim sen gibi... kulaklarımda çınlıyor sürekli. Birlikte çektiğimiz videoyu izliyordum geçen gün o an aradın beni açamadım ağlıyordum duymanı istemedim sırf sen üzülme diye. Ertesi gün aradığında bana bebem dedin ya dünyaları bana verdin. Bitanesin canımsın dedin ya ben sırf bunu duydum diye bile 3 gün mutluluktan uçtum. Ama bilmiyorsun bilemiceksin. Benim kolum kırılır yer içinde kalır.Tek bilmen gerekn şey şu kuzum...

SENİ SEVMİYORUM BEN SENİ YAŞIYORUM... İNSAN SEVDİKLERİNİ UNUTABİLİR ZAMANLA AMA YAŞAMINI ASLA UNUTAMAZ. Başkasının olsamda bir gün hep bir yerin olacak çünkü böylesi temiz bi aşk olmadı hiç benim hayatımda. Senin bana dediğin gibi. Bizim sevgimiz aşkımız zamane aşkı değil gerçek aşk...

Beni tekrar dinlediğiniz için tşk. eminimki karmaşık yazdım ama antidepresan kullanan birinin yazdığından ancak bu kadarı olabiliyor arkadaşlar. DOSTLAR...

İyiki varsınız

Son düzenleyen: Moderatör:

çok güzel bu kadar severken ayrılmanıa üzüldüm:çok üzgünüm:senağlamakendimi koydum bi an senin yerine ve gözlerim doldu şu an eminim bunları hiç haketmdiniz:çok üzgünüm:senağlama

Dayanamiyorum ben artik boyle seylere..
Yemin ederim psikolojim bozuldu artik..
Sevgi denen sey artik mide bulantisi yapmaya basladi bende..
Cunku ona saygi gosteren kimse yok artik, kalmadi..
Ya sevdiginizdir saygisizligi yapan, ya ailenizdir, ya ailesidir, ya dost dediklerinizdir..
Yeter artik!!
Nolur biri bu butun olumsuzluklari durdursun, benim gucum kalmadi artik..

büyük aşkı insan ömründe 1 kere yaşıyo evlensede çocuğuda olsa içinden atamıo :1no2:bazen bi şarkı bazen benzer bi bakış sana hep onu hatırlatıyosenağlama ne zaman unutturuyo ne evlenmek ...evlensen bile kocanda eskiyi arıyosun bulamıyosun buda sana acıdan başka bişe vermio ama şunuda bil.evlendikten sonra aşk dewam etmio kıpırtı zamanla yog oluyo..
pişmanlıklar ve keşkeler başlıo... çok ii düşün allah yardımcın olsun..

bence siz sadece ilişkiyi bitirmişsiniz ama içinizden atamamışsınız atamayacaksınız gibi görünüyo yani bu kadar severken bitemez ya

neydi suçum hee neydiii be vefasizzzzzzzzzzzzzzzz :

içim aciyo kizlaaarrr içimmmmm ((((

ya okurken gözlerim yaşardı o kadar güzel dökmüşsün ki içindekileri bi an sanki ben yaşıyorum zannettim
yaş sorunu ne demek ya önemli olan karşılıklı sevebilmek değil mi? Anlamıyorum ben cidden.. insan bu dünyaya yalnız geldi, başkasına sormadı gelebilirmiyim diye.. niye yaşarkende başkaları ne der diye yaşıyoruz?! Niye istediğimizle, istediğimiz gibi olamıyoruz? Niye insanlar yaşanılanlara saygı duyması gerektiğini bilemiyor?! aaa cidden sinirlendim ama yine yaaaa.. güzel arkadaşım bu kadar sevebilmişseniz birbirinizi lütfen pes etmeyin, inat edin.. %1 ihtimal dahi olsa bile uğraş verin en azından geçmişe baktığında pişmanlık duymazsın ''Biz elimizden geleni yaptık''dersin! ama başka türlü hep içinde onu hatırladığında bi sızı ile kalırsın..bırakın aileleri herşeyin bi çözümü vardır.. onlardaa kabul edeceklerdir sizin sevginizi zamanla daha iyi görünce ve anlayınca.. kimsenin kalbi taş değil..

merhaba arkadaşım çok seviyosun bu belli.yaş farkınıda geçtim.insan sevip anlaşınca bi önemi yok.sana tavsiyem şu ilerde çok acı çekersin ailesi istemiyosa mutlu olamazsın.benide eşim çok seviyodu sana tarif edemem.ailesi istemedi.evlendik ama bir an huzur vermediler rahat bırakmıyolar.sen sadece senin olacak zannetme istenmiyosan sana yar etmezler.bana etmediler.işte sonum.boşanma aşamasındayız.biticek.inan o sevgiler kalmıyo.bende acı çekiyorum ama bırakmıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…